Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1391213913139141391513916 ... 14461>
Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 08:51

thenewepic написав:
  detroytred написав:А стосовно рфії Трамп казав:
*Дональд Трамп заявив, що Росія, у межах поступок для досягнення миру в Україні, готова припинити війну та відмовитися від повного захоплення української території
добровільно віддати весь лівий берег - це теж не повністю захопити, але чи це розумно і доречно? Трамп ніколи не говорить чітко, все якимись загадками, а ще регулярно говорить якісь речі, що прямо суперечать іншим попередньо сказаним ним речам.
Ловити його на слові якось нема навіть сенсу, бо це слово постійно скаче туди-сюди.
  detroytred написав:В тому увесь цімес: Віткофф узгодив з пу в мацкві і виник план Трампа з 7 пунктів.
Віткоф про щось поговорив і виник простий план з 7 пунктів. Не зрозуміло, чи з путіним обговорювались всі 7 пунктів, чи тільки деякі з них. І в якому вигляді обговорювались ці пункти. Вірогідно, до укладення цих 7 пунктів ніхто (ні Зе, ні пу) не бачив їх і ці пункти - просто уявлення команди Трампа про те, що могло би підійти обом сторонам.
Цікаво те, що план України-Європи мінімально відрізнявся від початкового плану Трампа, там не було якихось принципових розбіжностей, що стосувалися саме України. Ну з чим не погодився Зе? З визнанням Криму? Але визнати мали Штати, а не Україна. Чому незгода з цим мала так тригернути Трампа? Чи реальна причина в чомусь іншому? Я думаю, що так.

Крим - це корінець))
Все інше в рфян здебільшого направлено на утримання Криму: війна на Донбасі - щоб не в Криму; коридор до Криму; намагання змінити прозахідний курс України - щоб не вставало питання Криму.

Трамп:
*«Якщо Крим залишиться з Росією, ми повинні говорити тільки про Крим, тому що про нього завжди говорять. Крим залишиться з Росією. І Зеленський це розуміє, і всі розуміють, що це з ними давно», – каже Трамп.
Президент США знову повторив слова, що Росія «не забрала б Крим, якби він був президентом», назвавiв повномасштабну війну «війною Обами».
https://glavcom.ua/world/world-politics ... 55907.html
Другий корінець НАТО.
*"Я попросив президента Трампа, що якщо бачення російської сторони буде не підтримано українською, то ми б хотіли мати можливість про це поговорити. І щоб Сполучені Штати Америки мали можливість розглядати це як небажання саме російської сторони закінчити війну".
https://www.unian.ua/politics/rozmova-t ... 13475.html
Тобто: якщо Трамп з россо домовляється, але це не підходить нам, то нехай Штати вважають, що це рфія не хоче.

Прямим же текстом. Пряміше нікуди))))
Але нюанс: для цього необхідно, щоб тоді сам Зе повністю погоджувався з баченням Трампа.
А отак грубо заганяти Трампа з позиції посередника в перемовинах на свою сторону - Трамп теж не лох.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 09:05

thenewepic
Ну і ось для остаточної крапки в дискусії по планах:
Основні розбіжності у двох текстах стосуються послідовності розв'язання питань про територію, зняття санкцій з Росії, гарантій безпеки.
https://www.unian.ua/world/reuters-pori ... 88929.html

Чітко по полицях різниця.
Між тим, що привіз Віткофф з мацкви і надалось у вигляді плану Трампа; і тим, що зв'яли Україна-Європа-Сша з Келлогом у Лондоні у відповідь на план Трампа-Віткоффа-пу.

Тобто Зе і Ко відмовились від плану Трампа-Віткоффа-пу.
Зробили свій у Лондоні у відповідь.
Пу відмовився від їх плану.
Саме такий був порядок подій.

Ні, то й ні. Суто право України.
Але й факт: нічого критичного в плані Трампа не було.
Схотілося кращого.... ну й ціна відповідно вище.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 09:13

detroytred написав:thenewepic
Основні розбіжності у двох текстах стосуються послідовності розв'язання питань про територію, зняття санкцій з Росії, гарантій безпеки.

Між тим, що привіз Віткофф з мацкви і надалось у вигляді плану Трампа; і тим, що зв'яли Україна-Європа-Сша з Келлогом у Лондоні у відповідь на план Трампа-Віткоффа-пу.

Так наведіть ці 7 некритичних пунктів. І як я розумію що план Трампа він має бути один. Чи як завжди у Трампа: - хто підписав цей тупий договір з Канадою?! Трамп 2018 рік: -сьогодні я підписую найкращий договір з Канадою!!!
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 09:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Тобто Зе і Ко відмовились від плану Трампа-Віткоффа-пу.

тільки от борцуни з форума її платити небудуть, обмежаться агітацією.
А стосовно кращого.. нема взагалі передумов, крім хіба що ставки на "чорного лебедя через 2-3 тижні".
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 09:14

Він зазначив, що його батальйон постійно брав участь у боях на складних ділянках. "Але останні кілька місяців у мене складається враження, що нас просто намагаються стерти. Життями людей розпоряджаються наче зайвими грошима на гулянках. Співмірність втрат і результату вказує на низький рівень ефективності. Саме це і неможливість, визначеним порядком, достукатись до командування щодо збереження боєздатності мого підрозділу і життя моїх людей спонукало мене висвітлити проблему публічно", – зазначив Ширшин.
https://www.unian.ua/society/magura-ole ... 14810.html

А що тоді в неелітних бригадах...
Отже ж 47 навіть не просто елітна, а ще й мегапублічна після подій з Маркусом.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 09:18

stm написав:

Так наведіть ці 7 некритичних пунктів. І як я розумію що план Трампа він має бути один. Чи як завжди у Трампа: - хто підписав цей тупий договір з Канадою?! Трамп 2018 рік: -сьогодні я підписую найкращий договір з Канадою!!!

Чукча не читатєль?
Я отой план рази три наводив.
Будівельник декілька разів червоними та синіми кольорами.

Ще причепіться, що їх не 7 пунктів.
(Я про те, що тільки позитивних 6 Будівельнику позавчора показував).

Три дні тицяю, що планів два. Порядок їх появи. Що і як, чому. Надаю посилання.
Впритул до цитати Зе, що він з європейцями надасть свій план.
І на тобі - "І як я розумію що план Трампа він має бути один."

Поверніть розумницю...
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 21 тра, 2025 09:27, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 09:27

detroytred написав:
  stm написав:

Чукча не читатєль?

https://www.eurointegration.com.ua/rus/ ... 5/7210266/

То їх в 7 пунктах і не 7. Добре, Детройт я вам не буду казати що сім чітких пунктів мають структуру 1,2,3...7 І їх сім і вони чіткі.
Друге по тексту від чого ми відмовились одразу? Над поверненням контролю над ЗАЕС? Де-юре нас в тих не 7 пунктах які читати як 7 не просять визнавати території. Ми теж проти одразу бо хочемо юридично визнати їх за орками?
Я прям відчуваю себе спеціалістом по 7 червоним лініям який має намалювати 2 лінії прозорим кольором, 2 зеленим, і 7 повинні бути перпендикулярні одна одній )))
Востаннє редагувалось stm в Сер 21 тра, 2025 09:37, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 09:36

Есть ли у вас план, містер Фікс? - Конечно, есть! (с) ;)

stm написав:

Так наведіть ці 7 некритичних пунктів. І як я розумію що план Трампа він має бути один.

Це ви дуже багато хочете)), там тисяча слів навколо - це залюбки, а щоб конкретно по суті питання, то ні, хіба тупі відоси вкинуть разом із Шмідтом і Ко.
Ось що мені вдалося знайти (не знаю чи про це вони гомоніли):
7 пунктів мирного плану США
Перші два пункти мирного плану Трампа передбачають негайне припинення вогню та прямі переговори між Україною та Росією.
3-й пункт вимагає, щоб Україна утрималася від прагнення до членства в НАТО, хоча країна, як і раніше, матиме можливість вступити до ЄС.
4-й пункт стосується території, оскільки Америка пропонує де-юре визнати суверенітет Росії над Кримом, регіоном України, який Путін незаконно анексував 2014 року.
5-й пункт - Під контроль США буде передана найбільша в Україні атомна електростанція в Запоріжжі, яка наразі захоплена російськими військами.
Згідно з шостим пунктом, Україна підпише угоду про видобуток корисних копалин, яка надасть американським компаніям доступ до природних ресурсів країни.
7-й пункт порушує питання про можливість нових відносин між Америкою і Росією, стверджуючи, що всі санкції США будуть зняті, і дві країни зможуть почати співпрацювати у сфері енергетики.
І ключове - Зазначається також, що європейські країни могли б розгорнути сили забезпечення безпеки, щоб утримати Путіна від повторного вторгнення, однак план не зобов'язує США гарантувати безпеку будь-якого такого розгортання.
Джерела: https://glavred.net/war/gorkaya-pilyuly ... 58435.html
https://www.telegraph.co.uk/world-news/ ... m-ukraine/
Додам лише, що Україна не відмовилася від цього плану як такого, а лише зауважила на необхідності вписати туди чіткі гарантії безпеки.
Востаннє редагувалось fler в Сер 21 тра, 2025 09:42, всього редагувалось 1 раз.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 09:38

stm написав:
  detroytred написав:
  stm написав:Так наведіть ці 7 некритичних пунктів. І як я розумію що план Трампа він має бути один. Чи як завжди у Трампа: - хто підписав цей тупий договір з Канадою?! Трамп 2018 рік: -сьогодні я підписую найкращий договір з Канадою!!!

Чукча не читатєль?

https://www.eurointegration.com.ua/rus/ ... 5/7210266/

То їх в 7 пунктах і не 7. Добре, Детройт я вам не буду казати що сім чітких пунктів мають структуру 1,2,3...7 І їх сім і вони чіткі.
Друге по тексту від чого ми відмовились одразу? Над поверненням контролю над ЗАЕС? Де-юре нас в тих не 7 пунктах які читати як 7 не просять визнавати території. Ми теж проти одразу бо хочемо юридично визнати їх за орками?

Не буду казати, а сказали.
Ще й під "Ще причепіться, що їх не 7 пунктів.

Ну вище на пару повідомлень надано:

Подивіться різницю.
Різниця показує від чого відмовились і чим замінили.
Можете по буквах прочитати.
Я вам для цього не потрібен.

Предметом було що?
План Трампа, відмова Зе і Ко, заміна отого плану на інший, який вже не влаштовує пу.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 тра, 2025 09:50

fler написав:Це ви дуже багато хочете)), там тисяча слів навколо - це залюбки, а щоб конкретно по суті питання, то ні, хіба тупі відоси вкинуть разом із Шмідтом і Ко.
Ось що мені вдалося знайти (не знаю чи про це вони гомоніли):
7 пунктів мирного плану США

Джерела: https://glavred.net/war/gorkaya-pilyuly ... 58435.html
https://www.telegraph.co.uk/world-news/ ... m-ukraine/

Ось мирний план Трампа:
https://www.unian.ua/world/mirniy-plan- ... 86169.html
Напередодні Лондона.

Але:
*При цьому, як стало відомо Axios, Україна на зустрічі в Лондоні не планує обговорювати цей план.

"За останні 24 години були ознаки того, що українці хотіли обговорити 30-денне припинення вогню під час зустрічей у Лондоні в середу, а не структуру мирного плану Трампа", - зазначив один з американських чиновників.*

Це тільки ви коротенько свої закиди та вигадки безпідставні кнопненте і зілл'єтесь.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1391213913139141391513916 ... 14461>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Shaman і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор