Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1331913320133211332213323 ... 14274>
Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 13:24

Бетон написав:
  detroytred написав:
  Бетон написав:а вы всё ссоритесь)
люблю постоянство
detroytred, сделайте ей уже предложение. сколько той жизни осталось

Да запросто!
Але навіщо?
Щоб не *ссориться*?!
Так тоді мене її прихильники з'їдять.
Тобто ця дія не змінить ситуацію.

у вас будет возможность отомстить ей ночью за всех нас. и я вас уверяю, ей это понравится)

Та то ви щось далеко вже берете!

Я мав на увазі лише зробити пропозицію. Мені не важко кілька слів накнопати, аби був результат - припинення чублення.

А все далі я поступлю іншим бажаючим.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 13:28

Сибарит написав:Эпиграф:
Мужик пробил колесо, припарковался на обочине, достает домкрат и начинает снимать колесо. Тут подходит другой мужик:
— Ты че делаешь?
— Да вот, колесо снимаю
Второй мужик достал монтировку, как даст по лобовому стеклу:
— А я, пожалуй, магнитолу возьму.

Xenon написав:
❗️Україна зможе звільнити ЗАЕС, прийнявши пропозицію передати державні АЕС у власніть США, – Reuters.

▪️За цим планом, росія не лише буде змушена вивести війська із захопленої станції, яка опиниться в американській власності;
▪️Більш важливим є те, що ЗАЕС не може функціонувати як окремий об’єкт, тому рф буде недостатньо передати одну станцію;
▪️За словами експертів, США у випадку контролю над ЗАЕС знадобиться і сусідня теплова електростанція, яка наразі окупована росією, а також сусідні н.п., включно з Енергодаром, та автомобільний коридор до підконтрольного міста Запоріжжя.

Таким чином, претензія США на ЗАЕС може призвести до звільнення тисяч квадратних кілометрів нині окупованої української території.

https://www.reuters.com/world/europe/fi ... 025-03-20/

Если отбросить эмоции, возникает вопрос: насколько активно и какими средствами США будут готовы защищать свою "новую собственность"?
Желание Трампа помародерить понятно, но в воздухе ощутимо запахло мировой войной в горячей стадии.

Може Рейтерс щось плутає.

Штати (поки) хочуть аес, порти, трубопроводи і т.д. не у власність, а ввійти в управління.
Щоб мати профіт з функціонування цих активів.
Свою частку. Отримувати.

Наприклад, визначити себе прокладкою для продажу е-е в Європу з АЕС.
Мати частку з логістики зерна і т.д.

Янкі грають в безпрограшну гру...
Вішати повністю собі на шию Україну вони вже явно не бажають. Слово "вже" тут, правла, зайве.
Вони хочуть по суті лише сплату з України за те, що будуть трішки!!! напружуватись для захисту її Інтересів перед рфією.
Трішки.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 21 бер, 2025 13:34, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 13:34

Бетон написав:
  stm написав:
  Бетон написав:а вы всё ссоритесь)
люблю постоянство

Да, моногамия как и дешёвая энергия Польши - Ваш конёк)

у вас с моей бывшей есть одна общая черта.
всё выносите мужикам мозги?))

Это противозаконно?)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 13:35

️Франція та Британія уже відмовились від ідеї введення військ в Україну і тепер пропонують альтернативу у вигляді миротворців ООН, — The Telegraph

А как потужно все начиналось...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 13:39

_hunter написав:
️Франція та Британія уже відмовились від ідеї введення військ в Україну і тепер пропонують альтернативу у вигляді миротворців ООН, — The Telegraph

А как потужно все начиналось...

Кипрский сценарий
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 13:47

Кількість випадків порушення прав громадян з боку ТЦК побільшало, тенденція зберігається, - Лубінець

За його словами, загалом за ці 2,5 місяці Офіс омбудсмена отримав понад 40 індивідуальних звернень щодо порушень на Харківщині: недопуск адвокатів, застосування сили, зброї та інших спецзасобів, неприйняття документів та інші порушення.

"Важливо зазначити, що кожен такий випадок не залишається без належної уваги — я і моя представниця в Харківській області невідкладно реагуємо на такі інциденти, аби забезпечити дотримання прав людини", - наголосив Лубінець. :lol:

Він зазначив, що останнім часом у медіа розміщені щонайменше три відео, де велосипедистів збивають машиною і потім люди у формі застосовують силу і цих велосипедистів поміщають до машин.

"Наголошу, що такі дії є неприпустимими та потребують реагування", - підкреслив омбудсмен. :lol:
https://espreso.tv/suspilstvo-kilkist-v ... a-lubinets

брехлива зелена потвора...
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1318 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 13:48

prodigy написав:пропоную подивитесь відео: кого набрав в команду трамп

по об'яві понабирав. єдина вимога - повна лояльність до Трампа :D

Хрестовий похід проти науки. Скорочення в NASA, вакцини і освіта: чому Трамп хоче занурити США у нове Середньовіччя
для читання потрібно ввести email
Після повернення на посаду президента США 20 січня 2025 року Дональд Трамп своїх намірів не приховував: тепер освіта і наука — вороги нової адміністрації. Невдовзі команда Ілона Маска у Департаменті урядової ефективності (DOGE) почала зрізати наукові гранти, звільняти вчених і зменшувати фінансування університетів. Одночасно з цим в країні падали літаки, стався спалах кору і низка серйозних стихійних лих — усе це забирало життя американців, провокуючи дискусії про те, як можна було б уберегти їх зокрема і завдяки науковим підходам.

На чолі Міністерства освіти Трамп поставив колишню реслінг-промоутерку Лінду МакМахон, яка відкрито заявляла, що приходить закрити це відомство. Міністерство охорони здоров’я очолив Роберт Кеннеді-молодший — відомий у США антивакцинатор. Тим часом робота NOAA — американського аналога українського Гідрометцентру — опинилася під великим питанням, причому у час початку сезонів торнадо й ураганів. А в NASA ліквідували посаду головного науковця.

Очікується, що 20 березня Трамп підпише указ про початок закриття Міністерства освіти США на церемонії у Білому домі, повідомляє CNN. Насправді ж лише цього кроку для ліквідації відомства буде недостатньо, але президент США попросив міністерку освіти Лінду МакМахон «ужити перших кроків, щоб повернути освітні повноваження назад штатам».

Ще гірша ситуація зараз в іншому міністерстві - охорони здоров’я. Якщо освітян хочуть просто закрити і перерозподілити їхні функції, то медики б’ють на сполох: у час, коли в Техасі нині лютує смертельний спалах кору, інституцію очолює… категоричний антивакцинатор Роберт Кеннеді-молодший.

Кір — хвороба, появу та поширення якої нівелює саме вакцинація населення, зокрема і передусім — дітей у ранньому віці. США оголосили про перемогу над кором ще у 2000 році.

Але виступаючи на телебаченні, Кеннеді-молодший, як пише CNN, применшував імунітет, набутий після щеплення від кору. І це при тому, що в штаті «Одинокої зірки» станом на березень 2025 року вже було 300 хворих на кір — більше, ніж у США загалом у 2024 році.
Shaman

Подякував: 764 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 13:50

_Mykola_ написав::arrow:

Не знаю, зачем вы отредактировали, но, думаю, немцы, которые после 1933 боролись против Германии были наибольшими патриотами Германии.
Проблема в том, что после некоторых действий государства, даже если они кажутся необходимыми, вынужденными и справедливыми, государство перерождается необратимо.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 13:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

В Раді його планують розглянути наступного тижня. Нова редакція законопроєкту №10311 дозволяє Нацгвардії:
▪️ застосовувати вогнепальну зброю, зокрема для припинення масових заворушень, без належного попередження про це мітингувальників;
▪️ використовувати гумові та пластикові кийки, сльозогінний газ, а також електрошокери проти учасників заворушень;
▪️маркувати порушників під час масових заворушень, наприклад, фарбою;
▪️ використовувати безпілотники, але для чого саме – нардепи вказують дуже узагальнено. Ймовірно, їх зможуть використовувати для спостереження за мітингувальниками.

без коментарів :shock: :(
yama

Подякував: 9189 раз.
Подякували: 1068 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 13:56

ЛАД написав:
  _Mykola_ написав::arrow:

Не знаю, зачем вы отредактировали, но, думаю, немцы, которые после 1933 боролись против Германии были наибольшими патриотами Германии.
Проблема в том, что после некоторых действий государства, даже если они кажутся необходимыми, вынужденными и справедливыми, государство перерождается необратимо.

непогані слова. але треба зробити правильний висновок - люди, які зараз борються проти поточної влади росії - найбільші патріоти росії. 8)
Shaman

Подякував: 764 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1331913320133211332213323 ... 14274>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти