Striker написав:Рівень форуму = рівень населення країни. І то, тут ще більш-менш адекватна і освічена частина, то про що можна говорити. Вживу ситуація набагато гірша.
Вот не уверен. Вживую люди всё-таки сдерживаются и не говорят откровенные глупости.
Wirująświatła написав:денег они просят) я их сразу раскусил. Как только во Львове слышу "прошу пан", перехожу на ломанный английский "сенкью, ноу маней, ноу маней"
якщо до вас вічливо звертаються, то хочуть втюхати який непотріб
или шото стырять.
щоб втертись до вас в довіру треба вас обох післати?
Striker написав:Рівень форуму = рівень населення країни. І то, тут ще більш-менш адекватна і освічена частина, то про що можна говорити. Вживу ситуація набагато гірша.
ХЗ,меня оскорбляют только тут. Правда в реале я возле наливаек не торчу, электричками не езжу,на заводе не работаю-то есть с маргиналами не пересекаюсь.
02.03.2023 видали повістку 04.03.23 приїхав до РТЦК, їх відправили в селище Одеської області для отримання амуніції. 06.03.23 невеличкий автобус повіз на КСП за м. Костянтинівку Донецької області. Замполіт сказав, що на підготовку часу не має і це місце він зможе покинути тільки як вантаж «200» чи сяде на 8 років.
Дюрі-бачі написав:https://reyestr.court.gov.ua/Review/114480791 Дуже цікава справа, особливо пояснення звинуваченого:
02.03.2023 видали повістку 04.03.23 приїхав до РТЦК, їх відправили в селище Одеської області для отримання амуніції. 06.03.23 невеличкий автобус повіз на КСП за м. Костянтинівку Донецької області. Замполіт сказав, що на підготовку часу не має і це місце він зможе покинути тільки як вантаж «200» чи сяде на 8 років.
Ну укрепил дух,выходит. Типа "ни шагу назад". Замполиты они такие. В свое время запросто людей стреляли при попытке отступления,ну я про ВМВ. Я не знаю ни единого случая когда у нас стреляли за попытку отступить.
Востаннє редагувалось Господар Вельзевула в Суб 08 лют, 2025 17:57, всього редагувалось 1 раз.
Він сам звернувся до жінки психолога з проханням роз`яснити ситуацію і вона відповіла, що їм не потрібні ні кухари, ні ремонтники техніки, їм потрібні люди, які спокійно зможуть віддати своє життя.
суд
УХВАЛИВ:
ОСОБА_7 визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 402 КК України та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк 5 (п`ять) років.
ЛАД відео зовсім не тривіальне, до того їх два витратили час? та ви тут сотні годин витрачаєте -тільки щоб поскубатись
з відео ясно, що "питання" палестинців Гази трамп вирішив "взять все і поделить"-окупувати Газу а там побачимо (а куди дівати 2,0млн людей -дітей, жінок, ну і террористів чоловіків)? Ізраїльтяне не в захваті від таких "приметивних рішень", то дуже бентежить, щоб це опудало-трамп не примінив такі ж методи до України
-теперь стосовно Солонина -я привів вам в доказ , що за часи другої світової в радянській Червоній Армії було розстріляно 158 тисяч за трусость (такі дані наводить не тільки Солонин, також вікі (яка для вас теж не джерело), також сайт "Історія без мифів", і ще багато сайтів
-стосовно особисто вас-ви комуняка, доклали свої зусілля для того, щоб в ссср люди жили в несвободі, в страху, в бідності-так я звинувачую вас особисто, тому що ніхто ні разу не чув від вас того, що осуджуєте ссср (всі його звірства, репресії, голодомор, примусове переселення цілих народів) -ви як депутат Юрий Бойко(роками на форумі виступаєте в ролі адвоката дьявола (ссср), вам довели на фактах -що індустріалізація сталіна, це черговий миф (створена завдяки знищенню українських і поволжських селян)
-стосовно того, що я закликаю проти миру і проти тих, кто тих бла-бла-бла до останньої верби-це брехня, я не проти тих чи інших, я проти базарів про те, що немає сечі терпіти ці перекельні борошна (сидячі у Дніпрі на дивані, чи у Запоріжжі)
я проти необгрунтованих розмов про рпв, вибори, теріторіальні уступки чи здобутки
війна дуже жорстока буде триватиме без врахування хотелок ухилянтів(чи військових, яким у 100крат важче, ніж діванним військовим пенсіонерам
тому забудьте про Солоніна, який вам так бече, дивитесь славно(ібанько) з броварського тб
бачу що у вас ніколи не було ні совесті ні сорому, живіть з леніним/сталіним у серці(разом до пекла)
Востаннє редагувалось prodigy в Суб 08 лют, 2025 18:31, всього редагувалось 1 раз.