detroytred написав:Господар Кремля Владімір Путін запропонував США зупинити вторгнення в Україну за нинішньою лінією фронту. Про це стало відомо Financial Times від трьох поінформованих джерел
питання - а що ще він при цьому запропонував? Про це "джерела" вирішили не писати? Можливо, роззброєння України? Дуже вигідна пропозиція! Скільки часу протримається "мир" на таких умовах? Риторичне запитання.
Можливо да, можливо ні. Можливо обмеження не критичне.
я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих. На які Україна відповіла своїми уточненнями. І, до речі, не схоже, що ці прозиції були узгоджені з рашистами, судячи з їх коментарів. Тому ні, не зараховано.
я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих.
А с "редкоземами Трампа" - разве не так же было? - сначала общие контуры, а уже после получения общего согласия - готовится полноценный документ для подписания/ратификации.
я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих. На які Україна відповіла своїми уточненнями. І, до речі, не схоже, що ці прозиції були узгоджені з рашистами, судячи з їх коментарів. Тому ні, не зараховано.
Та я начебто не очаровувався.
Але отой Мінський папірець-угода був не товстішим. Да ще й і овсі підписаний хто зна ким.
"У нас була дискусія з президентом Трампом про те, що неприпустимо, щоб Росія не реагувала на вимоги, які висувають американці, підтримують Україна та європейці. Ні припинення вогню, ні зустрічі на рівні ухвалення рішень", – висловився Макрон.
"Спочатку він [Путін] закликав до припинення вогню під час святкувань 9 травня, але сам його не дотримався. Потім Україна за підтримки Європейського Союзу та Сполучених Штатів запропонувала повне й безумовне 30-денне перемир'я, яке президент Путін відхилив. І нарешті, він сам запропонував безпосередню зустріч між Україною та Росією в Туреччині. Президент Зеленський був готовий до цієї зустрічі, але президент Путін так і не з'явився. Це переконливо доводить, що президент Путін не прагне миру. Отже, ми змушені посилити тиск", – сказала фон дер Ляєн.
У хом"ячків-зрадунців це Україна не хоче миру, а Росія так хоче миру, так хоче миру ... що вимагає капітуляцію України
здорово, зразу видно серйозний підхід. "Можливо так, а можливо сяк."
Дик, я тільки продовжив ваше ж "можливо". *питання - а що ще він при цьому запропонував? Про це "джерела" вирішили не писати? Можливо, роззброєння України?..* (с)
я вас теж розчарую, але "угода" на одному листку паперу - це не угода. Це просто набір пропозицій. Дуже поверхневих.
А с "редкоземами Трампа" - разве не так же было? - сначала общие контуры, а уже после получения общего согласия - готовится полноценный документ для подписания/ратификации.
Общего согласия ?
В чём ? отдать РФ 4 области ? Ты на это согласен ?
Как ты предлагаешь закончить войну без окончательного залпа тысячей ФАУ-2 и -3 по их энергетике и бесконечным Барвихам и Жуковкам с шубохранилищами,заставленными клетчатыми сумками с ненавистными наличными НЕсиними долларами и евро?