|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 22 січ, 2025 18:22
Xenon написав:ну после полного разоружения и президента в лице Медведчука - Украина стала-бы Беларусью №2; зачем воевать еще за 2 области, если можно получить всё и без войны
А,я понял. Как подумаешь чего избежали- аж мороз по шкуре идет. ну,в смысле,на данный момент избежали. Солон говорил что оценивать результаты нужно после конца действия индивидуума. Тут другое интересно. А народ бы принял такое решение или нет? Я думаю нет. Вон патриотов сколько вокруг. С каждого погреба вещают.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 18:23
Господар Вельзевула написав: Бетон написав:Россия требовала заменить меня на Медведчука в рамках «Стамбульских договоренностей», признать Донбасс частью РФ, нейтральный статус, разоружение, — Зеленский
Я не понял,а Херсонская,Запорожская? Ему ж коридор по любому нужен.
Текст Стамбульських домовленостей опублікований. Причому інфа злита з рос. сторони. З нашої сторони інфи досі немає. Нічого там про заміну Зе на когось немає, признати Донбас частиною РФ також немає. Пройшло 3 роки і Зе пробило на фантазії. Опублікувати ці домовленості повністю у нього сміливості не вистачає. Очевидно чому - виявиться що Зе "трішки" бреше.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 18:24
Xenon написав: flyman написав: Xenon написав:ну после полного разоружения и президента в лице Медведчука - Украина стала-бы Беларусью №2; зачем воевать еще за 2 области, если можно получить всё и без войны
Нераельний кейс. За 350 років не стала, а тут бац і стала
в часи р.імперії і рад.союзу Україна була дуже незалежною від москви?
і стала аля 2га РБ? Точно?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 18:25
sashaqbl написав:Перевзуваємось на льоту. Спочатку говорив, що Трамп швидко все порішає.
Я такого ніколи не говорив. Навіщо на мене наговорювати?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 18:26
flyman написав: Xenon написав:
Куди впаде? В обійми Китаю? А партнерам саме це потрібно? Чи #апагаваріть.
когда упадёт главное чтобы не придавила Подоляка пьющего кофе в крыму
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 18:26
andrijk777 написав:Текст Стамбульських домовленостей опублікований. Причому інфа злита з рос. сторони. З нашої сторони інфи досі немає. Нічого там про заміну Зе на когось немає, признати Донбас частиною РФ також немає. Пройшло 3 роки і Зе пробило на фантазії. Опублікувати ці домовленості повністю у нього сміливості не вистачає. Очевидно чому - виявиться що Зе "трішки" бреше.
ти не поняв, многоходовчка: мир, вибори, заміна ... і не на Медведчука, а на якого чергового латентного Охріменка (не ж Мураєва, Шарія, Бойка, чи, вибачте на слові, Гордона)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 18:32
andrijk777 написав: Господар Вельзевула написав: Бетон написав:Россия требовала заменить меня на Медведчука в рамках «Стамбульских договоренностей», признать Донбасс частью РФ, нейтральный статус, разоружение, — Зеленский
Я не понял,а Херсонская,Запорожская? Ему ж коридор по любому нужен.
Текст Стамбульських домовленостей опублікований. Причому інфа злита з рос. сторони. З нашої сторони інфи досі немає. Нічого там про заміну Зе на когось немає, признати Донбас частиною РФ також немає. Пройшло 3 роки і Зе пробило на фантазії. Опублікувати ці домовленості повністю у нього сміливості не вистачає. Очевидно чому - виявиться що Зе "трішки" бреше.
він постійно бреше. якась маніакальна генетична потреба брехати. бреше більше путіна
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 22 січ, 2025 18:35
Бетон ну политика она такая и есть...если бы все политики говорили правду как Джим Керри в фильме Лжец мы бы все на этом шарике  окуели от услышаного
-
konstantin kirovograd
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 18:35
Banderlog написав:А що це Ви за Портнікова вступаєтесь?)
Люблю, знаете ли интеллектуально подкачанных мужчин.)
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 18:40
Головного психіатра ЗСУ Олега Друзя, якого підозрюють у незаконному збагаченні, привезли до суду каретою швидкої допомоги. За словами адвоката, під час обшуків у Друзя стався інсульт, після чого його шпиталізували до реанімації. ------ "Что там было? Как ты спасся?" — Каждый лез и приставал, Но механик только трясся И чинарики стрелял. Он то плакал, то смеялся, То щетинился как ёж — Он над нами издевался... Ну сумасшедший что возьмёшь! 
-
konstantin kirovograd
-
-
-
-
Профіль
-
-
1