Visky написав:Так що, завтра можна очікувати зліт курсу $/₴ десь на +(10-15) к? Оресте, на нижній межі вказаного Вами діапазону Є/$, мін. був 1,1073
Не бачу зараз реальних фундаментальних економічних чинників які б могли сприяти зміцненню долара США ще більше. Підозрюю що навіть теперішній рівень пари в 1,11 є не виправданим і євро б мало швидко відновитися вище 1,12. Але є безпекова ситуація, яка може впливати на пару. Та наврядче в найближчі дні станеться щось, чого не можна побачити вже сьогодні як по візиту Трампа в СА,ОАЕ, Катар так і по можливих переговорах в Стамбулі. Швидше можуть бути якісь події наступного тижня, як наслідки якихось рішень в азійських столицях.
Глобально чітко проглядається те, що Трамп, як і під час першого президентства, вибудовує систему регіональних лідерів і закладає фундаменти економічних стосунків США з цими лідерами. З огляду на це нам доведеться звикати більше до євро, як валюти регіону.
Головною проблемою зараз є те, що Піднебесна не згідна з статусом регіонального лідера і між Пекіном і Вашингтоном іде жорстока боротьба за ЄС і московію. Коли ця боротьба закінчиться (можливо через 90 днів, поки будуть тривати переговори Пекіну та Вашингтону), тоді стане зрозумілішою ситуація з завершенням чи заморозкою війни. Стабілізація безпекової ситуації в Європі відкриє для економіки ЄС нові можливості, тепер уже не тільки для ВПК. Збільшення внутрішньо європейського товарообороту зробить євро більш незалежним і може призвести до того що кроскурс пари буде формуватися значно складніше і не так прямолінійно як зараз.
Успіх написав:І це при тому, що ціни на НАШІ прості/примітивні продукти можна записувати в Книгу Рекордів Гіннеса!
вихід є !
Якщо у них немає хліба, нехай їдять тістечка! (фр. «Qu’ils mangent de la brioche» — букв. «Нехай вони їдять бріоші») — фраза приписується страченій на гільйотині французькій королеві Марії-Антуанетті, і є символом повної відстороненості шляхетного класу від проблем народу.
Я так і роблю, якщо яблука дорожче апельсинів , то я їм апельсини
Shaman написав:а що ж роблять вчителі географії/фізики, де не так багато людей потребують репетиторів?..
Вчителька географії з Вінниччини за 16 тис. доларів переправляла ухилянтів до Молдови Військовозобов'язані під керівництвом вчительки мали перепливти на човні річку Дністер Нагадаємо, на Прикарпатті суд ув’язнив на 10 років вчительку фізики. Її визнали винною у торгівлі наркотиками.
Shaman написав:а що ж роблять вчителі географії/фізики, де не так багато людей потребують репетиторів?..
Вчителька географії з Вінниччини за 16 тис. доларів переправляла ухилянтів до Молдови Військовозобов'язані під керівництвом вчительки мали перепливти на човні річку Дністер Нагадаємо, на Прикарпатті суд ув’язнив на 10 років вчительку фізики. Її визнали винною у торгівлі наркотиками.
я зрозумів. всім треба вчити хімію та вивчати досвід Волтера Вайта й бачу це має підтримку на форумі
а мені тут розповідають, що у всіх гроші зароблені в білу, але за довгий строк. й всі, як один піднялися на кризах 2008, 2014 ті інших
саме так - це гроші зароблені за довгий період? чи треба вчити хімію?
просте питання - а де спілкуються хлопи, які заробили свої статки на хабарях? в них свої форуми? чи всі збираються на фінансовому форум інвесторів? тому готовий забитися, що тут представники будь-якого способу заробляння коштів - але в яких вже немає цього способу заробітку - бо інакше треба думати не про інвестиції, а про подальше заробляння коштів
й особисте питання - я правильно пам'ятаю, ви колись сказали, що у вас власна зірка героя праці?
просте питання - а де спілкуються хлопи, які заробили свої статки на хабарях? в них свої форуми? чи всі збираються на фінансовому форум інвесторів? тому готовий забитися, що тут представники будь-якого способу заробляння коштів - але в яких вже немає цього способу заробітку - бо інакше треба думати не про інвестиції, а про подальше заробляння коштів
й особисте питання - я правильно пам'ятаю, ви колись сказали, що у вас власна зірка героя праці?
50 років бездоганної праці.
ви молодець
хоча на питання не відповіли відповідь - "ні" приймається, відповідь "не скажу" - теж приймається