Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1278012781127821278312784 ... 14691>
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Vadim_ написав:Трамп с начала 90-х на крючьке Солнцевской=ФСБ ОПГ , как и Орбан

не он на крючке у курганских, сам Кислый на счетчик ставил
fox767676

Подякував: 396 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:05

fox767676 написав:
  Banderlog написав:Що дідові того давно не треба.
І якого чуда Мороз а не Ющ? Або кучма?

це ви даремно
Визріває глобальна ревізія того що було останні 30 років
І Мороз захоче лишитися в історії переможцем по кучмізмом-пінчукізмом і вагалі олігархізмом

І це пише той, хто за американського олігарха Маска - усіма кінцівками )

Ти свої проросійські вуха вже не ховаєшь
Потрібно було просувати вдобного для Росії Трампа - ти просував

Зараз, почав просувати вдобний для Росії нафталін
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:06

freeze написав:
  fox767676 написав:Обратите внимание на Юлю Осмоловскую

Не знаю кто это. Но приняв во внимание ваши рекомендации, проголосовал бы во втором туре за нее. Я в принципе ни при каких обстоятельствах и при любых вариантах второго тура никогда не проголосую за Зеленского. Так цинично обманывать своих избирателей, это классика обмана, номер 1 обмана в украинской политике.

Куратор - Беня, шо вы хотели...?
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:11

Schmit написав:
  pesikot написав:
Эпиграф
-- То що ми маємо з гуся ?
-- Шкварки

Часть 7. Искусство заключать сделки. Выборы

1) Я считаю, что Трамп уже проиграл переговоры с Путиным.
Проиграл именно в тот момент, когда первый позвонил Путину.
И закрепил свой проигрыш, отправив своих представителей сесть за стол переговоров с российскими шулерами.

2) Теперь Путинская мафия раскрутит этот рыжего комерса-"мастера переговоров" по полной программе и дожмёт его на все свои хотелки.
Слабая точка у Трампа уже найдена - его невероятных размеров нарцисизм, усугубленный возрастными изменениями.

3) Первая победа Путина - это выведение России и Путина из международной изоляции.
Трамп, лично сам, показал, что с Путиным можно и нужно общаться, несмотря на то, что Путин военный преступник

4) Все заявление Трампа, которые слово в слово, повторяют российскую пропаганду, что это Украина начала войну, а Путин хочет мира, что всё дело в НАТО, что если б Россия хотела, то разрушила на 100% - это не попытка улестить Путина, заманить его в переговорный процесс, а потом ... КАК вжарить своими требования.
Он реально так думает и действовать будет именно из этих убеждений

5) В этом кроется вторая победа Путина - он посадил Трампа на крючок переговорного процесса. Военные действия Путин и не собирается прекращать.
От длительного переговорного процесс Путин ожидает и, он это получит, прекращение военной помощи от США Украине

6) п.3 и п.5 - это не достижение Путина, он воспользовался ситуацией, потому что рыжий комерс сам пришел на груминг.
Путину, как истинному мафиози, грех было не побрить такого жирного лоха.
Трамп сам (без ансамбля) всё сделал для этого.

7) Выборов Президента Украины не будет. Для этого нужно, как минимум, 6-9 месяцев прекращения боевых действий.
Путин на это не пойдёт

8) Что может быть ? И чего так жаждут наши местные хомячки.
Предполагаю, что Трамп может додавить Зеленского уйти в отставку.
Дальше, как говорил Путин, легитимна только Верховна Рада и все переговоры с Колываном.
Колыван, от страха, подпишет всё что угодно
Трамп же будет считать себя триумфатором, что провернул такую "офигенную" сделку

До перемовин Трамп повинен був обізвати пу убійцей та долбо**.

Так, повинен був. Дипломатично

Повинен був виставити свої умови, жорстокі. Він же офігений майстер перемовин.
А він, каже все те саме, слово в слово, що каже сам Путін і вся путінська пропаганда
Та жодних умов до Путіна
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:11

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  Успіх написав:Ну от дивись - я Будівельника нормально запитав про 10лямів сімей, а він зразу на мене перекинувся...

..........
2 При цьому, я можу наступити собі на горло і поділитись з долярчиками бізнесом з прибутковістю в 60%...
Ба більше - я навіть можу взяти участь в цьому бізнесі.
Лови долярчик(це тобі не сосики в полі під Миколаєвом собакам згодовувати і не побратимам на 5 грн листівки висилати) це серьозно.
а - Береш 15000 грн і купуєш на них комплектуючих для ємкісних павербанків ( креслення, перелік і так далі разом з авторською підтримкою і джерелами збуту-я тобі дам)
б - збираєш з них павербанк так на 2,5квт*год ємності+вихід 12вольт+вихід220 вольт, який в Епіуентрі(аналог) коштує 25000 грн ( це+68% до вкладених)
в - відправляєш їх на фронт ( зараз в мене передзамовлень від 24 ім короля данила, якраз для арти -є 6 штук)
А вони тобі назад
а - подяку від комбрига
б - відео як кабанчики(іменні хоч долярчик, хоч успіх. хоч спражнє імя) летять на педераційників...

То як береш участь... Це навіть простіше ніж тобі Василь пропонував, нічого продавати не треба, все що зробив -реально в дліло... тай розуміння що зробив на 68% більше ніж витратив - повинно тебе зігріти...
А де "прибутковість в 60%"?
Це, скоріше, доброчинність, аніж бізнес. Ви показали тільки витрати.
Як то де?

Повербапнки потрібні - потрібні
Хлопці їх купують - купують
Твоя доброчинність - це 15000 , а 10000(68%) це ПРИБУТОК тих хто на фронті твій зад захищають...
Чи ти проти?
Якщо проти- так і скажи
Бо я маю уяву хто ти..
але дехто на цих сторінках ще сумнівається.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:15

ЛАД написав:Вряд ли Трампа/Путина устроит "любой кроме Зеленского". Согласен с Сибаритом - устроит именно "сговорчивый", причём, естественно, сговорчивый на их условиях. И "уважение" тут не при чём. Будет ли Залужный "сговорчивым", не знаю. Меня лично не он вдохновляет. Ему надули рейтинг СМИ в начале войны. С одной стороны, благодаря успехам 2022, с другой стороны, это было нужно для веры народа в армию, так же, как нужны были "две недели" весной 2022. После "контрнаступу", а больше после его статей в конце 2023 сильно разочаровался.
Лана Зеркаль мне лично нравится. Действительно, умная и знающая женщина (да и просто приятная :) ), но она, по-моему, не политик. Возможно ошибаюсь, но мне не верится, что она сможет быть президентом. И не знаю, захочет ли.
К сожалению, тоже кандидатур не вижу.
Притула?
Те же яйца, только в профиль. Зачем менять шило на мыло?
Надеюсь, не Стерненко же.

й той не такий, й той не подобається. а що їх всіх поєднує - може те, що розуміють, що нічого доброго від Раші чекати немає, й наш шлях - Європа, а не Раша? :D

й Залужний можливий варіант, й Притула (й це зовсім не Зе), й навіть Порошенко ;)
Shaman

Подякував: 773 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:16

pesikot написав:
  Schmit написав:До перемовин Трамп повинен був обізвати пу убійцей та долбо**.

А він, каже все те саме, слово в слово, що каже сам Путін і вся путінська пропаганда
Та жодних умов до Путіна

Але вам, трампофілам, він насцить в вуха, а ви почнете ці вуха мити його сечею )

То все базікання Трампа і його команди може бути стратегією перемовин.
Судити потрібно по ділам, а не по словам.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:24

Зображення
Дональд Дж. Трамп @realDonaldTrump

Подумайте про це, скромно успішний комік Володимир Зеленський переконав Сполучені Штати Америки витратити 350 мільярдів доларів, щоб вступити у війну, яку неможливо виграти, яку ніколи не потрібно було починати, але війну, яку він, без США та «ТРАМПА», ніколи не зможе врегулювати. Сполучені Штати витратили на 200 мільярдів доларів більше, ніж Європа, і гроші Європи гарантовані, тоді як Сполучені Штати нічого не отримають назад. Чому Сонний Джо Байден не вимагав вирівнювання, оскільки ця війна набагато важливіша для Європи, ніж для нас — нас розділяє великий, прекрасний океан. Крім того, Зеленський визнає, що половина грошей, які ми йому надіслали, «зникла». Він відмовляється від виборів, займає дуже низькі позиції в українських опитуваннях, і єдине, що йому вдавалося, це грати Байдена «як на скрипці». Диктатор без виборів, Зеленському краще діяти швидко, інакше у нього не залишиться країни. Тим часом ми успішно ведемо переговори про припинення війни з Росією, те, що всі визнають, можуть зробити лише «ТРАМП» і адміністрація Трампа. Байден ніколи не намагався, Європі не вдалося принести мир, а Зеленський, ймовірно, хоче зберегти «the gravy train». Я люблю Україну, але Зеленський зробив жахливу роботу, його Країна розтрощена, а МІЛЬЙОНИ безпідставно загинули — І так триває.....
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 19 лют, 2025 19:30, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:25

ЛАД написав:Я никогда не говорил, что нынешний президент "луч света в тёмном царстве".
Хотя его как личность я уважаю и его работой во время войны более-менее удовлетворён. Не вижу кандидатур, кто справился бы лучше. Обычный неплохой президент, но не гений. Так я сегодня не вижу политиков экстракласса во всём мире. Непонятно, куда они все делись, все кончились в прошлом веке? В лучшем случае - серость. В худшем - Трамп (хотя, возможно, это ещё не самый худший вариант).

це не означає, що інші не бачать. а я бачу, що Порох не гірше б впорався, по-іншому, але не гірше.

знаєш, що поганого в Зе? по-перше, оці комплекси, які не дозволяють йому комунікувати з тим же Порошенко. замість створювати якусь коаліцію з опозицією, він навпаки продовжує тиснути на Пороха. й відповідальність на себе погано бере - як зняти Залужного - так замість "я прийняв рішення" скільки натякав, що треба піти за власним.

не лідер від слова зовсім. так, оскільки третій рік воюємо, то загалом ситуація під контролем. але казати, що ніхто інший не впорався б - це явне перебільшення. от потрапив під прес ще одного чувака на емоціях (Трампа) - й що далі буде робити? а він ще й в країні мочить конкурентів, наче вибори вже завтра...

upd в Трампа інша оцінка роботи Зе... хоча загалом це дуже сумно...
Востаннє редагувалось Shaman в Сер 19 лют, 2025 19:39, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 773 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:27

Schmit написав:
  pesikot написав:
  Schmit написав:До перемовин Трамп повинен був обізвати пу убійцей та долбо**.

Та жодних умов до Путіна

Але вам, трампофілам, він насцить в вуха, а ви почнете ці вуха мити його сечею )

То все базікання Трампа і його команди може бути стратегією перемовин.

В п.4 я про це писав, що це не стратегія, це переконання
  Schmit написав:Судити потрібно по ділам, а не по словам.

"Роса, божа роса"

Перший строк Трампа. Нічого не досяг в перемовинах з Кім Чен Іном, тільки підняв його статус в міжнародній політиці

Другий строк. Нагнув Ізраїль на невигідну угоду.
В Газі святкували перемогу

Нещодавно обіцяв зробити аргамедон Хамасу, якщо не звільнять заручників. Заручників не звільнили, аргамендон не відбувся
pesikot

Профіль

2
2
  #<1 ... 1278012781127821278312784 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему