Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1333313334133351333613337 ... 14736>
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 15:51

Bobua написав:
  budivelnik написав:Під час війни- інфляція неминуча, бо ВЕЛИКА частка населення працюючи на військових підприємствах - отримує від цієї праці доходи.. які НЕ ЗАБЕЗПЕЧЕНІ матеріальними цінностями.
І що станеться, якщо ми приберемо з ринку всі елементи стерилізації грошової маси? ( а саме послуги ,розваги , алкоголь, тютюн ,парфуми,дорогі авто і так далі) - є основними стерилізаторами грошової маси.

Ви сплутали ситуацію з срсрс.

Інфляції не буде.
:shock:
Вона вже є.
Чи у вас с зором щось не те?
І інфляція була у всіх воюючих країнах.

Прибирати я пропоную не “елементи стерилізації”, а саму грош.масу.
Податками (зокрема і на споживання). Значно суттєвішими податкаии аніж мирні 50%... Cost.ua
Будівельник правильно написав:
А навіщо військовому ( і його сімї) - потрібні будуть ці суми, якщо він не зможе їх витратити? Адже не зважаючи від причини -якщо гроші нема як витратити -вони ВТРАЧАЮТЬ цінність в очах отримувача.
Якщо ви прибираєте "саму грош.масу", то навіщо гроші військовим?

Я часто дискутую з будівельником, але тут він правий.
У вас часто правильно підмічені проблеми, проте зовсім невірні методи їх рішення.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 15:53

Re: Напад росії і білорусі на Україну

jump написав:немає бажання у тих, хто воював та воює сьогодні, стріляти в побратимів, якщо вони будуть протестувати

Ви всьо не так пойняли... 😂

Це проти протестів ухилянтів і чувачків, яким не дяють робити вибіхівку для фсб...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 15:57

Дюрі-бачі написав:Тису перепливати буде важче
https://uzhgorod.net.ua/news/187117

"швидко реагувати на загрози." - з боку Румунії та Угорщини. Двох країн ЄС.

*Информ бюро СССР информирует о возрастающей опаснасте со стороны западных врагов... А от кого же еще можно охранять кордон таким строгим образом в ДЕМОКРАТИЧЕСКОМ Государстве, воплотившем безвиз и стремящимся уже завтра слиться без границ с ЕС?!*(с)
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 16:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Годовой бюджет НАЗК - 1,3 млрд в год
я знаю специалистов там, з.п. 50 тысяч нетто. весь день пьют кофе на Міхновського, 28 и гутарят про помаду из мейкап.

Зачем мне нужны эти бездельники за мои налоги?

Зачем.
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 16:04

stm написав:
  Banderlog написав:
  stm написав:
Янык был и остался тупым увольнем, если бы орки поставили Медведчука мы бы были подконтрольны. Жадность Яныка и тупость помогли, а наши олигархи никогда не были подвластны ни одному Президенту Украины и срались между собой. Эта конкуренция внутренняя и тупость Януковича дало возможности деревцу демократии
:lol: кажете виростили таки деревце?) Ну тоді як казав азіров- хватить скігліть, лопати в руки! :lol:
Хто буде копати окопи по тих нацгвардія ніхт шіссен,
той буде хорошо кушать, сосіскі.
Любите хорошо кушать панове актівісти? Я?
:lol:
Хто буде хорошо работать той буде хорошо кушать.
Решту будуть вісілітса на дєрєвці демократії.

Смотрите, какая заруба выходит.
молодець, дещо в мєлочах перекрутили но основні тезіси виклали.
Я , так розумію ви між ними логічної связі не улавлюєте ?:lol:
що ваша перемога на майдані виросла в телемарафон і право приміняти вогнепальну зброю нацгвардією.
Що ж сталось що перемогла демократія, вибрали достойних а народ розбігається по закордонам і одказується розмножатись?
Що ж хлопчина вашої знакомої котрий інтєлєктуальноразвітий в нюйорку? замість того щоб тут підживлювати деревце демократії? Міг б в всп віловлювати дезертирів, мож когось з однокурсників б піймав. :lol:
І главне, ви ж про ставки по депозитам в долярах чомусь скромно мовчите...
Поставлю інше не скромне питання.
Якого хріна дорожають сигарети?
Щось я непомню такого лозунгу в майдану гідності :lol: європейські ціни на сигарети.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 16:08

Бетон написав:Годовой бюджет НАЗК - 1,3 млрд в год
я знаю специалистов там, з.п. 50 тысяч нетто. весь день пьют кофе на Міхновського, 28 и гутарят про помаду из мейкап.

Зачем.

У меня нет таких знакомых, спросите прямо как я Бандерлога.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 16:20

greenozon написав:Мадяр. і цим все сказано

Я так розумію, що ніхто й не послухав.
То хоч 2 хвилини.
З 1г.13хв. по 1г.15хв. -- як тільки закінчиться війна, то на пару років за кордон...з хлопцями. Щоб не дивитись на те, що тут буде відбуватися.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 16:28

Бетон написав:Годовой бюджет НАЗК - 1,3 млрд в год

Зачем.

Ви мабуть не знаєте, бо не бачили госструктури з середини))
Є в них майже в усіх така хрєнь -- оті десять, яких ви знаєте, "цілий день п'ть кофе", але є ще пара, яка за себе і за них працює ... і день, і ніч.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 16:37

Shaman написав:оця маячня, що Майдан був за гроші - так пишуть (не факт, що насправді думають) лише прихильники Антимайдану (де якраз майже всі були за гроші). коли виходить така кількість людей, це ознака що влада явно за буйками, й їй або треба повернутися в рамки, або відмовитися від влади. як от зараз в Сербії чи Туреччини. :D

Особисто знаю декількох людей які приїхали з західної України на другий Майдан та регулярно отримували за це гроші, але це тоді поіліткоректно називали допомогою протестуючим на Майдані... :roll:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 16:48

:twisted:
  ЛАД написав:
  Faceless написав:...........
Я скоріш коментував не цифру від Флер, а ваш коментар про середню зарплату. До чого тут вона. Люди з середньою ЗП і люди з високою кваліфікацією і високими посадами чи власним бізнесом перетинаються якраз в умовних супермаркетах, кафе (з персоналом) чи інших сервісах, але це геть різні кола спілкування і інтересів. Не тому що одні кращі інші гірші, просто різні і мають мало спільного.
Конкретно за цифру від Флер коментувати не буду, бо впевнений, що то малось на увазі не буквально. З певного рівня успішності, що визначається і досить високим рівнем доходу, конкретна цифра доходів вже не мало має значення. Просто "голозаді філософи" явно не вписуються в компанію такої пані, як стм

В молодости, как правило, нет такого различия в доходах. Хотите сказать, что позже происходит стратификация?
В конечном итоге приходим к элоям и морлокам?
А разница в доходах имеет значение и при высоких уровнях. 5, 10, 50, 100 тыс. тоже существенная разница. Возможно, после 50 тыс. долл. в месяц это уже не существенно, не знаю. Таких доходов не имел и с людьми с такими доходами не общался, ничего сказать не могу.
"голозаді філософи" это, конечно, сильно, но о бомжах я не говорю. А называть обычного среднего человека голозадым это ... снобизм?
Признаем, что у нас большинство населения голозадые? Не знаю распределение людей в Украине по доходам, но, думаю, что доходы ниже 1000 долл. (40 тыс. грн) у нас имеют процентов 80 населения, а, может, и больше.
Не это ли одна из причин проблем с мобилизацией? Не хотят "бедные воевать за богатых"?

Меня другой вопрос интересует, сугубо практический .
Вот здесь на форуме полно людей заявляют прямо или косвенно о своих много-много тысячных доходах в твердой валюте. Откуда после зарабатывания этих денег остается столько свободного времени на форум (+ регулярное отслеживание всех новостей, просмотр всех блогеров, БТСов/Соскиных/Портниковых и прочих), причем по большому счету часто обсуждению/спорам про какую-то никомуненужную керню и доказыванию опоненту кто лучший демагог ? :D
Я всё конечно понимаю, может кто-то торгует на фин.рынках или крипте ( что само по себе отбирает кучу сил и времени и успешно умеют не только лишь все ; кстати они и не пишут здесь в теме ) :mrgreen: ), кто-то арендой, кто-то каким-то налаженным бизнесом, кто-то айтивец (что тоже в большинстве случаев нужно работать усердно мозгами, а не трындеть на форумах). Где-то что-то упускаю, может кто подскажет :mrgreen: или секретами гениальности и багатства тут не делятся ? :mrgreen:
Востаннє редагувалось a77 в Суб 22 бер, 2025 17:01, всього редагувалось 1 раз.
a77

Подякував: 25 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

#<1 ... 1333313334133351333613337 ... 14736>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор