Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1391113912139131391413915 ... 14484>
Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 22:18

Schmit написав:Невже ти думаєш, що без попереднього узгодження хтось би придумував цілих 7 пунктів і потім їх ще й публічно виголошував? Маячня.
Звісно, коли Зе вже публчно відмовився, у путіна дали задню, повернувшись до старих вимог.

А ми публічно відмовились і на зустріч з літл Марко як попали? Це така узгодженість? Чи можливо відмовитись публічно і отримати держ.секретаря США у Стамбулі?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 22:21

Варіант 7. Кущам і огородами непомітно включати задню

detroytred написав:
  thenewepic написав:Моделюємо ситуацію: Трамп понад усе хоче, щоб кровопролиття зупинилось (це було в його програмі і він неодноразово це підтверджував), складає план, на його думку, компромісний.
Презентує цей план і Зеленському, і пуйлу. В результаті буде один з кількох варіантів розвитку подій:

Варіант 1:
Обоє погоджуються.
Все добре, бойові дії зупиняються.
Варіант 2:
путін погоджується, Зеленський не погоджується.
Що може зробити Трамп? Забути про план, якщо перешкода - лише Зеленський? Він вже показував, що робить інакше. Він почне тиснути на Україну - обмежувати допомогу\розвіддані. Зеленський після цього погодиться. Не погодитись він може лише в одному випадку - якщо обмеження допомоги\розвідданих входить також у цей план. Тобто план являє собою капітуляцію. А щоб капітулювати, Трамп не потрібен, це можна зробити й без нього.
Чи є план, про який ми говоримо, капітуляцією? Ні, тобто це не наш випадок.
Варіант 3:
Зеленський погоджується, путін не погоджується.
Тут у Трампа два варіанти: замʼяти справу або задіяти важелі впливу на росію. Але питання - чи хоче він це робити? З усього, що він пише і говорить, випливає, що не дуже. Точніше, він ДУЖЕ не хоче застосовувати батіг проти росії, думає, що вдасться обмежитись лише пряником. Якщо батіг застосовувати не хочеться, план відкидається і пробуються інші варіанти.
Чи схоже це на те, що ми маємо зараз? Як на мене, дуже схоже.
Варіант 4:
Обоє не погоджуються.
Трампу необхідно однаково тиснути на обидві сторони, бо тиск лише на одну не дасть результату. Тому повертаємось на пункти 2 і 3.

Якщо хтось не згоден з наведеним вище розписом, я вислухаю конструктивні зауваження.

Варіант 5: Віткофф отримав від пу погодження не включати вимоги про оті 4 області, якщо Зе погодиться на цей план. Без тиску. Сам Зе, Україна погодяться і продемонструють добровільну згоду. Без тиску.

Путлу згода Зе під тиском Трампа не сильно-то й потрібна. Він ще не дозрів.
Так само і Трампу отой мир не настільки потрібен, щоб вдруге тиснути на Зе. Щоб той погодився на оцей його план.

Є суттєва різниця між Трамп тисне на Зе, щоб він погодився на перемовини. (А потім Зе добровільно прийме рішення).
І тиснути, щоб Зе погодився на план Трампа. Під тиском. Тоді вся відповідальність в майбутньому саме на Трампі.
Трамп не дурень....

Він натиснув отоді лише для згоди Зе змінити пластинку Перемоги тощо на позицію рпв, перемир'я.
Не скористалися.

Тепер мабуть охолонув, зрозумів, що погарячкував. Куди майже не вляпався.
Як ото Байден у *війну Байдена*, так і Трамп у *план Трампа*.

А план дійсно відмінний!
І Зе за нього треба було хапатися двома руками.
Пу вимушений був би відбиватися від Трампа-Зе з планом Трампа.
І може задля просування свого!!! плану Трамп надав би Україні купу зброї тощо, як грозився ото раніше.

Варіант 7. Кущам і огородами непомітно включати задню
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 22:23

Letusrock написав:кандидат у польські президенти Навроцький обіцяє заблокувати вступ України в НАТО - той самий вступ з яким нас вже прямим текстом відшили кому не лінь

то вони готові захищати Сувалки до Вісли, чи аж по Одру/Лабу?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 23:18

Schmit написав:
  thenewepic написав:
  Schmit написав:Вам же усі ЗМІ/блохери, назвали ці 7 пунктів (пазітівні портнікови правда перекрутили про Крим - ну не можуть вони щось та й не перекрутити).
Трамп розсекретив "мирний план" з 7 пунктів.
Якої вам чіткості ще бракує?
існує хоч єдиний доказ, що пуйло погодився на ці 7 пунктів?

А яка вже тепер різниця?

це геніальна відповідь, я вважаю. Існують докази, нема доказів - не має значення, головне - побільше накинути на президента, який не подобається. А те, що при цьому граєш на руку російській пропаганді, то кого хвилюють ті дрібниці?

Schmit написав:Невже ти думаєш, що без попереднього узгодження хтось би придумував цілих 7 пунктів і потім їх ще й публічно виголошував? Маячня
ну тобто з Зе ці пункти не були узгоджені, а путіну зроблена велика честь, з ним всі пункти узгоджені? Переконливий аргумент.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 23:25

buratinyo написав:Во время войны нельзя ничему удивляться. Тем более варианты близкого сближения Трампа и путина выглядят сверхвероятными. Трампа пока останавливает мнение американского общества, пока еще жирного и желающего оставаться таким всегда, которого возбуждают на теме справедливости демократы. Но и демократы могут поменять свою риторику и далеко вперед тогда выйдет чисто американские интересы - гарантии получения дефицитных ресурсов. А кто им может дать сладкие гарантии, кто близок к полному захвату территорий с этими залежами и кто может попросить для ускорения захвата территорий Томагавки? Ответ - кремль.

Тем более широко не публикуемые данные про договоренность росии и Трампа на разделение захваченных в Украине ресурсов уже появлялись здесь. И подписание Украиной каких-то бумажек с Трампом по вопросу совместной добычи редкоземельных металлов ничего не меняет. Трамп, судя по его деловому опыту, также легко подпишет подобный договор и с росией с целью получения гарантий и прибыли для себя при любом исходе от войны.

Это крупный бизнес, которому всегда наплевать на справедливость для наемных работников, граждан других стран. Кидалово - это неотъемлемая часть такого бизнеса. А тут как бы и небольшое, разве что субъективное кидалово, по нашему мнению.

А як же імператор Сі?
Хіба він дозволяв пуйлу та Дональду аж так любити один одного?
Думаю пуйла поставлять в угол.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2341 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 23:30

pesikot написав:PS. Бо якщо ти не розумовідсталий, то ти пишешь свідомо на користь Росії
Ти хочешь капітуляції України перед Путіним

Я хочу щоб pesikot став розумним.
Мого хотіння достать но щоб це відбулося?
Скільки постів на користь pesikot треба написати, щоб мое бажання стало дійсністю?
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2341 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 23:43

thenewepic написав:
  Schmit написав:
  thenewepic написав:існує хоч єдиний доказ, що пуйло погодився на ці 7 пунктів?

А яка вже тепер різниця?

це геніальна відповідь, я вважаю. Існують докази, нема доказів - не має значення, головне - побільше накинути на президента, який не подобається. А те, що при цьому граєш на руку російській пропаганді, то кого хвилюють ті дрібниці?

Schmit написав:Невже ти думаєш, що без попереднього узгодження хтось би придумував цілих 7 пунктів і потім їх ще й публічно виголошував? Маячня
ну тобто з Зе ці пункти не були узгоджені, а путіну зроблена велика честь, з ним всі пункти узгоджені? Переконливий аргумент.

Трамп звертався не до путла, а саме до Зе:
*Дональд Трамп вважає, що Зеленський не має альтернативи й мусить прийняти запропоновану мирну угоду.
Президент США Дональд Трамп наполягає на умовах, які передбачають збереження Росією контролю над окупованими українськими територіями. Про це повідомляє The Times з посиланням на джерела, наближені до спеціального посланця Стіва Віткоффа, інформує «Главком».
https://glavcom.ua/world/world-politics ... 55993.html

А стосовно рфії Трамп казав:
*Дональд Трамп заявив, що Росія, у межах поступок для досягнення миру в Україні, готова припинити війну та відмовитися від повного захоплення української території. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на «Укрінформ».
Так, у відповідь на запитання про те, які поступки запропонувала РФ, щоби наблизитися до точки, де можна досягти миру, Трамп зазначив: «Зупинити війну, припинити захоплення всієї країни – досить велика поступка».
https://glavcom.ua/world/world-politics ... 55804.html

Але це все стовно плану Трампа з 7 пунктів. Від Віткоффа після зустрічі з пу в мацкві. В квітні.

А з українсько-європейсько-американським планом з 22 пунктів про 30-ти денне перемир'я, який був узгоджений цими трьома сторонами в Лондоні з Келлогом 23 каітня, а потім в травні поданий в Стамбулі --- це зовсім інша історія.

В тому увесь цімес: Віткофф узгодив з пу в мацкві і виник план Трампа з 7 пунктів. Про мир та відновлення України, співпрацю рф з США.
Келлог в Лондоні узгодив з Європою та Україною план про 30-ти денне перемир'я з 22 пунктів.

Після заяви Зе 22 квітня Трамп обурився... І в Лондоні впав статус учасників.
А після 26 квітня на похоронах Папи в Римі Трамп остаточно "забув" про свій план і мова пішла тільки про план У-Є-Ш (Келлога) про 30дн. перемир'я, з яким і танцювали в Стамбулі.
Трампу і пу оцей план (про лише 30дн.) після плану Трампа-Віткоффа був до лампочки. Зе ж намагався отим закликом до пу привернути увагу. Пу проігнорував мединським.
Трамп же підтримав пу:
*«Чому він має прийти, якщо я не приїду? Тому що я не збирався їхати. Я не планував їхати. Я б поїхав, але не збирався їхати. І тому я сказав, чому він має приїхати, якщо я не приїду», — заявив журналістам Трамп.*
https://nv.ua/ukr/world/geopolitics/zus ... 14099.html
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 00:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:А стосовно рфії Трамп казав:
*Дональд Трамп заявив, що Росія, у межах поступок для досягнення миру в Україні, готова припинити війну та відмовитися від повного захоплення української території
добровільно віддати весь лівий берег - це теж не повністю захопити, але чи це розумно і доречно? Трамп ніколи не говорить чітко, все якимись загадками, а ще регулярно говорить якісь речі, що прямо суперечать іншим попередньо сказаним ним речам.
Ловити його на слові якось нема навіть сенсу, бо це слово постійно скаче туди-сюди.
  detroytred написав:В тому увесь цімес: Віткофф узгодив з пу в мацкві і виник план Трампа з 7 пунктів.
Віткоф про щось поговорив і виник простий план з 7 пунктів. Не зрозуміло, чи з путіним обговорювались всі 7 пунктів, чи тільки деякі з них. І в якому вигляді обговорювались ці пункти. Вірогідно, до укладення цих 7 пунктів ніхто (ні Зе, ні пу) не бачив їх і ці пункти - просто уявлення команди Трампа про те, що могло би підійти обом сторонам.
Цікаво те, що план України-Європи мінімально відрізнявся від початкового плану Трампа, там не було якихось принципових розбіжностей, що стосувалися саме України. Ну з чим не погодився Зе? З визнанням Криму? Але визнати мали Штати, а не Україна. Чому незгода з цим мала так тригернути Трампа? Чи реальна причина в чомусь іншому? Я думаю, що так.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 01:04

Сибарит написав:
  flyman написав:..........
Чомусь Чехословаччина змогла розділитися, а Україна після 2014 досі вірить в унітарність, хоча Мінськ пропонував певні межи автономності регіонів, але ж ні

Вы действительно не видите разницы между разделением и отдачей территорий агрессору?
Сегодня это именно так - это разные вещи.
Но 20 лет назад можно было это решить даже не разделением, а федерализацией. Я тогда был категорически против и возмущался северодонецким съездом. Похоже, ошибался.
Сегодня это уже обсуждать бессмысленно, поезд уже ушёл и всё это осталось в далёком прошлом. Сейчас уже не идёт речь ни о федерализации, ни даже о разделении. Вопрос только в отдаче территорий.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 07:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Це взагалі трапилось диво, що Трамп запропонував свій план.
Йому ця відповідальність нафіг не потрібна...
Але диво сталося...
Не скористалися.
Трамп сегодня говорит одно, а завтра другое и ещё он может прикинуться дурачком и сказать, что он такое не говорил... А с бумагой да, он осторожный. Поэтому я скептически отношусь к "чуду".
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1137 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 1391113912139131391413915 ... 14484>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему