головне, АндрейМ виїде

|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуокупація йде повним ходом
Востаннє редагувалось Shaman в Чет 20 бер, 2025 19:17, всього редагувалось 1 раз.
![]() Shaman
Ну так це тому що у дітей є обовʼязок захищати Андрюшу (бо він є всіх ) , а у Андрюші є право рятувати життя (бо воно також у всіх) ![]() Бач як йому тема дітей не подобається))) Сам придумав, що обовʼязок у дітей такий як у всіх, а тепер «я не хочу про дітей» ![]() Вужик наш обсцятий від переляку , крутиться, щось вигадує, а що тут видумаєш?)) ![]()
Оце посилання, мабуть:
До речі, про мобілізацію. Є ідея. Є спосіб залучити всіх (по черзі) до оборони. Просто податок. Я би навіть сказав податище! Не 5% а хай 50%. А краще 90% аби оббирання зарплат було як в срср. Плюси Податища: * додаткові надходження в ДержБюджет і більші витрати на дрони, на нульових солдатів і т.п. * тил прийде до тями і буде більше схожий на тил воюючої країни. * менше коштів лишиться на підкупи мсекерів. Прості людські радості просто повернуться в життя людей, коли їх не сліпитиме Мамона. Та й патріотичнішими ці люди стануть -- от прям бачу як вони, помізкувавши трошки, знову стають в черги до ТЦК. Але для цього кабаноси мають не в тилах продавати за смішні 6-7тис.грв/61тис ккал, а лише у біляфронт.крамничках. Бо лише там має бути платоспроможний попит... Атебешки мають бути не в тилах, а біля війська в кожному селі. Хтось знає як пролобіювати підвищення ВійськЗбору? 🤔 ![]() АндрейМ
Тобто через призму ваших окуляр слово «всі» в Конституції України - це лише дорослі? ![]() Ви так ВЖЕ трактуєте це слово? Я не проти, але поясніть чому у вас «всі» стали лише «дорослі»?))) Поки думаєте, я спитаю , а оті «всі дорослі» (вже чомусь лише вони ), це з 90+ років лежачі під апаратом штучної нирки? Чи знову «всі дорослі» будуть у вас «не зовсім всі»? ![]() Як там у вас справа з прикладами різних обовʼязків до різних вікових груп? Там ще і зміни до ЗУ «про дорожній рух» мутять, хочуть пенсіонерів напрягти на додаткові медперевірки . Всюду ейджизм!! Всюду дискримінацію і порушення конструкції, так, Андрюша??)) Зараз все вам подобаються в дискусії , вже не про дітей?)) Вже нема збочень? 😅 ![]() Яка ще тітка?? Ми говоримо про ваше трактування (фрівольне) конституції. Де ви бачите тітку, та ще і здорову?? Хто перевіряв статеві органи, та ще і здоровʼя її (чи не її).
То ви повернетесь до Конституції, чи вам треба тітка терміново?))
«Зобовʼязаний пройти …», це і є обовʼязок. То це неконституційно?? Чому у олного водія один обовʼязок, а у іншого - інший. Мають же бути рівні обовʼязки?)) То що там діти, зобовʼязані воювати зі зброєю, чи вони не «всі»?)) ![]() АндрейМ
Цей обовʼязок у них спільний. Але обовʼязок проходити медичне освідчення - різний. Не треба пояснювати очевидні речі, чому його зробили різним. Тут нічого нового. Поясніть , чому цей обовʼязок згідно ваших вільних трактовок конституції у них різний? Чому один зобовʼязаний щось робити, а інший - ні. Адже у них рівні обовʼязки мали б бути.
Ви мені зараз нагадуєте персонажа анекдоту: - офіціант, чому у вас бокал воняє членом!! - а ви його в іншу руку візьміть. Якщо у вас діти асоціюються лише з сексом з ними - вам треба в порушення ваших прав терміново позачергово обстежитися у психіатра То буде відповідь, з якого віку «всі» , тобто і діти, мають захищати вас зі зброєю в руках згідно вашого хибного бачення конституції, де ви (і лише ви) побачили «у всіх рівні обовʼязки»? Чого там насправді не написано. ![]() *Я відповідав дорослій жінці про її обов'язок захищати державу, прописаний в Конституції. * (С) В Конституції ст 65: *Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України. Громадяни відбувають військову службу відповідно до закону." __________________________________ Ваш опонент і правий, і не правий одночасно. Правий -- коли апелює саме до визначеного обов'язку захисту!! (Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України). І цей обов'язок дійсно однаковий! для всіх. Громадян. (Тобто влада може хоч завтра визначити обов'язковість і для дітей, і для похилих, і інвалідів, і т.д. захищати ... таким і таким-то чином виконувати обов'язок по захисту Вітчизни, незалежності...) Хоч працювати в економіці, господарстві, хоч підносити набої...). Хоч на військову службу. Цей обов'язок (захисту...) визначений Конституцією для громадян України. Всіх. Не правий -- коли оцей захист відносить лише до військової служби. І не згоден, що захист способом військової служби визначається саме законами. Згідно якого жінки добровільно. Але)) Предмет у обговоренні Андрія та СТМ був інший)) Востаннє редагувалось detroytred в Чет 20 бер, 2025 20:48, всього редагувалось 1 раз.
|
|