Ігор Терехов У Харкові пролунав вибух - над містом було зафіксовано ворожий БПЛА. Деталі уточнюються. 55.2Kviews 05:32 April 14
Ігор Терехов Під ударом опинилося цивільне підприємство у Салтівському районі. На місці влучання пожежа. Інформація про можливих постраждалих уточнюється. 147.4Kviewsedited 05:45
Ігор Терехов Горять складські приміщення із продуктами харчування. Площа пожежі - тисяча метрів.
Постраждалих на дану хвилину немає. 78.3Kviews 05:53
Ігор Терехов Вибуховою хвилею пошкоджено кілька прилеглих приватних будинків. Попередньо обійшлося без жертв та постраждалих.
https://t.me/s/ihor_terekhov Это сегодня. За последнюю неделю (см. там же) - 24 обстрела, 6 пострадавших, 0 погибших.
ЛАД написав:Согласно росс. Вики (https://surl.li/lkdxcf) количество украинцев в РФ по годам: 1989 4362872 2002 2942961 2010 1927988 2021 884 007
Згідно вікі кількість росіян в Україні рік__________українці___________росіяни 1989_________37 370 400__________11 340 200 2001_________37 541 693___________8 334 141
ЛАД написав:Согласно росс. Вики (https://surl.li/lkdxcf) количество украинцев в РФ по годам: 1989 4362872 2002 2942961 2010 1927988 2021 884 007
Згідно вікі кількість росіян в Україні рік__________українці___________росіяни 1989_________37 370 400__________11 340 200 2001_________37 541 693___________8 334 141
Сам розберешся хто виїхав?
куда выехал...украинцы в соссии просто паспорта получили с курицей
Выехали или "поменяли национальность" (при переписи записывали со слов, подтверждение не требовали)? "Сам розберешся"? сомневаюсь. Вряд ли кто сумеет сказать, сколько из них стали украинцами, а сколько евреями ради выезда в Израиль.
з утвердженням 1991 р. незалежності, спричинило зменшення числа росіян. Причинами були по-перше, повернення частини росіян у Росію, по-друге, виїзд частини росіян у країни Заходу, по-третє, суто демографічні причини, по-четверте, зростання самосвідомості українців — частина українців при переписах 1970, 1989 років вказувала свою національність як «росіяни», але після 1991 р. майже усі вони знову почали ідентифікувати себе як українці. Тож перепис 2001 р. показав зменшення числа росіян на 3 мільйони.
Как указывает С. А. Тархов, уменьшение численности русских на 3021,5 тысячи человек в период между переписями 1989 и 2001 года связано, по-видимому, как «с репатриацией русских в Россию…, так и дерусификацией русских, которые в условиях активной украинизации в 1990-е годы записались в переписи 2001 года как украинцы.
куда выехал...украинцы в соссии просто паспорта получили с курицей
Получение паспорта - это гражданство
Они чё, с получением паспорта, сменили свою национальность ?
"Моєї ініціативи там не було. Я був запрошений. — А хто вас запрошував? (кореспондент — ред.). — Це вже інша тема. Я вам відповів", — сказав Володимир Артюх у телефонній розмові з кореспондентами Суспільного. Суспільне звернулося за коментарями до 117 бригади ТрО стосовно того, чи збирали військових для нагородження у місті та хто був ініціатором заходу.
Нардепка Маряна Безугла 13 квітня на сторінці у Facebook також заявила, що був витік інформації щодо нагородження військових у Сумах. Ми звернулись до СБУ з приводу того, чи розслідують витік інформації про захід.
_hunter написав: >>> В мене четверо і всі тут. На фоне 0.9 по стране -- вообще пофиг. Если бы хотя бы 40 было -- было бы чем гордиться. Я -- просто на всякий случай - снова напомню: я про тренд _всей_ страны говорил
не треба свій власний тренд - втекти за хабар ховати за всією країною
Visky написав:candle645 Ще є підтвердження загибилих й поранення військовик, і кількість? Є свідчення, що вони були в цивільному одязі й цивільних автівках
й навіщо вам це треба? держава ці дані під час війни не розголошує, свідомі громадяни таку інфо якщо й повідомляють, то в закритих групах...
ЛАД написав:Ирина, не возражаю против остальных удалений, но это пост с некоторыми корректировками в части того, что можно счесть личными выпадами, восстановлю.
thenewepic написав:......... Я писав, що нам не пропонують "фінляндізацію", а пропонують окупацію. Якщо назвати окупацію іншим словом, наприклад "перемогою", вона все одно залишається окупацією. Я всього лише пропоную називати речі своїми істинними іменами.
ЛАД написав:Если вы считаете, что ради того, чтобы не допустить русский язык в качестве второго языка...
суть не просто в мові. Мова окупанта йде в комплекті з усіма іншими "радощами" окупації. Чи ви сподіваєтесь, що Україна залишиться демократичною країною, будучи під щільним впливом диктатури? Є в історії приклади такого? Я не знаю і саме тому не бажаю Україні такого майбутнього.
Отправляйтесь в компанию к шаману. ... Нам, вообще-то, пока никто ничего не пропонує.
Ни финляндизацию, ни оккупацию. А вы как раз писали, что "фінляндизація" = окупація. Поиск не работает, а тратить время листать страницы не буду.
Можно "теоретизировать" бесконечно долго, но от этого ничего не изменится. Нельзя узнать вкус яблока, не попробовав его. Возможно, РФ не согласится на финляндизацию. Но прежде, чем говорить об этом, сначала надо самим решиться на такой вариант и попробовать предложить его. Пока что вы с шаманом (и, наверное, не только вы) приравниваете его к оккупации и не хотите даже думать об этом.
Вон шаман даже рассказывает, что через 2 года мы будем говорить о Кубани. Странно, почему не о Владивостоке. Там довольно много украинцев, получили бы выход к Тихому океану и границу с Китаем - такие перспективы развития! Или это немного позже? Через 3 года?
а відновлювати - так відновлювати
а чому МИ маємо пропонувати? Раша нічого не збирається пропонувати? лише 4 області повністю - й це для початку перемовин? чому ми маємо пропонувати все гірші для нас умови, а руські - лише відмовляться?
ви в житті теж так перемовини проводите? якщо ми скажемо про фінляндизацію - то вони скажуть, о це початкова точка - а тепер давайте десь посередині. ми вже зробили не один крок на зустріч - московити жодного. які гарні перемовини.
а про Кубань - я ж кажу - треба бути реалістами. Владік та Сахалін - це Японії. Саха-Якутія - Китай або вузькооке кількамільйонне народне ополчення. а нам Кубань. бо якщо ми це не зробимо, то на Кубані будуть цапки
Керівники великих компаній ЄС почали обговорювати хоча б часткове відновлення імпорту російського газу, зокрема, безпосередньо від Газпрому. Ще рік тому це здавалося немислимим.
Енергетична безпека Європи залишається крихкою. Поставки СПГ зі США допомогли заповнити дефіцит поставок російського газу в Європу під час енергетичної кризи 2022−2023 років. Але тепер, коли Дональд Трамп розцінює енергетику як розмінну монету в торгових переговорах, європейський бізнес побоюється, що газова залежність від США стала ще одним вразливим місцем. На цьому тлі все частіше лунають розмови про відновлення імпорту російського газу, повідомляє Reuters.