|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:01
Дюрі-бачі
Я надивився на тих білорусів, автобуси яких, десятками стояли в Чернігові до 2020 року Замість відпочинку у вихідні, у них були шоп-тури в Україну
Доходило до того, що авто ремонтували тут, резину міняли тут, ДР, ювілєї тут Бо у них дуже дорого і ніякого сервісу
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:04
39 хвилина, Арті заявляє, що за наявності тотальної переваги в повітрі у няпрямку до Криму 100 км можна подолати за один день. Пригадуємо наш контрнаступ і кількість F16 від Байдена завчасно наданих для цього. "Нам не потрібен Ленд-ліз, нам і так дають все необхідне задарма" (с) - говорящі голови Зе. "Байден врятував Україну" (с) Потртніков.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 29 гру, 2024 19:09, всього редагувалось 1 раз.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:08
pesikot а чернівецьку беркутню не гамселили? Вона була з народом?))) Переставай ділити Україну на схід і захід. Ми єдині. Мені гайки закручувати? Так я шото не согласєн, самозакручуватись.) далі шо? В тюрму мене посадиш? А сам воювати підеш? за революцію за конституцію і нато? Так вперед. Саджай. Посиджу. Можу собі позволити я не ніщєброд.))) Подивлюсь на Україну без Бандерлога 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:10
Я згоден з Banderlog, що головною боротьбою зараз має бути боротьба з Просроченим. Враження, що він ставленик путіна з метою здачі країни повністю
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:10
Ювелірна робота: Бутусов розповів деталі про знищення російського судна Ursa Major
Під час огляду місця вибухів на судні Ursa Major у Середземному морі росіяни помітили, що краї вирв від вибуху загиналися всередину, тобто суховантаж пошкодили ззовні. Про це розповів головний редактор видання “Цензор.НЕТ” Юрій Бутусов.
“Безпрецедентна подія. Російський флот зазнав важкої втрати у Середземному морі. Сьогодні компанія “Оборонлогістика”, яка працює на Міноборони РФ, оголосила про деталі знищення свого одного з найбільших та найсучасніших суховантажних суден типу Ро-Ро Ursa Major, повною водотоннажністю у 12700 тонн, яке було побудовано у Німеччині у 2009 році. З 2022-го року судно знаходилось під санкціями США за участь у агресії проти України. Увесь екіпаж – громадяни РФ”, – написав військовий журналіст.
У “Оборонлогістиці” заявили, що Ursa Major перевозила на палубі два мобільних портальних крани загальною масою 686 тонн виробництва Німеччини Liebherr 420. Росія не виготовляє такі крани, а через накладені санкції не може швидко їх купити, а тому судно перекинули на Далекий схід із Європи. Під час огляду судна після “теракту”, росіяни виявили, що краї вирв на ньому загинались всередину, тобто Ursa Major вразили ззовні.
“Вирва виглядала незначною загрозою для такого великого судна, але уражень було три, і вони були спрямовані ювелірно точно – вибухи повністю вивели з ладу системи енергетики судна, тому запустити резервне живлення, задіяти відкачку води та організувати боротьбу за живучість російські моряки не змогли”, – розповів Бутусов.
Журналіст повідомив, що росіяни не можуть знайти жодних доказів та винних у знищенні судна. Ураження Ursa Major показало, що жодне російське судне не знаходиться в безпеці у будь-якій частині світу.
“Це найбільш дієві санкції проти російської морської торгівлі, які застосовувались з початку повномасштабного вторгнення РФ”, – влучно додав Бутусов.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:15
Бетон написав:Я згоден з Banderlog, що головною боротьбою зараз має бути боротьба з Просроченим. Враження, що він ставленик путіна з метою здачі країни повністю
Но но. Я такого не казав. Зеленський легітимний презедент держави. Він просто не справляється. І поставив всі яйця в шухляду до байдена. Самособою яйця защемило. Під час війни ніякої боротьби і бути не може. Я перший піду розганяти антизеленський майдан. Вони не дурні люди і повинні скласти повноваження та піти добровільно. Нам потрібна договороздатна влада.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:16
Banderlog написав:в питанні про нато я згоден з путіном.
Чудово, вже рокриваєшься на чиєму ти боці Ти точно в ЗСУ ? я вже давно про це сумніваюсь Banderlog написав: Яка іще передача? Ми не контролюєм ні крим ні окуповане росією.
Дупою крутишь, робишь вигляд, що не розумієшь про що мова. Забалакуєшь тему розмови. Пояснюю ще раз, Путін виставив умови для початку перемовин про РПВ. Про НАТО ти вже згоден з Путіним Але там є умова, що Україна повинна вивести війська з 4 областей - Донецької, Луганської, Херсонської та Запоріжської Жодну з цих областей, Росія повністю не контролює. Ти згоден з відводом українських військ з ціх областей ?
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:18
pesikot
пан (Banderlog)ніколи не блистав інтелектом, прихильність до мпц(упц) каже сама за себе
а никнейм він обрав від протилежного собі, йому личить "путінбог-гундяйапостол" дивує, що в ЗСУ за більш ніж рік з нього не вибили цю дурість (як казав наш старшина, до кого словом не дійшло, дійде срізь ноги, це трошки довше, але працює на всі 100)
така конкретна каша в голові, що ніякі доводи не спрацюють(галопріл, аманозин і догляд), вірить і те, що московська церква відділена від держави (України), бо вона є природною складовою іншої держави(країни агресора, рф)
Востаннє редагувалось prodigy в Нед 29 гру, 2024 19:19, всього редагувалось 1 раз.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3312 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:23
Бетон написав:Я згоден з Banderlog, що головною боротьбою зараз має бути боротьба з Просроченим. Враження, що він ставленик путіна з метою здачі країни повністю
Дивно, а я вважаю, що боротись потрібно з Путіним А про Путіна ти мовчишь )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:26
Думки експертів розділились, проте більшість вважає малоймовірним досягнення реального миру.з наближенням повернення Трампа на посаду президента видання Newsweek запитало експертів, чи буде укладена мирна угода між РФ та Україною у наступному році.
"Для того, щоб мир утримався, мирна угода має бути справедливою. Україна чітко продемонструвала свою готовність до переговорів і компромісів - вона хоче припинення війни більше, ніж будь-хто інший - але якщо український народ не сприйматиме угоду як справедливу, він не буде зацікавлений у тому, щоб піти на погану угоду", - висловив свою думку гендиректор Rasmussen Global, колишній директор з політичного планування НАТО Фабріс Потьє.
За його словами, членство в НАТО є для України найвищою гарантією безпеки, проте важливо, аби європейські країни показали Трампу, що вони готові взяти на себе основну частину цих гарантій.
колишній заступник міністра енергетики РФ, економіст та опозиційний політик Володимир Мілов вважає, що мирна угода між країнами може бути укладена у 2025 році через тиск з боку нової адміністрації Трампа та крайнє виснаження ресурсів з обох сторін війни. Проте він додав, що будь-яка угода про припинення вогню, ймовірно, буде крихкою та схильною до невдачі, як це було з Мінськими домовленостями у минулому.
"Фундаментальна причина війни - агресивні імперіалістичні амбіції Росії, спрямовані на підкорення України та ліквідацію її суверенітету - не зникне після будь-якого припинення вогню", - підкреслив Мілов.
Своєю чергою старший науковий співробітник та директор досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Корі Шейк наголосив, що єдина мирна угода 2025 року буде катастрофічною в разі того, якщо США та західні країни припинять допомогу Україні.
"Єдиною можливою зміною правил гри є введення адміністрацією Трампа санкцій на російську нафту, що зробить продовження війни занадто дорогим для Росії", - зауважив експерт.
Також старший науковий співробітник Ради з міжнародних відносин Чарльз Купчан зазначив, що припинення вогню у 2025 році є ймовірним, однак сама мирна угода навряд чи буде досягнута. Він додав:
"Росія і Україна можуть домовитися про деескалацію і перетворити існуючу лінію фронту на своєрідний кордон. Але домовленості щодо ширших питань - таких як геополітична орієнтація України та статус української території, окупованої Росією, - будуть недосяжними. Результатом стане скоріше заморожений конфлікт, ніж міцний мир - можливо, нагадуючи ситуацію на Корейському півострові".
Крім того, аналітик з питань Росії, заступник керівника групи Інституту дослідження війни Катерина Степаненко вважає малоймовірною мирну угоду між РФ та Україною у наступному році, адже Кремль й надалі хоче повністю знищити українську державу, капітуляції уряду України та ліквідації ЗСУ.
Водночас колишній директор з питань планування політики Державного департаменту США Енн-Марі Слотер наголосила, що припинення вогню дало б РФ необхідний перепочинок, а Україні переозброєння.
"А Трампу - дострокову перемогу, яку він зможе святкувати як доказ своєї здатності закінчувати війни, що не одне і те ж саме, що встановлення миру", - продовжила експерт.
Своєю чергою асоційований науковий співробітник Програми міжнародної безпеки Chatham House Джеймі Ші зауважив, що США та деякі країни Європи будуть підштовхувати Україну до переговорів, адже вони втомилися підтримувати нашу державу.
"Але справжній мир здається малоймовірним у 2025 році, оскільки Україна вимагає гарантій безпеки у вигляді членства в НАТО або іноземних миротворців на своїй території, які Заходу буде важко (і дорого) надати, а також допомоги у відновленні та багато деталей щодо повернення біженців, передачі військовополонених, транзиту через Чорне море та демілітаризованих зон, переговори про які будуть складними і тривалими. Тож слід очікувати повернення до ситуації замороженого конфлікту, коли доля України буде на волосині", - зауважив Джеймі Ші.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3312 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1