yama написав:В Раді його планують розглянути наступного тижня. Нова редакція законопроєкту №10311 дозволяє Нацгвардії:
▪️ застосовувати вогнепальну зброю, зокрема для припинення масових заворушень, без належного попередження про це мітингувальників; ▪️ використовувати гумові та пластикові кийки, сльозогінний газ, а також електрошокери проти учасників заворушень; ▪️маркувати порушників під час масових заворушень, наприклад, фарбою; ▪️ використовувати безпілотники, але для чого саме – нардепи вказують дуже узагальнено. Ймовірно, їх зможуть використовувати для спостереження за мітингувальниками.
без коментарів
кто-то тут совсем недавно говорил - 10ки лет нужны? 🤔
jump написав:Кількість випадків порушення прав громадян з боку ТЦК побільшало, тенденція зберігається, - Лубінець
За його словами, загалом за ці 2,5 місяці Офіс омбудсмена отримав понад 40 індивідуальних звернень щодо порушень на Харківщині: недопуск адвокатів, застосування сили, зброї та інших спецзасобів, неприйняття документів та інші порушення.
"Важливо зазначити, що кожен такий випадок не залишається без належної уваги — я і моя представниця в Харківській області невідкладно реагуємо на такі інциденти, аби забезпечити дотримання прав людини", - наголосив Лубінець.
Він зазначив, що останнім часом у медіа розміщені щонайменше три відео, де велосипедистів збивають машиною і потім люди у формі застосовують силу і цих велосипедистів поміщають до машин.
В чём состоит ложь? в статистике что за 2,5месяца деаномизированно там ФИО обязательно, и суть претензий и виновного надо описать правильно, а не всего, обратилось 40 человек. 40 правильно оформили звернення, на которое последует действие. Должна расстроить там протокол и штраф 850грн виновнику. Но более интересно процедура попытки смены законодательства. Вон яма прям офигел от смены... А можно ваш комментарий по последним сверхточные обломкам в Энгельсе? Ваше личное мнение зеленые не преувеличивают количество возможных Х - около сотни и пары тушек 95, говорят они редкость. Думаю врут, как обычно, ПВО самое эффективное в оркостане, все знают.
ЛАД написав: ВІЙСЬКОВА ПРИСЯГА Я, (прізвище, ім'я та по батькові), вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю. Я клянусь захищати українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності. Я присягаю ніколи не зрадити народу України.https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1936-12#Text Здесь нет ни слова о пожизненной обязанности. ..........
.......... Hotab вам уже правильно ответил да и вы сами сказали о дислексии. "ніколи" в присяге действительно есть: "ніколи не зрадити народу України". Но то, что человек не идёт добровольцем, это не "зрада". И эти слова относятся одинаково что к бывшему офицеру, отслужившему 5 (или даже 25 лет), что к бывшему солдату, отслужившему 1,5 года. Более того, будут относиться и к вам после того, как вас призовут и вы через несколько дней произнесёте эти слова. Или вы откажетесь от присяги?
>>> Здесь нет ни слова о пожизненной обязанности. Так в тексте вообще "срок годности" не упоминается. Значит ли это, что присягу можно не исполнять сразу после зачитки?
"Птица Говорун отличается умом и сообразительностью". Птичка _hunter отличается демагогией и скудоумием. Интересно, вы лично присягу принимали? Или в своё время от армии отпетляли так же, как сегодня от войны?
Сибарит написав:............. Если отбросить эмоции, возникает вопрос: насколько активно и какими средствами США будут готовы защищать свою "новую собственность"? Желание Трампа помародерить понятно, но в воздухе ощутимо запахло мировой войной в горячей стадии.
Трамп надеется, что Путин испугается этого запаха. Пока что все стороны (в т.ч. и Путин) ведут себя в соответствии с таким страхом. Запах, в общем-то, присутствует уже давно.
detroytred написав:---------------------------- Бетон а вы всё ссоритесь) люблю постоянство detroytred, сделайте ей уже предложение. сколько той жизни осталось ---------------------------- Да запросто! Але навіщо? Щоб не *ссориться*?! Так тоді мене її прихильники з'їдять. Тобто ця дія не змінить ситуацію.
у вас будет возможность отомстить ей ночью за всех нас. и я вас уверяю, ей это понравится)
Та то ви щось далеко вже берете!
Я мав на увазі лише зробити пропозицію. Мені не важко кілька слів накнопати, аби був результат - припинення чублення.
А все далі я поступлю іншим бажаючим.
А напрасно. Нельзя ограничиваться только словами и останавливаться на полдороги. Обманутые ожидания хуже всего. Кстати, думаю, она будет прекрасной женой.
yama написав:В Раді його планують розглянути наступного тижня. Нова редакція законопроєкту №10311 дозволяє Нацгвардії:
▪️ застосовувати вогнепальну зброю, зокрема для припинення масових заворушень, без належного попередження про це мітингувальників; ▪️ використовувати гумові та пластикові кийки, сльозогінний газ, а також електрошокери проти учасників заворушень; ▪️маркувати порушників під час масових заворушень, наприклад, фарбою; ▪️ використовувати безпілотники, але для чого саме – нардепи вказують дуже узагальнено. Ймовірно, їх зможуть використовувати для спостереження за мітингувальниками.
без коментарів
тут якраз дивного нема нацгвардія для того і задумувалась щоб подавляти бунти і безпорядки
detroytred написав:І це ви не розумієте, що таке мобілізація. Що це за процес.
згідно логіки стм, єслі Ж прийшла к М і он ісполніл долг по согласію, єто нормас єслі М поймал і ізнасіловал Ж, і єто нормас (ібо долг і все таке) он дажє суд принял рєшєнія: неправомірна мобілізація не ізбавляє от отдатія долга
Изнасилование - преступление. Что бы преступление было наказанно не достаточно страдать на форуме. Надо запустить исполнительное дело. Жертва может это сделать, она же свидетельствования должна дать,
тут діло таке що жертві чомусь вірять по умолчанію. Держава явно тяне за жінками.
Сибарит написав:............. Если отбросить эмоции, возникает вопрос: насколько активно и какими средствами США будут готовы защищать свою "новую собственность"? Желание Трампа помародерить понятно, но в воздухе ощутимо запахло мировой войной в горячей стадии.
Трамп надеется, что Путин испугается этого запаха. Пока что все стороны (в т.ч. и Путин) ведут себя в соответствии с таким страхом. Запах, в общем-то, присутствует уже давно.
навпаки, це Трамп помітно налякан путіним до речі вчора дивився цікаве відео( субтітри в допомогу)-китайці тренеруються в десантуванні військ на Тайвань(та на інші острови), суднам для будівлі мостів знайшли нове застосування