Hotab написав:якось в 1000 останнім часом вкладаюся
Аналогічно) Якась моральна межа) Яка існує мабуть у всьому: віскі до 1000 грн, пиво до 100/літр , стрижка до 600 , взуття до 100 дол Хоча щоразу повертаючись до нормально життя (в Київ) доводиться піднімати планку. Ціни ростуть шалено.
flyman написав:Всі так кажуть, "дать слабіну" с чорнобривцями не счітаєццо
якось не встрічав) А от жінки, склонні до експериментів попадались, і про чорнобривців розказували і про інтерес до своєї статі. сповідались, но скоріш хвастали.
якось не встрічав) А от жінки, склонні до експериментів попадались, і про чорнобривців розказували і про інтерес до своєї статі. сповідались, но скоріш хвастали.
навіть читаючи цю гілку стає зрозуміло, що на справжні почуття, глибокі думки, здатні тільки чоловіки. в своїх думках та аналізі - самотні. "за що ти мене любиш" спитайте у жінки. вона буде ляпати все, окрім того, на що ви сподівались.
якщо задати жінкам звичайне питання: що б ти вибрала, чоловіка чи банкомат. практично всі жінки виберуть останній. це дослідження психологині, яка працює з жінками
Бетон написав:раньше нельзя было вот так вот написать? а? в школе, например))
и так за уши вас сюда на ветку притянул)
Бетон написав:ты просто мастер кратких аналогий
любовь это эмоциональная мотивация (бывают и другие). Не было бы любви мужчины женщинами просто бы не интересовались, как женщины детьми. Как привязать мать к ребенку? Только чувствами. Природа ж не дурная.
Hotab написав:Запитати «злого одесита» не можу, бо якось саркастично щось під його статтею спитав, і він (його модери) заблочив мені коменти назавжди))