Сибарит написав:Эпиграф: Мужик пробил колесо, припарковался на обочине, достает домкрат и начинает снимать колесо. Тут подходит другой мужик: — Ты че делаешь? — Да вот, колесо снимаю Второй мужик достал монтировку, как даст по лобовому стеклу: — А я, пожалуй, магнитолу возьму.
Xenon написав:
❗️Україна зможе звільнити ЗАЕС, прийнявши пропозицію передати державні АЕС у власніть США, – Reuters.
▪️За цим планом, росія не лише буде змушена вивести війська із захопленої станції, яка опиниться в американській власності; ▪️Більш важливим є те, що ЗАЕС не може функціонувати як окремий об’єкт, тому рф буде недостатньо передати одну станцію; ▪️За словами експертів, США у випадку контролю над ЗАЕС знадобиться і сусідня теплова електростанція, яка наразі окупована росією, а також сусідні н.п., включно з Енергодаром, та автомобільний коридор до підконтрольного міста Запоріжжя.
Таким чином, претензія США на ЗАЕС може призвести до звільнення тисяч квадратних кілометрів нині окупованої української території.
Если отбросить эмоции, возникает вопрос: насколько активно и какими средствами США будут готовы защищать свою "новую собственность"? Желание Трампа помародерить понятно, но в воздухе ощутимо запахло мировой войной в горячей стадии.
Може Рейтерс щось плутає.
Штати (поки) хочуть аес, порти, трубопроводи і т.д. не у власність, а ввійти в управління. Щоб мати профіт з функціонування цих активів. Свою частку. Отримувати.
Наприклад, визначити себе прокладкою для продажу е-е в Європу з АЕС. Мати частку з логістики зерна і т.д.
Янкі грають в безпрограшну гру... Вішати повністю собі на шию Україну вони вже явно не бажають. Слово "вже" тут, правла, зайве. Вони хочуть по суті лише сплату з України за те, що будуть трішки!!! напружуватись для захисту її Інтересів перед рфією. Трішки.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 21 бер, 2025 13:34, всього редагувалось 1 раз.
Кількість випадків порушення прав громадян з боку ТЦК побільшало, тенденція зберігається, - Лубінець
За його словами, загалом за ці 2,5 місяці Офіс омбудсмена отримав понад 40 індивідуальних звернень щодо порушень на Харківщині: недопуск адвокатів, застосування сили, зброї та інших спецзасобів, неприйняття документів та інші порушення.
"Важливо зазначити, що кожен такий випадок не залишається без належної уваги — я і моя представниця в Харківській області невідкладно реагуємо на такі інциденти, аби забезпечити дотримання прав людини", - наголосив Лубінець.
Він зазначив, що останнім часом у медіа розміщені щонайменше три відео, де велосипедистів збивають машиною і потім люди у формі застосовують силу і цих велосипедистів поміщають до машин.
Після повернення на посаду президента США 20 січня 2025 року Дональд Трамп своїх намірів не приховував: тепер освіта і наука — вороги нової адміністрації. Невдовзі команда Ілона Маска у Департаменті урядової ефективності (DOGE) почала зрізати наукові гранти, звільняти вчених і зменшувати фінансування університетів. Одночасно з цим в країні падали літаки, стався спалах кору і низка серйозних стихійних лих — усе це забирало життя американців, провокуючи дискусії про те, як можна було б уберегти їх зокрема і завдяки науковим підходам.
На чолі Міністерства освіти Трамп поставив колишню реслінг-промоутерку Лінду МакМахон, яка відкрито заявляла, що приходить закрити це відомство. Міністерство охорони здоров’я очолив Роберт Кеннеді-молодший — відомий у США антивакцинатор. Тим часом робота NOAA — американського аналога українського Гідрометцентру — опинилася під великим питанням, причому у час початку сезонів торнадо й ураганів. А в NASA ліквідували посаду головного науковця.
Очікується, що 20 березня Трамп підпише указ про початок закриття Міністерства освіти США на церемонії у Білому домі, повідомляє CNN. Насправді ж лише цього кроку для ліквідації відомства буде недостатньо, але президент США попросив міністерку освіти Лінду МакМахон «ужити перших кроків, щоб повернути освітні повноваження назад штатам».
Ще гірша ситуація зараз в іншому міністерстві - охорони здоров’я. Якщо освітян хочуть просто закрити і перерозподілити їхні функції, то медики б’ють на сполох: у час, коли в Техасі нині лютує смертельний спалах кору, інституцію очолює… категоричний антивакцинатор Роберт Кеннеді-молодший.
Кір — хвороба, появу та поширення якої нівелює саме вакцинація населення, зокрема і передусім — дітей у ранньому віці. США оголосили про перемогу над кором ще у 2000 році.
Але виступаючи на телебаченні, Кеннеді-молодший, як пише CNN, применшував імунітет, набутий після щеплення від кору. І це при тому, що в штаті «Одинокої зірки» станом на березень 2025 року вже було 300 хворих на кір — більше, ніж у США загалом у 2024 році.
Не знаю, зачем вы отредактировали, но, думаю, немцы, которые после 1933 боролись против Германии были наибольшими патриотами Германии. Проблема в том, что после некоторых действий государства, даже если они кажутся необходимыми, вынужденными и справедливыми, государство перерождается необратимо.
В Раді його планують розглянути наступного тижня. Нова редакція законопроєкту №10311 дозволяє Нацгвардії:
▪️ застосовувати вогнепальну зброю, зокрема для припинення масових заворушень, без належного попередження про це мітингувальників; ▪️ використовувати гумові та пластикові кийки, сльозогінний газ, а також електрошокери проти учасників заворушень; ▪️маркувати порушників під час масових заворушень, наприклад, фарбою; ▪️ використовувати безпілотники, але для чого саме – нардепи вказують дуже узагальнено. Ймовірно, їх зможуть використовувати для спостереження за мітингувальниками.
Не знаю, зачем вы отредактировали, но, думаю, немцы, которые после 1933 боролись против Германии были наибольшими патриотами Германии. Проблема в том, что после некоторых действий государства, даже если они кажутся необходимыми, вынужденными и справедливыми, государство перерождается необратимо.
непогані слова. але треба зробити правильний висновок - люди, які зараз борються проти поточної влади росії - найбільші патріоти росії.