Майже половина (47%) всіх українських біженців, які проживають у Норвегії кажуть, що не повернуться в Україну, навіть якщо війна закінчиться, свідчать результати опитування.
Дослідниця Вільде Хернес з Інституту міських та регіональних досліджень (NIBR) при Oslo Met каже про дві тенденції серед українців, що проживають в Норвегії.
Одна з них полягає в тому, що ті, хто вже тривалий час перебуває в Норвегії, з більшою ймовірністю хочуть залишитися.
Інша полягає в тому, що ті, хто приїхав нещодавно, тепер частіше від самого початку заявляють, що хочуть залишитися в Норвегії.
Вона також каже, що до Норвегії все частіше приїжджають 16-17-річні українські підлітки.
Дослідниця пов’язує це з тим, що українські підлітки хочуть виїхати, "поки це дозволено, до того, як їх можуть забрати на війну". https://www.eurointegration.com.ua/news ... 8/7201494/ Україні доведеться прийти до зниження мобілізаційного віку З 18 чи з 20 років — це вже інше питання. Питання у тому, чи будуть змінені підходи, наприклад залучення представників силових структур, частини тих людей, які є військовозобов'язаними, але вже є пенсіонерами силових структур".
detroytred написав:Що переосмислювати? Ваші ці аргументи я можу сприйняти і дещо погодитися.
Але ж ви навели однаковість лише про *фе* і висновок з цього. То й відповідно саме цього я пояснив на що треба дивитись.
Про те, що ініціатива була не Янека --- стосовно цієї очевидності було моє роз'яснення раніше вище. Ініціатива не його, а реалізація до впритул лише підпису -- саме його.
З чим ви можете "дещо погодитися"? З Вікіпедією. Дуже радий що ви хоч з Вікіпедією ДЕЩО погоджуєтесь.
Тому що судячи з вашої відповіді ви повністю залишились при своїй думці і "мої аргументи з Вікіпедії" нічого не змінили. + я навів аргумент що "інтеграцію" він робив заради європейських бабок - ви його повністю проігнорували.
И много он "європейських бабок" наколядовал, что побежал у Путина 3 млрд. выпрашивать??
Ну в принципі картина з «захисником» UA прояснилась Зрозуміло що він внукам чухає по вухам , на питання «дід, ти на війні був?» Щось типу як в анекдоті Спочатку
UA написав:Намагався зробити розташування в новобуді КГС на 7 лінії. Прилитівший реактивний снаряд підсказав, що заповнення стін газоблоку це погано.
тому пішов на
UA написав:Оболонь .. Я туди їздив помитися, посушитися,.
Потім
В санаторії ЦК (артек) теж надовго розміститися не вдалося. Туди чомусь прийшли москалі
Тому знов пішов на
UA написав:Оболонь .. Я туди їздив помитися, посушитися,.
От і вся війна, В принципі з поганоі вівці хоть шерсті клок. Але ж не хвастати отакою участю!!
Востаннє редагувалось Kate0000 в Суб 28 гру, 2024 19:52, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:І реалізовував далі саме Янек. І ламав старих ригів саме Янек. Ющ і Ко фігу фіг змогли б їх проломити. Ось про це мова. (Ходили байки... як Янек їх збирав і всіх разом, і окремо кожного продавлював, знаходив інструменти впливу індивідуальні ... Що треба їм в Європу). Мова саме про це.
а может тем и продавил что рассказал как они оседлают лярды от ЕС? изначально сколько они хотели от ЕС? 160 ярдов?
І цим теж. Але головне, гадаю, те, що пу змінить донецьких бандюків на медведчуцьких та російських. Донецькі могли триматися ще якийсь час лише при м'яких європейцях. І поступили б з ними європейці по європейські. Копняк європейців цивілізований м'якше, ніж росіянський. Ті і пнуть, і оберуть до нитки.
"Владимир Путин принес свои извинения в связи с тем, что трагический инцидент произошел в воздушном пространстве России, и еще раз выразил глубокие и искренние соболезнования семьям погибших, пожелал скорейшего выздоровления пострадавшим", - сообщает пресс-служба.
Ну с кем не бывает, как-то самолёт сам был обстрелян
detroytred написав:............. Але європейці показали фігу, бо їм потрібна була Україна без Янека. ...........
Я бы не взял на себя смелости так утверждать. Евроассоциацию они готовы были подписать и с ним. А вот принять в ЕС не хотели ни с ним, ни после того, как он ушёл. Это не удалось ни По, ни Зе при всей их явной устремлённости на Запад. Украина им, действительно, была нужна. Как рынок сбыта, но не как поставщик товаров.
detroytred написав:............. Але європейці показали фігу, бо їм потрібна була Україна без Янека. ...........
Евроассоциацию они готовы были подписать и с ним. А вот принять в ЕС не хотели ни с ним, ни после того, как он ушёл. Это не удалось ... Зе при всей их явной устремлённости на Запад.
Иногда одного "стремления" мало - нужно хоть что-то делать - хотя бы обещанные посадки...
"Владимир Путин принес свои извинения в связи с тем, что трагический инцидент произошел в воздушном пространстве России, и еще раз выразил глубокие и искренние соболезнования семьям погибших, пожелал скорейшего выздоровления пострадавшим", - сообщает пресс-служба.
Ну с кем не бывает, как-то самолёт сам был обстрелян
факт вибачення зафіксован, путін не стільки вибачався, скільки звинувачував у трагедії Україну. че задовільнить це Алієва? тому на 30+ загиблих начхати -картинку для внутрішнього споживача зроблено. Нічого особистого-тільки бізнес(великий бізнес).
Экспорт задекларированной нефти из Азербайджана в январе-ноябре 2023 года составил 24 млн 199 тыс. 455,59 тонн (номенклатурный код 2709), что на 0,5% ниже показателя 11 месяцев 2022 года, сообщили агентству "Интерфакс-Азербайджан" в Государственном таможенном комитете (ГТК).
Общая стоимость экспортированной за отчетный период нефти составила $15 млрд 99 млн 942,85 тыс. (спад на 17,6%). Доля нефти в общей структуре экспорта в январе-ноябре 2023 года составила 47,92% (50,42% в январе-ноябре 2022 года - ИФ).
В январе-ноябре 2023 года покупателями азербайджанской нефти являлись 22 страны. Согласно данным ГТК, традиционно, главным покупателем остается Италия, на долю которой пришлось 43,1% всего экспорта "черного золота".
Средний уровень английского в случае Зеленского это хуже чем нулевой. Пользовался бы профессиональными переводчиками, меньше обвинений от партнёров в непонимании было бы