а вы почаще заходите, у нас тут весело, чай, кофе, печеньки... муха, хотаб, долярчик.
Пан Успих своей искренностью,непосредственностью и отсутствием лицемерия является украшением сего форума,следует заметить. Всегда с удовольствием читаю его посты.
а вы почаще заходите, у нас тут весело, чай, кофе, печеньки... муха, хотаб, долярчик.
Пан Успих своей искренностью,непосредственностью и отсутствием лицемерия является украшением сего форума,следует заметить. Всегда с удовольствием читаю его посты.
здесь много достойных людей, на самом деле, чьё мнение в трамвае не услышишь.
ТЦК мобілізує тих, хто не хоче виконувати Закони, пов'язані з захистом Батьківщині. особливо буйних - з примусом.
все добре на Раші з примусом - буде потреба, побачиш... а так там вистачає моральних уродів, які готові вбивати за гроші...
Шаман - ты служил в армии в 18 лет или как и большинство патриотов тут откосил по плоскостопию? Ну и просто работать чтоб на сдохнуть с голоду надо было.
у нас в принципі три варіанти, але вибрати лише два неправильних - це можуть не лише всі
Banderlog написав: нема в нас ніякої єдності.) І чим дальше тим її менше.
То почни з себе про єдність Почни прислухатись до інших
Перестань писати і думати - "я за віру ноги переламаю"
Тоді і буде єдність
Banderlog написав:Кінчайте війну і робіть вибори, поки ще можно це зробити.
Це до Путіна та Онуфрія, та Гундяя
А мені з тобою єдності нафейхоа? Нічо я починати не збираюсь) думаєте що якщо ви календар для себе поміняли то я проти?)))) Тепер одразу буде видно вас окремо і шо вартує церква) ще добре було якби такі пасивні патріоти як ти окрему армію виставляли...
так й кажи - мені єдність не потрібна. мені потрібно щоб думали лише як я. й той, хто не думає, як я - ворог.
хто патріарх твоєї церкви? вже питав - ти мовчиш. це вас тепер буде видно, прихильників РПЦ. й хоч поки що таких багато на Східній Україні, але час розставить все по своїх місцях
....з таким успіхом треба читати євенгеліє від Іуди ...