|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 14 гру, 2024 18:29
_hunter написав:вот те ваши олигархи - и есть часть этой группы
в тому то й діло, що олігархи в нас не є єдиною групою, їх декілька і вони конкурують між собою (всі ці Донецькі, Дніпровські, нові) і це дає нам шанс... andrijk777 написав:Та не будують вони диктатуру, вони просто використовують ситуацію яка склалась.
100% будують. Зокрема, той же телемарафон як спроба контролю медіа. Але просто руки криві, а темпи значно вищі ніж в сусідів (те, що вони будували 20 років в нас хочуть за 5) і тому будується недодиктатура дуже нестійка.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 14 гру, 2024 18:33, всього редагувалось 3 разів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 874 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 18:32
_hunter написав:вот те ваши олигархи - и есть часть этой группы
Ні, звичайно. Олігархи(в пострадянському розумінні) ніякої влади в РФ не мають. В РФ, Білорусії - сама звичайна класична диктатура.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2024 18:45
Дюрі-бачі написав: andrijk777 написав:Та не будують вони диктатуру, вони просто використовують ситуацію яка склалась.
100% будують. Зокрема, той же телемарафон як спроба контролю медіа. Але просто руки криві, а темпи значно вищі ніж в сусідів (те, що вони будували 20 років в нас хочуть за 5) і тому будується недодиктатура дуже нестійка.
Вас вже кидає в іншу сторону. Не очорняйте ситуацію надмірно. Така ситуація склалась тому що війна. Це ключова причина. Країни зменшують свободу під час війни - це нормально.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2024 18:51
andrijk777 написав: Дюрі-бачі написав: andrijk777 написав:Та не будують вони диктатуру, вони просто використовують ситуацію яка склалась.
Вас вже кидає в іншу сторону. Не очорняйте ситуацію надмірно. Така ситуація склалась тому що війна. Це ключова причина. Країни зменшують свободу під час війни - це нормально.
Нам тут про Ізраїль в приклад. Що там із М1860 обмежили? Годі вже гнати пропаганду запоребриковську (як пишуть місцеві расисти-колаборанти: каракалпацьку) що бути тєрплілою це ОК.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 14 гру, 2024 18:56, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 14 гру, 2024 18:56
Wirująświatła написав: d44 написав: andrijk777 написав:Зеленський також президент "вполне в соостветствии с законом". В законі чітко написано що вибори президента не проводяться поки воєнний стан. І приймав той закон не Зеленський. Я не розумію що ви хочете мені довести? Те що Зе поганий - ок, не заперечую. Те що Зе потрібно міняти - ок, я не заперечую. Як??? Те що Зе повинен піти - ок, хай йде, я тільки за. Але він не піде. ЩО?
А що повинен зробити новий президент, які рішення приняти. Всі тут пишуть ЗЕ геть, ганьба. А новий для чого, для яких рішень та дій?
Поехать к путину и сказать агов харэ воевать давайте дружить. Пусть даже условия дружбы будут галимые, пу не вечный возможно преемник будет адекватнее и условия подрехтуем. Германию разделили на 2 части (я к этому не призываю просто как пример). Неприятно, но войны не было. Удалось сохранить пару миллионов жизней. Потом пришел горбатый и Германия снова склеили. подумайте какая альтернатива, а ее нет. Гарантий безопасности нам не дают, воевать рядом с нами не хотят, что с помощью от США непонятно. При текущем уровне помощи в 2025-2026 придется серьёзно девальвировать гривну, потому что ценовой перекос уже значительный. Возможно заморозят валютные депозиты. Неминуем рост цен на газ и э.э. которую мы импортируем на 1 ярд. И др.виды топлива. Постоянно выезжают и выкюезжают люди. В том жк где я живу до войны за паркоместо дрались. Сейчас 70% мест Пустует. это я не рассматриваю трэш сценарии разрушение аэс, мостов через днепр, дамб киевской и запорожской. Может произойти сценарий когда воевать будет некому и путин заберёт вообще всё без боя.
Я вас підтримую, але все що чую навкруг це якась маячня. Новий президент повинен то тцк приструнити, то навпаки всіх мобілізувати, то кордони відкрити, то в сраку партнерів цілувати. Що президент повинен зберегти рештки України ніхто не каже. Все, приїхали. Зараз вже ми ні расії ні заходу непотрібні. Взяти з нас більше нічого, тільки годувати потрібно. А що самі не прожевемо теж ніхто не хоче визнавати.
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 19:00
detroytred написав:Цей Славко БТС не в стані побачити, що Маркус читає текст. Текст, який складений височайшого рівня командою від піарщиків до психологів? Маркус надав скелет, фактаж. Команда оформила. А революції... Вони відбуваються не з-за революціонерів, а з-за отих самих умов, які створили можновладці. І щоб не запалало полум'я, їм треба реагувати на сигнали перших отаких іскр. Поки не пізно. Точніше яка в біса революція-то?))) Бунт може бути. Або ще точніше - аля "бери шинель та пішли додому".
ще трохи лікбезу про прапора Бочкарьову
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Игорь Алексеевич В недрах зарыты трлн. у.е. всякого богатства.
Давайте вы это кроме нас - ни-ко-му!! Спасито конечно за доверие, но почему вы именно нам решили рассказать этот только вам известный секрет?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
andrijk777 написав:Вас вже кидає в іншу сторону. Не очорняйте ситуацію надмірно. Така ситуація склалась тому що війна. Це ключова причина. Країни зменшують свободу під час війни - це нормально.
Так проблема в тому, що побудова диктатури почалась ще до 2022 року.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 874 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 19:11
d44 написав:Що президент повинен зберегти рештки України ніхто не каже.
А що в нас така прям катастрофічна ситуація що лишається тільки "зберегти рештки України"?
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2024 19:13
Бетон, середина грудня, а ти ще в України пишешь дурниці
А обіцяв в грудні переїхати в "дешеву" Польщу, 31.12 я тобі нагадую )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1256 раз.
-
-
Профіль
-
-
2