я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих. На які Україна відповіла своїми уточненнями. І, до речі, не схоже, що ці прозиції були узгоджені з рашистами, судячи з їх коментарів. Тому ні, не зараховано.
я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих.
А с "редкоземами Трампа" - разве не так же было? - сначала общие контуры, а уже после получения общего согласия - готовится полноценный документ для подписания/ратификации.
я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих. На які Україна відповіла своїми уточненнями. І, до речі, не схоже, що ці прозиції були узгоджені з рашистами, судячи з їх коментарів. Тому ні, не зараховано.
Та я начебто не очаровувався.
Але отой Мінський папірець-угода був не товстішим. Да ще й і овсі підписаний хто зна ким.
"У нас була дискусія з президентом Трампом про те, що неприпустимо, щоб Росія не реагувала на вимоги, які висувають американці, підтримують Україна та європейці. Ні припинення вогню, ні зустрічі на рівні ухвалення рішень", – висловився Макрон.
"Спочатку він [Путін] закликав до припинення вогню під час святкувань 9 травня, але сам його не дотримався. Потім Україна за підтримки Європейського Союзу та Сполучених Штатів запропонувала повне й безумовне 30-денне перемир'я, яке президент Путін відхилив. І нарешті, він сам запропонував безпосередню зустріч між Україною та Росією в Туреччині. Президент Зеленський був готовий до цієї зустрічі, але президент Путін так і не з'явився. Це переконливо доводить, що президент Путін не прагне миру. Отже, ми змушені посилити тиск", – сказала фон дер Ляєн.
У хом"ячків-зрадунців це Україна не хоче миру, а Росія так хоче миру, так хоче миру ... що вимагає капітуляцію України
здорово, зразу видно серйозний підхід. "Можливо так, а можливо сяк."
Дик, я тільки продовжив ваше ж "можливо". *питання - а що ще він при цьому запропонував? Про це "джерела" вирішили не писати? Можливо, роззброєння України?..* (с)
я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих.
А с "редкоземами Трампа" - разве не так же было? - сначала общие контуры, а уже после получения общего согласия - готовится полноценный документ для подписания/ратификации.
Общего согласия ?
В чём ? отдать РФ 4 области ? Ты на это согласен ?
Как ты предлагаешь закончить войну без окончательного залпа тысячей ФАУ-2 и -3 по их энергетике и бесконечным Барвихам и Жуковкам с шубохранилищами,заставленными клетчатыми сумками с ненавистными наличными НЕсиними долларами и евро?
Якщо вже на те пішло, то Україна в принципі не може визнати ні Крим, ні інші анексовані території офіційно російськими, доки в Києві не керує російська маріонетка. Це банально суперечить всім нормам міжнародного права і українській Конституції. Чи можуть зробити таке визнання інші країни? Так, звісно. Але чи потрібне це визнання самій росії? Я не бачу такої потреби. Тож я вважаю, що пункт про Крим у пропозиції Трампа - то його самодіяльність або його команди, а не вимога кремля.
detroytred написав:Але отой Мінський папірець-угода був не товстішим. Да ще й і овсі підписаний хто зна ким
Мінський папірець планувався як початок довгого процесу. Не виключено, що і тут буде подібне, але поки чути лише ультиматуми.
_hunter написав:А с "редкоземами Трампа" - разве не так же было? - сначала общие контуры, а уже после получения общего согласия - готовится полноценный документ для подписания/ратификации
для цього має бути згода з загальними контурами. Я ніде не бачив згоди росії з контурами у тій пропозиції. Україна, в свою чергу, загалом погодилась, внісши певні уточнення. То кого треба звинувачувати?
_hunter написав:Забавно: сам придумал "секретное приложение"
100%, що в тих домовленостях були інші вимоги. Якби було інакше, росія б вже давно погодилась на перемирʼя. Якими саме вони були - інформації нема, тому доводиться лише гадати.