Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1386713868138691387013871 ... 14458>
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 19:42

я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих. На які Україна відповіла своїми уточненнями. І, до речі, не схоже, що ці прозиції були узгоджені з рашистами, судячи з їх коментарів.
Тому ні, не зараховано.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 19:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Можливо обмеження не критичне
здорово, зразу видно серйозний підхід. "Можливо так, а можливо сяк."
thenewepic

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 19:47

thenewepic написав:

я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих.

А с "редкоземами Трампа" - разве не так же было? - сначала общие контуры, а уже после получения общего согласия - готовится полноценный документ для подписания/ратификации.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 19:47

thenewepic написав:

я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих. На які Україна відповіла своїми уточненнями. І, до речі, не схоже, що ці прозиції були узгоджені з рашистами, судячи з їх коментарів.
Тому ні, не зараховано.

Та я начебто не очаровувався.

Але отой Мінський папірець-угода був не товстішим. Да ще й і овсі підписаний хто зна ким.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 19:49

Макрон під час розмови з Трампом наголосив, що Росія проігнорувала вимоги США
"У нас була дискусія з президентом Трампом про те, що неприпустимо, щоб Росія не реагувала на вимоги, які висувають американці, підтримують Україна та європейці. Ні припинення вогню, ні зустрічі на рівні ухвалення рішень", – висловився Макрон.

Прем'єр Британії: Позиція Росії явно неприйнятна, і не вперше
Він додав: "Позиція Росії явно неприйнятна і не вперше".

Фон дер Ляєн: Путін не з'явився на переговори, які сам запропонував. Будуть нові санкції
"Спочатку він [Путін] закликав до припинення вогню під час святкувань 9 травня, але сам його не дотримався. Потім Україна за підтримки Європейського Союзу та Сполучених Штатів запропонувала повне й безумовне 30-денне перемир'я, яке президент Путін відхилив. І нарешті, він сам запропонував безпосередню зустріч між Україною та Росією в Туреччині. Президент Зеленський був готовий до цієї зустрічі, але президент Путін так і не з'явився. Це переконливо доводить, що президент Путін не прагне миру. Отже, ми змушені посилити тиск", – сказала фон дер Ляєн.

У хом"ячків-зрадунців це Україна не хоче миру, а Росія так хоче миру, так хоче миру ... що вимагає капітуляцію України
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 19:50

thenewepic написав:
  detroytred написав:Можливо обмеження не критичне
здорово, зразу видно серйозний підхід. "Можливо так, а можливо сяк."

Дик, я тільки продовжив ваше ж "можливо".
*питання - а що ще він при цьому запропонував? Про це "джерела" вирішили не писати? Можливо, роззброєння України?..* (с)
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 19:52

_hunter написав:
  thenewepic написав:

я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих.

А с "редкоземами Трампа" - разве не так же было? - сначала общие контуры, а уже после получения общего согласия - готовится полноценный документ для подписания/ратификации.

Общего согласия ?

В чём ? отдать РФ 4 области ?
Ты на это согласен ?
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 19:54

pesikot

Как ты предлагаешь закончить войну без окончательного залпа тысячей ФАУ-2 и -3 по их энергетике и бесконечным Барвихам и Жуковкам с шубохранилищами,заставленными клетчатыми сумками с ненавистными наличными НЕсиними долларами и евро?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 19:57

Прем'єр Британії: Позиція Росії явно неприйнятна, і не вперше
Він додав: "Позиція Росії явно неприйнятна і не вперше".

Такое имеет право говорить только Украина.
Когда UK официально вступит в войну с рф - может и она
TUR

Подякував: 12 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 20:02

Якщо вже на те пішло, то Україна в принципі не може визнати ні Крим, ні інші анексовані території офіційно російськими, доки в Києві не керує російська маріонетка. Це банально суперечить всім нормам міжнародного права і українській Конституції.
Чи можуть зробити таке визнання інші країни? Так, звісно. Але чи потрібне це визнання самій росії? Я не бачу такої потреби. Тож я вважаю, що пункт про Крим у пропозиції Трампа - то його самодіяльність або його команди, а не вимога кремля.
  detroytred написав:Але отой Мінський папірець-угода був не товстішим. Да ще й і овсі підписаний хто зна ким
Мінський папірець планувався як початок довгого процесу. Не виключено, що і тут буде подібне, але поки чути лише ультиматуми.
  _hunter написав:А с "редкоземами Трампа" - разве не так же было? - сначала общие контуры, а уже после получения общего согласия - готовится полноценный документ для подписания/ратификации
для цього має бути згода з загальними контурами. Я ніде не бачив згоди росії з контурами у тій пропозиції. Україна, в свою чергу, загалом погодилась, внісши певні уточнення. То кого треба звинувачувати?
  _hunter написав:Забавно: сам придумал "секретное приложение"
100%, що в тих домовленостях були інші вимоги. Якби було інакше, росія б вже давно погодилась на перемирʼя. Якими саме вони були - інформації нема, тому доводиться лише гадати.
thenewepic

Профіль

#<1 ... 1386713868138691387013871 ... 14458>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор