когда я писал что Зеленский хочет войны мне тут кое кто сильно возражал. Не буду показывать пальцем кто. Единственное что его оправдывает в данной конкретной ситуации, что никакого перемирия Трамп не предлагал, поэтому отказаться тоже не грех . Чтобы Трамп мог в будущем сказать "Я предложил а они не захотели".
А Путин не хочет войны ? Про Путина ты ничего не пишешь ...
Именно Путин начал эту войну и именно он не хочет её прекращать
Ти трохи відстав від подій. Зациклився. Перемир'я-перерви-заморозка рфії потрібна - за думкою голови ГУР:
*"Їм потрібна перерва. Тому що вони, згідно з їхньою стратегією, якщо до 2026 року не виходять з цієї війни, вони втрачають навіть шанс на світове лідерство", – наголосив Буданов.
Ціна війни для РФ занадто висока – вона блокує економічний розвиток, не дає можливості реалізовувати масштабні проєкти. Зокрема, Росія має брак технологій для освоєння арктичних регіонів і видобутку газу, а війна лише поглиблює цю проблему.
Таким чином, Москва намагається "заморозити" ситуацію, щоб отримати паузу, але мирний договір, який передбачав би відновлення територіальної цілісності України, не входить у її плани.* https://tsn.ua/ato/budanov-poyasniv-nav ... 76371.html
detroytred написав:В нас чудові стратегічні партнери і друзі. Сполучені Штати Америки - це сила та лідерство. Дякуємо за незмінну двопалатну та двопартійну підтримку України.
По тому що побачив... Ми програли останніх 15 хвилин і спровокував цей наш програш Венс, жорстко пройшовшись по нашим бідам...
При цьому На мій погляд -закид що треба з усім погоджуватись -Зеленським міг спростувати всього чотирма фразами Кожен американець зранку каже - Боже спаси Америку Кожен американський Президент каже - Боже спаси Америку Кожен українець на окупованій територій - Боже Допоможи Україні..
Чи поділяє Бог ці прохання тільки з урахуванням карт на руках?
кажись это не перемога((( те кто нас обещал защитить и помочь нас просто декласируют. Про то что там наши наподписуют сегодня я вообще боюсь представить(((
Востаннє редагувалось konstantin kirovograd в П'ят 28 лют, 2025 20:40, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła написав:Но если кто то хочет быть рабом, я не возражаю пусть служит и воюет.
Я, конечно, историю в школе учил плохо, но мне всегда казалось, что рабов в войско привлекать принято не было. Воевали обычно свободные люди. Настолько свободные, насколько это возможно в сообществе людей.
Кшатрії, шляхта ... та інші "ваєнні мірного врємєні не з невостребуваним ВОСом"
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 28 лют, 2025 20:42, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:И я уж слишком ограничил рацион. На перловке можно прожить совсем уж дёшево. На пенсию 4000 можно позволить себе и больше. Но лекарства, конечно, сильно выбивают из бюджета. Тут вы правы, никуда не денешься.
У меня за 01.25. только за газ 3000+грн. , хата +-120 не так вже і багато по площі
Якщо +-120 - це не так вже й багато для тебя, то не жалійся Чи ти хотів, щоб і 120 квадратів, і газ за три копійки ? ) Не вистачає на комуналку ? Оформлюй субсідію
От що я казав про капітал ? Якби вадим зрозумів що будинок це ЙОГО КАПІТАЛ - то він би просто вклав в утеплення десь 500 000 грн( збільшивши вартість цього будинку на 1 млн після вкладення 0,5 млн).. і перестав бідкатись. В мене наприклад на 140м2+70м2 мансарда за рік йде 1800м3 газу..на все обігрів+гаряча вода+приготування їжі... Тому Слухати власника майна яке коштує від 1 до 10 млн грн( в залежності де знаходиться) що для нього в найхолодніший місяць 3000 грн - забагато...( і так в нього буде максимум 3-4 місяці, а у всі інші буде 300-500 .. тобто в середньому менше ніж 1500грн/місяць, в той час коли стандартна в 50м2 в місті платить як мінімум не менше - як на мене це плач царівни яку ніхто не любить
konstantin kirovograd написав:кажись это не перемога((( те кто нас обещал защитить и помочь нас просто декласируют.
Головна і ЄДИНА претензія Венса- у вас не вистарчає людей.... На пропозицію приїхати і подивитись що це не так( як не як а 1+млн осіб в ЗСУ у нас Є)-венс сказав що йому їхати не треба він і так знає.. Питання до корисних ідіотів.. А звідки про нестачу людей знає людина яка не хоче дивитись в реалі? може через постійне скиглення про бусифікацію? І чи не здається дивним, що страшилки про бусифікацію розповсюджують як ті хто служив (той самий долярчик і ніби то не повинен переживати що його бусифікують але при цьому моніторить телеграм канал) так і ті хто не служив( цих хоч можна зрозуміти З іншого боку як ті хто заявляє про свою високоосвіченість вірус і дюра-бачі) так і девятикланики по освіті...
Тому питання Так чиїх рук справа що венс зміг цей аргумент використати для того щоб дати можливість США умити руки?
Я ее вижу как жизнь без гражданства. Пусть для меня все будет платным - медицина,
Це ж черговий інфантилізм, нє? На окупованих бурятами з кадирками територіях не питали який паспорт , і чи є він взагалі. Просто грабували і забирали що хотіли. Ти позбавлений такого «щастя» завдяки роботі ЗСУ по захисту тебе. Вже 11 років. Ти готовий оплатити і цей чек? А щодо діток? Мене не цікавить «персональна інформація «)), але ти згадував їх наявність. Їм держава не дає нічого безкоштовно? Освіту? Медицину? Кому викочувати цей чек? Особливо якщо вони в 23 , після безкоштовного ВНЗ , майнуть за кордон?
Кому викочувати чек за те, що у нас як мінімум як пугало, але існує правоохоронна система і судова влада. Завдяки яким халамидники не лізуть у твоє вікно з даху твого будинку по вірьовці. Завдяки якій ти вільно ходиш ввечері, не пограбований. Завдяки якій ти їздиш по дорогам з мінімальною вірогідністю натрапити на синьолобого. Завдяки якій в школі не лежать прямо на парті розложені солі для продажу , і твоя дитина не купує їх у вільному доступі.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 28 лют, 2025 20:56, всього редагувалось 1 раз.