Wirująświatła написав:Смешно слышать ложь, что "мы воюем за свободу", при том что людей не выпускают заграницу и пакуют на улицах.
Тобто коли я економічно воюючи за своє щастя - забороняю на протязі перших 20 років цієї війни певні категорії витрат НА СЕБЕ - то я диктатор/мазохіст який над собою знущається?
вы самый 1й мазозист Украины. И конкурентов у вас нет.
budivelnik написав:о запрет-то на выезд - не НА СЕБЕ - а чообще постороннему "мимопроходилу“
Так є море заборон існуючих в мирний час для мімопроходіл... Заради захисту водія авто - будують пішоходні переходи і стараються змусити мімопроходіл переходити через них Забороняють красти чи гвалтувати... Потенційним корупціонерам забороняють красти...
вы сначала разберитесь как УК/админка работает: НИКТО никому ничего не запрещает. В отличии от выезда.
detroytred написав:Сподобалось: як після отих співів про а-ля вільне козацтво Маркус сам звертається до єдиного інструменту вирішення конфліктів різних точок зору в армії --- дивись керівні документи (посадові обов'язки, статути, рішення старшого начальника).
Кожен армійський закон-це відлуння минулого досвіду. Є те що можна примінити з минулого ( вишикувати всіх в шеренгу для того щоб командир між кожного оглянути і задати питання) Є те що заборонено (вишикувати всіх в шеренгу на відстані менше 100км від лінії бойового зіткнення бо БПЛА засічуть , С-300 або Іскандер - прилетить)
То як Вишиковувати чи заборонити шикування ?
Самі ж вказали про заборону шикування. То до чого питання?
Рішення про шикування та порядок його проведення приймає командир. В залежності від ситуації. В Статуті шикування в шеренгу для огляду та інші заходи визначені саме для обставини --- мирний час, ніяких перешкод та загроз від проведення такого формату шикування, вечірньої перевірки та ін.
Wirująświatła написав:Смешно слышать ложь, что "мы воюем за свободу", при том что людей не выпускают заграницу и пакуют на улицах.
Тобто коли я економічно воюючи за своє щастя - забороняю на протязі перших 20 років цієї війни певні категорії витрат НА СЕБЕ - то я диктатор/мазохіст який над собою знущається?
вы самый 1й мазозист Украины. И конкурентов у вас нет.
Я йому казав - "то нах таке життя?"
Коли він жити збирається?
І якщо вже зібрався, то в 59 якось трохи пізновато, нє?