в рваних шкарпетках ходить піар-бургомістр кім з зелених , і навіть ноги на стіл закидав коли Марченко Миколаїв захищав...
|
|
![]() А я не обісцявся. Досить багато (процентів 20) не обісцялися та не тіканули з Києва. Цього виявилося достатньо. Я писав про це. Всякій раз натикався на питання - А скільки вбив? Скільки танків спалив? ![]() який ти мені ворог? ) Мені смішне оте твоє -нінада раскачівать лодку. Воно мішає нашій єдності))) А шоб ти думав як я? Так я не Долярчик це він наївно хоче всіх переубідити) і дивується якто нікому діла нема що в нього хвора жінка і двоє дітей а хотять щоб він був на фронті но самі не йдуть) З ким це в мене єдність мала б бути? З презедентом?))) А шо в мене з ним спільного? Віра? Кров? Мож він сосіски зі мною котам кидає? ![]() Чи мож з Верховною Радою ? Я взагалі не знаю добру половину тих людей і мені до них байдуже як і їм до мене. Зараз , коли пропонують домовлятися і пропонують бути посередниками треба домовлятися. Бо коли надії на скорий кінець цьому всьому не стане, армія розбіжиться. Понятно що їм хочеться ще хоть трохи побути біля влади і виборів їм не треба. Но це закінчиться тим що буде війна не до останнього українця а до останнього депутата. І діло не в майданах, чи революціях, народ просто перестане їх захищати, кожен забється в свій погріб з закрутками ,як зараз і робить добрих 2/3 чоловічого населення. Всіх не пересажають. Даж зараз коли під 200 т СЗЧ щось їх по тюрмах не тягають. ![]() Душу й тіло ми положим за нашу свободу!©Так отож - дивуюсь такому масштабному цинізму! Саме так! ...під 300т. Кажуть, що стільки місць у тюрмах немає))
|
|