Бетон написав:шикування, нагородження, пьянка в кабаках. стерненка там не буде, а без цього не можлива жодна радянська армія. як можна не шикуватись?? командирів там теж нема
в мене нема культурних слів щоб описати рівень ... у війську. Ще від першого удару по Яворівському полігону на самому початку війни мене це шокує ... Навіть тоді очевидці говорили що наші втрати на Явроівському полігоні офіційно сильно сильно занижені ... що там було дууже багато жертв . Тому цей абсурд коли по одному виловлювати щоб потім одразу кілька сот, інакше як спланованою акцією назвати не можу бо кілька разів на одні і ті самі граблі починаючи з Яворівського полігону в 2022 році ну якщо такі тупі то указ наказ чи в Устав внести щось типу " заборонено збиратися більше ніж 10 людей в одному місці на відстані ближче ніж Х00 км від фронту\кордону на час більше Х годин "
Не потрібно шукати винних серед нашого керівництва, бо у всьому винен тільки путін, правда ж?
я ж и кажу трибунал\суд для винного в нас , адже армія це чітка структура з ієрархією і чітко зрозуміло хто командував тими хто загинув , от його і судити .
thenewepic написав:Інакше, я знову повторюсь, не зрозуміло, чому після учточнень України-Європи план було замʼято. На це питання відповіді я так і не отримав.
Так вкотре відповідаю: тому що отой план Трампа - це максимум, який зміг Трамп вижати з пу. Трамп. Вижати. З пу.
Якщо ви вважаєте, що українці-європейці-Келлог міг ПОТІМ вижати з пу ще чогось, то це помилка. Більше, ніж Трамп, ніхто з пу не міг вижати.
Тобто оце намагання додати-уточнити є по суті відмовою плану Трампа-Віткоффа-пу. Відмова, то й відмова... Повне право є. Беззаперечно.
Воюємо, поки дозріє пу до того, щоб сприйняти українсько-європейські уточнення. Відповідно ціна за це росте далі.
yama написав:в мене нема культурних слів щоб описати рівень ... у війську. Ще від першого удару по Яворівському полігону на самому початку війни мене це шокує ... Навіть тоді очевидці говорили що наші втрати на Явроівському полігоні офіційно сильно сильно занижені ... що там було дууже багато жертв . Тому цей абсурд коли по одному виловлювати щоб потім одразу кілька сот, інакше як спланованою акцією назвати не можу бо кілька разів на одні і ті самі граблі починаючи з Яворівського полігону в 2022 році ну якщо такі тупі то указ наказ чи в Устав внести щось типу " заборонено збиратися більше ніж 10 людей в одному місці на відстані ближче ніж Х00 км від фронту\кордону на час більше Х годин "
Не потрібно шукати винних серед нашого керівництва, бо у всьому винен тільки путін, правда ж?
я ж и кажу трибунал\суд для винного в нас , адже армія це чітка структура з ієрархією і чітко зрозуміло хто командував тими хто загинув , от його і судити .
Спробуйте знайти різницю між військовими і цивільними. Цивільний суд-це в першу чергу НАКАЗАТИ за те що хтось загинув.... і навіть якщо це були межі самооборони , або з необережності - все одно наказати...
А тепер уявіть Військового, будь-якого рангу, не важливо , просто сержант керує одиницями , лейтенант десятками капітан-полковник сотнями генерал - тисячами... Так от кожен з цих командирів ПОСИЛАЄ на ймовірну смерть меншість для того щоб врятувати БІЛЬШІСТЬ
І завжди можна того хто послав звинуватити в тому що він це зробив не вірно. І хто тоді ризикне керувати військами, якщо буде знати що навіть якщо війну виграємо -він буде сидіти по тисячі справ... ПС Народна Мудрість За спиною хорошого лікаря - завжди маленький або великий цвинтар... при чому в хорошого лікаря статистика операцій до успішних операцій - гірша ніж в поганого... по тій простій причині, що хороший пробує врятувати тих , до кого поганий навіть не підійде.
detroytred написав:Якщо ви вважаєте, що українці-європейці-Келлог міг ПОТІМ вижати з пу ще чогось, то це помилка. Більше, ніж Трамп, ніхто з пу не міг вижати.
Наприклад наші ЗСУ вижали БІЛЬШЕ. Станом на 1 квітня 2022 року педераційниками було захоплено 27% нашої території Станом на 1 квітня 2025 року педераційниками захоплено 21% нашої території.
А план що в стамбулі що трампа зараз - в педераційників був однаковий.
detroytred написав:Так нема сенсу взагалі шукати різницю між цима двома угодами, якщо продовження війни ви не вважаєте проблемою для України.
1 Будь-яка війна - це проблема 2 Капітуляція, не віришила жодної проблеми в жодній з воєн.
Наприклад капітуляція Німеччини в 1918 привела до 2-ї світової.....
ПРОДОВЖЕННЯ (війни є проблемою). Мова про продовження або припинення війни. Це предмети, про які йде мова. Припинення на некритичих для України умовах.
Ще раз: все, окрім капітуляції рфії, є - здатися, капітулювати. Якщо оперувати у термінах *капітуляція*.
detroytred написав:Якщо ви вважаєте, що українці-європейці-Келлог міг ПОТІМ вижати з пу ще чогось, то це помилка. Більше, ніж Трамп, ніхто з пу не міг вижати.
Наприклад наші ЗСУ вижали БІЛЬШЕ. Станом на 1 квітня 2022 року педераційниками було захоплено 27% нашої території Станом на 1 квітня 2025 року педераційниками захоплено 21% нашої території.
А план що в стамбулі що трампа зараз - в педераційників був однаковий.
)))))))))))))))))))))) Згідно Стамбульських 2022 рфія, яка стояла під Києвом, а також захопила значну частину Харківської, Херсонської областей, залишала окуповані території, окрім Криму і частини Донбасу. А не залишити все по лінії зіткнення, як схоже ви досі вважаєте.
*Під час переговорів Росія заявила про свою готовність вивести війська з України, але не з Криму і частини Донбасу. Глави держав мали обговорити деталі виведення військ безпосередньо. Два українські переговорники підтвердили це в коментарі WELT.* https://www.unian.ua/society/upershe-op ... 18150.html Ціну звільнених ЗСУ з 2022 по сьогодні територій ви знаєте. І сьогодні мова вже про зупинку по лінії зіткнення. _____________________________ Ну а 2+2 по деякому моменту всі, в кого є мізки, самі зможуть скласти. Комбат *Сліп* Соколовій практично прямо сказав.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 21 тра, 2025 16:02, всього редагувалось 3 разів.
andrijk777 написав:Наибуліна говорить дуже розумно.
Так, в неї проблема. Вона стерилізувала грошову масу в банках , шляхом високої облікової ставки... Але стерилізовувати ці гроші ставкою їй прийшлось для того , щоб вони не потрапили на ринок, бо зарплати за випуск зброї чи вбивство Українців-педераційники отримали , а куди ці суми дівати(бо цивільної продукції більше не стало) - вони не знають От наїбуліна й підсуєтилась... Але вічного двигуна не має, тому вийшло , що високі депозитні ставки стали забороняючими для кредитів для підприємств цивільної економіки. Отже - цивільної продукції випускається менше, грошова маса зростає... Якщо зараз , знизити облікову ставку цб , це потягне за собою зниження депозитних ставок, а зниження депозитних ставок нижче рівня інфляції потягне за собою виведення коштів з депозитів... але є два але перше - кошти банками вже вкладені в папери уряду, а уряд ці кошти відправив на війну друге - цивільних товарів-більше не стає. Замкнуте коло Чим більше виводяться коштів з депозитів тим а - збільшується різниця між грошовою масою на руках і товарною масою в країні=ріст інфляції=пришвидшення виведення коштів з депозитів б - чим більше виводиться депозитів-тим менше вдасться залучити людських грошей на обслуговування військової економіки , тобто почнуть друкувати , = пришвидшення інфляції
Це вірно
budivelnik написав:Тому швидше за все, буде ЗАБОРОНА на отримання депозитів... А це може викликати паніку. А паніка дама нервова, може так розігнатись , що й педерація не встоїть.
Це не вірно. Як завжди коли приходить пора висновків то турбопатріоти роздувають проблеми РФ. Ніякої заборони депозитів не буде, паніки(великої) не буде і "не встояння РФ" не буде.
Між іншим в Україні також були ставки по депозитам 20%+ і щось я не пам'ятаю "особливо критичних проблем" таких ставок. Ніхто щось не казав що Україні капець з такими ставками.
andrijk777 написав:Федералізація дуже успішно працює в багатьох країнах. Україні вона була конче портібна і вирішила б цілий пласт проблем.
Федерализация (процесс) или федеративное устройство? Насколько я понимаю, федерации обычно возникают путем объединения независимых субъектов, имеющих собственную структуру управления, которые делегируют часть полномочий общему центру. Организация федерации путем разделения унитарного государства выглядит, мягко говоря, чрезвычайно сложной задачей.
Объединение независимых субъектов. по-моему, значительно сложнее. И происходит, скорее всего, при серьёзной внешней угрозе. Сколько лет уже объединяется "объединённая" Европа? В 1991 не было унитарного государства. Создавалось, можно сказать, с нуля.
andrijk777 написав:Це не вірно. Як завжди коли приходить пора висновків то турбопатріоти роздувають проблеми РФ. Ніякої заборони депозитів не буде, паніки(великої) не буде і "не встояння РФ" не буде.
Без проблем.... Мій хід думок. 1 Відсоткова ставка це магніт який притягує гроші в банківську систему 2 Інфляція це магніт який ЗМЕНШУЄ привабливість заходження грошей в банківську систему Тобто привабливість це різниця між ставкою і інфляцією. 3 Ставку підняли на практично максимум і вище її піднімати не можуть Інфляція росте і варіантів зменшення інфляції не видно
Питання до Андрійчика Як забезпечити гроші в банківській системі без прямої заборони, якщо рівень інфляції випередить облікову ставку?