Імхо. Дронщиків, артилеристів, ппо-ників і т.д. в нас вистачить ще на роки. Проблема буде з отією окопною піхотою... Неважливо яким способом (хоч грошима, хоч заградзагонами), але рфія з свого боку цю проблему вирішує і буде вирішувати надалі.
А от в нас прийдеться щось змінювати... Без отієї піхоти ж, як вказав Фірсов, дронщики не можуть. _______________________________ Захопливі ж історії (скільки ми їм розіб'ємо пунктів управління, складів озброєння, об'єктів енергетики, знищимо техніки та ос; а також скільки вони нам) наврядчи щось змінюють.
здорово, зразу видно серйозний підхід. "Можливо так, а можливо сяк."
Дик, я тільки продовжив ваше ж "можливо". *питання - а що ще він при цьому запропонував? Про це "джерела" вирішили не писати? Можливо, роззброєння України?..* (с)
"Раніше українське джерело повідомило ЗМІ, що Москва висунула "нереалістичні" і такі, що "виходять за рамки всього, що коли-небудь обговорювалося", вимоги під час переговорів. Повідомляли, що серед вимог Росії – виведення українських військ з її власних територій для того, щоб можна було оголосити перемир'я." https://www.pravda.com.ua/news/2025/05/16/7512597/
_hunter написав:А с "редкоземами Трампа" - разве не так же было? - сначала общие контуры, а уже после получения общего согласия - готовится полноценный документ для подписания/ратификации
для цього має бути згода з загальними контурами. Я ніде не бачив згоди росії з контурами у тій пропозиції. Україна, в свою чергу, загалом погодилась, внісши певні уточнення. То кого треба звинувачувати?
Не понял логику: если одна сторона говорит "вот мои условия - соглашайтесь или нет" - какое еще согласие нужно?
>>> загалом погодилась, внісши певні уточнення в народе это называют "немножечко беременная"...
thenewepic написав:
_hunter написав:Забавно: сам придумал "секретное приложение"
100%, що в тих домовленостях були інші вимоги. Якби було інакше, росія б вже давно погодилась на перемирʼя. Якими саме вони були - інформації нема, тому доводиться лише гадати.
Гадать - можете сколько угодно. Писать что они есть "и там ТАКОЕ" - попахивает враньем...
thenewepic написав:здорово, зразу видно серйозний підхід. "Можливо так, а можливо сяк."
Дик, я тільки продовжив ваше ж "можливо". *питання - а що ще він при цьому запропонував? Про це "джерела" вирішили не писати? Можливо, роззброєння України?..* (с)
"Раніше українське джерело повідомило ЗМІ, що Москва висунула "нереалістичні" і такі, що "виходять за рамки всього, що коли-небудь обговорювалося", вимоги під час переговорів. Повідомляли, що серед вимог Росії – виведення українських військ з її власних територій для того, щоб можна було оголосити перемир'я." https://www.pravda.com.ua/news/2025/05/16/7512597/
Після Ландона вже йде зовсім інша історія. Суто шпектакль... Від України і рфії для Трампа. Щоб він мав змогу заявити про результат --- домігся прямих перемовин між Україною та рфією. ... і спокійно вмив руки.
andrijk777 написав:Скажи що "Україна готова воювати 21 рік." Сциш? А путін це сказав(устами Мединського). А ти не можеш. І Зеленський не може.
Пацан сказав-пацан зробив... не зробив - знову сказав..... Я в свої59+ можу сказати що готовий воювати хоч СТО років.... і чим це моє СКАЗАВ буде відрізнятись від СКАЗАВ 70+річного пердуна?
Тому вірити педераційникам на слово-себе не поважати.