Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1158011581115821158311584 ... 15199>
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 19:00

pesikot в питанні про нато я згоден з путіном.
Яка іще передача?
Ми не контролюєм ні крим ні окуповане росією.
І ти не повіриш, но вони окуповують все більше, діпстейт глянь поки демократи його не закрили.
Влада не справляється з тим щоб дипломатичним шляхом завершити війну. Тому їм треба скласти повноваження і на фронт в окопи. Особистим прикладом. Може тоді народ і піде за ними.
Кулябу і кулявлобу теж вернути і на фронт.
Може тоді і втікачі з європи вернуться... хай покажуть які вони патріоти.
На переговори послати пінчука, коломойського, фірташа, ахметова, порошенка хай договарюються вони вміють.
Banderlog

Подякував: 116 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 19:01

Дюрі-бачі

Я надивився на тих білорусів, автобуси яких, десятками стояли в Чернігові до 2020 року
Замість відпочинку у вихідні, у них були шоп-тури в Україну

Доходило до того, що авто ремонтували тут, резину міняли тут, ДР, ювілєї тут
Бо у них дуже дорого і ніякого сервісу
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 19:04

39 хвилина, Арті заявляє, що за наявності тотальної переваги в повітрі у няпрямку до Криму 100 км можна подолати за один день.
Пригадуємо наш контрнаступ і кількість F16 від Байдена завчасно наданих для цього.
"Нам не потрібен Ленд-ліз, нам і так дають все необхідне задарма" (с) - говорящі голови Зе.
"Байден врятував Україну" (с) Потртніков.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 29 гру, 2024 19:09, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 19:08

pesikot
а чернівецьку беркутню не гамселили? Вона була з народом?))) Переставай ділити Україну на схід і захід. Ми єдині.
Мені гайки закручувати? Так я шото не согласєн, самозакручуватись.)
далі шо? В тюрму мене посадиш? А сам воювати підеш? за революцію за конституцію і нато?
Так вперед.
Саджай. Посиджу. Можу собі позволити я не ніщєброд.)))
Подивлюсь на Україну без Бандерлога :lol:
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 19:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Я згоден з Banderlog, що головною боротьбою зараз має бути боротьба з Просроченим. Враження, що він ставленик путіна з метою здачі країни повністю
Бетон

Подякував: 194 раз.
Подякували: 430 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 19:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ювелірна робота: Бутусов розповів деталі про знищення російського судна Ursa Major

Під час огляду місця вибухів на судні Ursa Major у Середземному морі росіяни помітили, що краї вирв від вибуху загиналися всередину, тобто суховантаж пошкодили ззовні. Про це розповів головний редактор видання “Цензор.НЕТ” Юрій Бутусов.

“Безпрецедентна подія. Російський флот зазнав важкої втрати у Середземному морі. Сьогодні компанія “Оборонлогістика”, яка працює на Міноборони РФ, оголосила про деталі знищення свого одного з найбільших та найсучасніших суховантажних суден типу Ро-Ро Ursa Major, повною водотоннажністю у 12700 тонн, яке було побудовано у Німеччині у 2009 році. З 2022-го року судно знаходилось під санкціями США за участь у агресії проти України. Увесь екіпаж – громадяни РФ”, – написав військовий журналіст.

У “Оборонлогістиці” заявили, що Ursa Major перевозила на палубі два мобільних портальних крани загальною масою 686 тонн виробництва Німеччини Liebherr 420. Росія не виготовляє такі крани, а через накладені санкції не може швидко їх купити, а тому судно перекинули на Далекий схід із Європи. Під час огляду судна після “теракту”, росіяни виявили, що краї вирв на ньому загинались всередину, тобто Ursa Major вразили ззовні.

“Вирва виглядала незначною загрозою для такого великого судна, але уражень було три, і вони були спрямовані ювелірно точно – вибухи повністю вивели з ладу системи енергетики судна, тому запустити резервне живлення, задіяти відкачку води та організувати боротьбу за живучість російські моряки не змогли”, – розповів Бутусов.

Журналіст повідомив, що росіяни не можуть знайти жодних доказів та винних у знищенні судна. Ураження Ursa Major показало, що жодне російське судне не знаходиться в безпеці у будь-якій частині світу.

“Це найбільш дієві санкції проти російської морської торгівлі, які застосовувались з початку повномасштабного вторгнення РФ”, – влучно додав Бутусов.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 19:15

Бетон написав:Я згоден з Banderlog, що головною боротьбою зараз має бути боротьба з Просроченим. Враження, що він ставленик путіна з метою здачі країни повністю

Но но. Я такого не казав.
Зеленський легітимний презедент держави.
Він просто не справляється. І поставив всі яйця в шухляду до байдена. Самособою яйця защемило.
Під час війни ніякої боротьби і бути не може.
Я перший піду розганяти антизеленський майдан.
Вони не дурні люди і повинні скласти повноваження та піти добровільно. Нам потрібна договороздатна влада.
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 19:16

Banderlog написав:в питанні про нато я згоден з путіном.

Чудово, вже рокриваєшься на чиєму ти боці
Ти точно в ЗСУ ? я вже давно про це сумніваюсь

Banderlog написав: Яка іще передача?
Ми не контролюєм ні крим ні окуповане росією.

Дупою крутишь, робишь вигляд, що не розумієшь про що мова.
Забалакуєшь тему розмови.

Пояснюю ще раз, Путін виставив умови для початку перемовин про РПВ.
Про НАТО ти вже згоден з Путіним

Але там є умова, що Україна повинна вивести війська з 4 областей - Донецької, Луганської, Херсонської та Запоріжської
Жодну з цих областей, Росія повністю не контролює.

Ти згоден з відводом українських військ з ціх областей ?
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 19:18

pesikot

пан (Banderlog)ніколи не блистав інтелектом, прихильність до мпц(упц) каже сама за себе

а никнейм він обрав від протилежного собі, йому личить "путінбог-гундяйапостол"
дивує, що в ЗСУ за більш ніж рік з нього не вибили цю дурість (як казав наш старшина, до кого словом не дійшло, дійде срізь ноги, це трошки довше, але працює на всі 100)

така конкретна каша в голові, що ніякі доводи не спрацюють(галопріл, аманозин і догляд), вірить і те, що московська церква відділена від держави (України), бо вона є природною складовою іншої держави(країни агресора, рф)
Востаннє редагувалось prodigy в Нед 29 гру, 2024 19:19, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3348 раз.
Подякували: 3347 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 29 гру, 2024 19:23

Бетон написав:Я згоден з Banderlog, що головною боротьбою зараз має бути боротьба з Просроченим. Враження, що він ставленик путіна з метою здачі країни повністю

Дивно, а я вважаю, що боротись потрібно з Путіним
А про Путіна ти мовчишь )
pesikot

Профіль

2
2
  #<1 ... 1158011581115821158311584 ... 15199>
Форум:
+ Додати
    тему