Banderlog написав:З ким це в мене єдність мала б бути? З презедентом?))) А шо в мене з ним спільного? Віра? Кров? Мож він сосіски зі мною котам кидає? Чи мож з Верховною Радою ? Я взагалі не знаю добру половину тих людей і мені до них байдуже як і їм до мене.
Примите уверение в совершеннейшем к вам почтении. Хороший вы человек,правильный. Желаю вам всем скорейшей демобилизации!
Banderlog написав:І діло не в майданах, чи революціях, народ просто перестане їх захищати, кожен забється в свій погріб .
Це стало зрозуміло десь з квітня - травня цього року. Коли настане точка незворотності?
Кінець березня. Як пригріє сонце якщо не буде ніяких форсмажорів і чорних лебєдєй. В кінці березня вже посилювати мобілізацію, карати сзч, налагоджувати виробництво зброї, просити зброї чи домовлятися з москалями вже буде безсмислєнно. Так само як зараз вводити чіткий термін служби вже нема змісту.
Успіх написав:Кажуть, що стільки місць у тюрмах немає))
40 тыс вроде мест в тюрьмах. И почти все заняты.
50 якщо уплотніть. Нові колонії будують. На скільки місць хочуть збільшити не в курсі.
Крутяк!👍 Готують місця для колишніх героїв, які хто рік, хто - два, хто - ще більше віддав свого життя і здоров'я, щоб зупинити просування ворога/щоб до дуп незламниць і незламників не добрались пі-даруські! А якщо місць все одно буде замало, то і розстріл запровадити))
Wirująświatła написав:есть такое понятие как уместность.
Є таке поняття як він сам її не купує, у нього є дівчатка помічниці, які ходять і думають що йому вдягнути, а що і за скільки купують його не колишить.
Це те саме як мені дружина щось купила і добре тепер самому по тих магазинах не ходити, а за скільки мені всеодно. Так само і пінка для бриття з одного кармана куплена хз де і мені норма, а сам би я десь і по акції узяв і не желет. тіки бюджет у жінки і тих дівчаток різний.
це як доколупаться до коня що в нього 4 ноги а в мене 2))