|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:13
АндрейМ написав: Shaman написав:з позицією все зрозуміло - не треба лише розповідати, що вона дуже правильна.
Чому вона - неправильна? Ви вважаєте, що лицемірити - гарна риса характеру?
лицемірити - погана риса. й оце - якщо жінка не має обов'язків по захисту, то й я немаю - це лицемірство. а чесна позиція - мені лячно й я ховаюсь - питань немає  АндрейМ написав:... Я не про Черниговскую область сейчас, а о том, что если будет/есть угроза оккупации всей Украины. то надо просто позволить людям выехать, и не будет для них угрозы встретиться с бурятами или попасть в российскую армию.
а от щоб не було загрози зустрічі, то країну й треба боронити. я не сумніваюсь, що якщо дозволять виїзд - яка там рівність - ви будете набагато попереду жінок, дітей та старих - прям як третій клас пасажирів Титаніку 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 781 раз.
- Подякували: 1652 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:15
АндрейМ написав: prodigy написав:Трамп каже про окупацію Канади, чи треба вже починати виїзжати канадцям і в якому напрямку?
Я не маю звички казати іншим що робити. Я приймаю рішення лише за себе. На дешеві маніпуляції я теж не відповідаю. Усі не виїдуть. Головне - дати людям свободу дій. Все.
головне, АндрейМ виїде 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:16
Востаннє редагувалось Shaman в Чет 20 бер, 2025 19:17, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:17
Shaman якщо дозволять виїзд - яка там рівність - ви будете набагато попереду жінок, дітей та старих - прям як третій клас пасажирів Титаніку 
Ну так це тому що у дітей є обовʼязок захищати Андрюшу (бо він є всіх ) , а у Андрюші є право рятувати життя (бо воно також у всіх)  Бач як йому тема дітей не подобається))) Сам придумав, що обовʼязок у дітей такий як у всіх, а тепер «я не хочу про дітей»  Вужик наш обсцятий від переляку , крутиться, щось вигадує, а що тут видумаєш?))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2492 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:25
Shaman написав:лицемірити - погана риса. й оце - якщо жінка не має обов'язків по захисту, то й я немаю - це лицемірство. а чесна позиція - мені лячно й я ховаюсь - питань немає 
Де Ви таку позицію побачили? Я написав, що обов'язок захищати державу є і у чоловіків і у жінок, тому якщо якась жінка пише мені, що я маю якийсь обов'язок, я лише нагадую їй, що і вона його має згідно Конституції. Все.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:29
stm написав: detroytred написав: stm написав:а Вы - жертва несостоявшегося аборта, вынужденная страдать в сложившихся обстоятельствах.
Зав'язуйте вже цю комедію з учора. Вам прямо в лоба вчора заліпили і про хто вимушений страждати (виконувати і далі обов'язки по захисту), і про спробувати виправити. Див. посилання від Бобуа на Байло. Там про "працівників банку", як ви асоціювали. А ви тут вже другий день про "клієнта банку" і "клієнту" Андрію співаєте. Треш...))
Смотрите, Детройт у нас ситуация когда АндрейМ считает что наше государство слишком авторитарно, а Бандерлог что слишком либерально. А проблема одна, напавший не желает отползать и у него есть ресурсы и орки. Детройт будучи военным в прошлом выполнил свой долг и спрятался вместе с stm и АндрейМ за спины настоящих защитников. Как-то так... Унылый мне все равно нравится больше, чем военный мирного времени. Вы к военному более не причастны, просто пенсионер со своим видом жизни в капсуле Матрицы.
Оце посилання, мабуть: До речі, про мобілізацію. Є ідея. Є спосіб залучити всіх (по черзі) до оборони. Просто податок. Я би навіть сказав податище! Не 5% а хай 50%. А краще 90% аби оббирання зарплат було як в срср. Плюси Податища: * додаткові надходження в ДержБюджет і більші витрати на дрони, на нульових солдатів і т.п. * тил прийде до тями і буде більше схожий на тил воюючої країни. * менше коштів лишиться на підкупи мсекерів. Прості людські радості просто повернуться в життя людей, коли їх не сліпитиме Мамона. Та й патріотичнішими ці люди стануть -- от прям бачу як вони, помізкувавши трошки, знову стають в черги до ТЦК. Але для цього кабаноси мають не в тилах продавати за смішні 6-7тис.грв/61тис ккал, а лише у біляфронт.крамничках. Бо лише там має бути платоспроможний попит... Атебешки мають бути не в тилах, а біля війська в кожному селі. Хтось знає як пролобіювати підвищення ВійськЗбору? 🤔
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 181 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:30
АндрейМ Про дітей пишете Ви. Я пишу про дорослих людей.
Тобто через призму ваших окуляр слово «всі» в Конституції України - це лише дорослі? Ви так ВЖЕ трактуєте це слово? Я не проти, але поясніть чому у вас «всі» стали лише «дорослі»?))) Поки думаєте, я спитаю , а оті «всі дорослі» (вже чомусь лише вони ), це з 90+ років лежачі під апаратом штучної нирки? Чи знову «всі дорослі» будуть у вас «не зовсім всі»?  Як там у вас справа з прикладами різних обовʼязків до різних вікових груп? Там ще і зміни до ЗУ «про дорожній рух» мутять, хочуть пенсіонерів напрягти на додаткові медперевірки . Всюду ейджизм!! Всюду дискримінацію і порушення конструкції, так, Андрюша??)) Зараз все вам подобаються в дискусії , вже не про дітей?)) Вже нема збочень? 😅
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:38
Яка ще тітка?? Ми говоримо про ваше трактування (фрівольне) конституції. Де ви бачите тітку, та ще і здорову?? Хто перевіряв статеві органи, та ще і здоровʼя її (чи не її). То ви повернетесь до Конституції, чи вам треба тітка терміново?)) Це - не обов'язки, а вимоги
«Зобовʼязаний пройти …», це і є обовʼязок. То це неконституційно?? Чому у олного водія один обовʼязок, а у іншого - інший. Мають же бути рівні обовʼязки?)) То що там діти, зобовʼязані воювати зі зброєю, чи вони не «всі»?))
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:49
Hotab написав:«Зобовʼязаний пройти …», це і є обовʼязок. То це неконституційно?? Чому у олного водія один обовʼязок, а у іншого - інший. Мають же бути рівні обовʼязки?))
Так, вони рівні. Обов'язок забезпечувати безпеку руху. З віком зір, наприклад, стає гіршим. Для забезпечення безпеки руху людей зобов'язують проходити медперевріки незалежно від статі або соціального статусу. У всіх водіїв один обов'язок - безпека руху.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 бер, 2025 19:56
АндрейМ У всіх водіїв один обов'язок - безпека руху.
Цей обовʼязок у них спільний. Але обовʼязок проходити медичне освідчення - різний. Не треба пояснювати очевидні речі, чому його зробили різним. Тут нічого нового. Поясніть , чому цей обовʼязок згідно ваших вільних трактовок конституції у них різний? Чому один зобовʼязаний щось робити, а інший - ні. Адже у них рівні обовʼязки мали б бути. Будь ласка, припиніть. Ви викликаєте огиду
Ви мені зараз нагадуєте персонажа анекдоту: - офіціант, чому у вас бокал воняє членом!! - а ви його в іншу руку візьміть. Якщо у вас діти асоціюються лише з сексом з ними - вам треба в порушення ваших прав терміново позачергово обстежитися у психіатра То буде відповідь, з якого віку «всі» , тобто і діти, мають захищати вас зі зброєю в руках згідно вашого хибного бачення конституції, де ви (і лише ви) побачили «у всіх рівні обовʼязки»? Чого там насправді не написано.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4