Да, что же Вас так триггерят женщины? Вы заметили, что я пишу о «гражданах», а не «женщинах»
Конечно заметил. И очень хотите, чтоб женщины пошли вас защищать (а кто еще из «граждан» остался, кто НЕ защищает вас? мужчины уже защищают), а пока женщины еще не все вас защищают, то и не ваша очередь. Все так? Вас вырастила мама с сестрой? Только не врать! Я вас насквозь вижу!
Поціновувачам Олексія
Бо це шле Бетон
барабашов написав:
Shaman написав:Vadim_ 01:28-2:42 "полковнику никто не пишет..."
budivelnik написав:Головними отримувачами корупційної вигоди є.... - ті хто купує товари з яких не сплачені податки.... І розмір цієї вигоди це різниця ціни* кількість - між товарами за які сплачені з товарами за які не сплачені.
золоті слова, до мені розуміння дійше десь у 2002-03 коли на 7км покращився асортимент і можна було придбати якісну обувку, футболку,джинси по ціні до 25дол (десь 16-22 дол в середньому), до того там був товар оріентований на бідні слої населення, а на противагу 7км -на ринку 25 Чапаївської дивізії відкрились "бутики" для богатих, все було від 100 дол і до 500-1500)
порівнюючи ціни з Европою (де на той час я працював)-зробив висновок, що товар який в Іспанії(Франції, Нідероландах) коштує в шоппінг молі 50евро(оріентувався на спортивні товари Nike,Adidas-на яких написано-вироблено в Бангладеш, купив футболку за 55 евро(це десь 65 дол), а на 7км (там теж відкрились типу бутіки для більш вибагливих кліентів), майже те саме -ціна 25-30 дол (тобто 50% від ціни в Валенсії), це тому що 90% товару контрабанда, ну не пряма, а скрита, бо ціна товару вказана нижче у 5 разів а потім ми дивуємося кількості Range Rovers або Ферарри у центрі міста біла оперного театру (це авто працівників влади і також 7км)
ЛАД написав:Столько оскорблений, сколько за последние годы на форуме, я за всю жизнь не слышал. В лицо, может, и не решились, а на форуме анонимно ...
до війни не було причин оскорбляти за прихильництво до індустріалізації, великої культури братського народу, за те шо "на донбасі в 2014 немає російських віськових підрозділів"(тому ці ублудки ховалися за зелених вежливих чоловічків), і про заперечення страт вс під час другої світової (коли я нагадував про 158тис розчтріляних), до речі, в армії США за трусість був розстріляний тільки один вс поляк, про це у відео https://www.youtube.com/watch?v=S6YDWy6wH7w&t=9412s
і про звірства бандерівців також (безумовно звірства якщо і були, то масштаби не відповідають інформації комунистів, коли загони НКВД передягнуті під УПА вбивали місцевих мешканців щоб створити атмосферу террору на теріторії Тернопільскій, Іванофранківський, Львівський областях), про було знайдено в архівах кдб після 1990р
Один из инициаторов перестройки, бывший член Политбюро ЦК КПСС Александр Яковлев напомнил о том, что По его словам, начальники частей получали от комиссаров инструкции, предписывавшие действовать жестко, решительно и быстро по отношению к "трусам". Президент Международного фонда "Демократия" академик Яковлев – один из немногих российских общественных деятелей, который в настоящее время призывает к критическому осмыслению Второй мировой войны в России.
АндрейМ написав: Ну, вот, зачем Вы опошляете? Я говорю о правах и обязанностях граждан и немысленности их деления по половому признаку в 21-ом веке, а Вы - о размножении.
це звідки ви взяли оцей категоричний імператив про немислимість? Провели референдум? Чи може тут рішення ьільшості вже не є священним?