Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 28142815281628172818 ... 2904>
Повідомлення Додано: Сер 28 тра, 2025 12:18

Сибарит написав:
  BIGor написав:Кожен з них все життя при владі, кожен з них працював о ОП, кожен з них причетний з муток з законами.

Вот так и живём. Пребывание при власти считаем пороком и одновременно возмущаемся, когда выбирают людей без опыта пребывания при власти.
Л - логика.

Чувака назначили без належного знання англ. мови на посаду міністра закордонних справ - Л - логіка.
BIGor

Подякував: 1456 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 28 тра, 2025 14:57

akurt написав:Та свинина допомогла йому у пораді сину: отримав рекомендацію від МВС однієї області для вступу в Харківську юридичну академію. Так хлопчик 17 років, який до цього буквально крутив коровам хвости, став студентом юридичної академії, а потім - прокурором. Реальним. Діючим. Активним.
Скажете, що то батько погано зробив? А я скажу, що ні.
Батько сину реально підклав свиню... Ось так буває...

Ну так батько "підмазав" кого потрібно було, ось і отримав рекомендацію. Це нормально? У нормальних країнах це пісець, в нас жеш, звідки ви чомусь поїхали, все супер.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 тра, 2025 15:34

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Ви не в курсі того, які вимоги для вступників в - наприклад - юридичні університети, або на спеціальності типу "Міжнародні відносини" (Андрій Сибіга вступав в роках 1991/1992): потрібні реальні рекомендації від МВС або прокуратури. Так що для мене Ви ніяку новину не відкрили.

Більше того: батько тому і батько, що повинен давати поради/рекомендації сину.

В одному селі жив такий собі дядько на ім"я Леонід. Зірок з неба не хватав, відмінником не був - а просто торгував свининою на ринку. Торговець був чесний: кнурами принципово не торгував, для ресторанів м"ясо окремо відкладував, якщо підходив такий як я - дальній знайомий - то чесно говорив: "Ця свиня від діда Миколи - не купуйте - вирощена на хімії".
Та свинина допомогла йому у пораді сину: отримав рекомендацію від МВС однієї області для вступу в Харківську юридичну академію. Так хлопчик 17 років, який до цього буквально крутив коровам хвости, став студентом юридичної академії, а потім - прокурором. Реальним. Діючим. Активним.
Скажете, що то батько погано зробив? А я скажу, що ні.
Батько сину реально підклав свиню... Ось так буває...

Cкажу що зробив пагано. Ситуацію в Україні через таких "людей" можна зараз побачити. Потім такі блатні/куми/свати/брати попадають у владу і все зливають. А потім ще дивуються, "а чого це пересічні емігрують???"
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 28 тра, 2025 15:38

Чи от ті сумнозвісні переговори Зе з Трампом - від Зе був Єрмак, від Трампа - Венс. Так от Венс постійно говорив - і аргументи і закидони. Що говорив супер-розумний Єрмак з англійською рівня А2? Мовчав - бо ні бе-ні ме по англійськи. Напевно батько йому також допоміг, "зробив добру справу" для України. Як взагалі туди такі попадають - загадка.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 28 тра, 2025 17:19

rjkz написав: зато увеличивая срок годности и учитывая утилизацию непроданной продукции, то от их НЕ применения финансовые потери намного выще.
Так-что
Але кожному своє.../quote]

В самому факті збільшення терміну придатності нічого страшного немає.
Але мова не про то.

rjkz написав:Подкупало то, что Дитячи за несколько дней до срока годности уже пропадали даже в неначатой упаковке

Якщо, як ви писали, ви цінили ці сосиски саме за то, що вони починали псуватись ще ДО завершення терміну придатності, зазначеного саме на них, то це зовсім нелогічний, а головне - вельми небезпечний вибір. Бо чи термін 3 місяці, чи термін 2 дні - продукт за дотримання заданих умов зберігання має зберегти якість і безпеку протягом зазначеного для нього терміну. А якщо він псується до завершення свого терміну - це проблеми з дотриманням техпроцесів на виробництві, і таку продукцію точно не слід брати.
won

Подякував: 248 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 тра, 2025 17:30

xaos_3 написав:
На мою думку,

перебільшена

менш, ніж дрібниця.

Впевнений,

Експертний висновок, так тримати.

xaos_3 написав:Моя позиція: будь-яка легальна праця від Бога.

Що таке Бог і що таке "легальна праця"?

Faceless написав:"Жити на халяву" - тобто за чужий рахунок - принизливо, у таких людей немає почуття власної гідності

У власників акцій, заводів, рантьє немає власної гідності і живуть вони принизливо, аж сльози котяться... От тільки щасливо і впевнено.

Казки від бідних для бідних про багатих або везучих.
Справедливості як фізичного конструкту або закону не існує. Чим раніше людина це усвідомить, тим їй краще.
won

Подякував: 248 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 тра, 2025 21:01

Water написав:Ну так батько "підмазав" кого потрібно було, ось і отримав рекомендацію. Це нормально? У нормальних країнах це пісець, в нас жеш, звідки ви чомусь поїхали, все супер.

Оскаржувати думку не буду: мабуть «підмазав»…
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 29 тра, 2025 09:06

Еміграція, заробітчанство

News from USA
(Або історія одного звільнення)

Рівно 2 тижня тому було вимушено розкрито одну таємницю.
Нашого українського ІТ-ника, який вже не менше 5-ти років працює в компанії, яка входить в TOP-10, або і в TOP-5 світу, викликав його старший менеджер та повідомив про те, що до нього буде прикріплено стажера - інтерна.
- Не можна до мене прикріплювати. Я планую звільнятися.
- Оп-па. Чому це?
Було названо причини: зміни у родині та сімейні питання.
- Свята річ. РОДИНА ПОВИННА БУТИ ЗАВЖДИ НА ПЕРШОМУ МІСЦІ! Будемо пробувати запропонувати вам інше місце роботи в нашій фірмі. Але від вашого нового житла до нашого найближчого офісу - 3 години на авто.
Ближче офіса не маємо.
- Не підходить. На жаль. Буду звільнятися.

Вчора відпрацював останній день.

Але мова не про це. Мова про те, що відсьогодні на його місці вже буде працювати нова людина.
Ну ось, а ви кажете «вакансій програмістам немає».
Є вакансії. І будуть.
Не питайте, яка зарплатня у новачка. Я не знаю.
І це в США - таємниця, більша за інтимні особисті анатомічні питання.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 29 тра, 2025 09:25

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:News from USA
(Або історія одного звільнення)

Рівно 2 тижня тому було вимушено розкрито одну таємницю.
Нашого українського ІТ-ника, який вже не менше 5-ти років працює в компанії, яка входить в TOP-10, або і в TOP-5 світу, викликав його старший менеджер та повідомив про те, що до нього буде прикріплено стажера - інтерна.
- Не можна до мене прикріплювати. Я планую звільнятися.
- Оп-па. Чому це?
Було названо причини: зміни у родині та сімейні питання.
- Свята річ. РОДИНА ПОВИННА БУТИ ЗАВЖДИ НА ПЕРШОМУ МІСЦІ! Будемо пробувати запропонувати вам інше місце роботи в нашій фірмі. Але від вашого нового житла до нашого найближчого офісу - 3 години на авто.
Ближче офіса не маємо.
- Не підходить. На жаль. Буду звільнятися.

Вчора відпрацював останній день.

Але мова не про це. Мова про те, що відсьогодні на його місці вже буде працювати нова людина.
Ну ось, а ви кажете «вакансій програмістам немає».
Є вакансії. І будуть.
Не питайте, яка зарплатня у новачка. Я не знаю.
І це в США - таємниця, більша за інтимні особисті анатомічні питання.

Одразу видно, що це не ТОП-5 чи 10. Процес найму в таких конторах займає місяці, для кожного кандидата проводять 4-5 співбесід (деякі 7 годинні), перебирають таким чином сотні кандидатів, щукають не аби кого + ще дадайте купу бюрократії. Тому там має бути місяці 2 самий мінімум на якусь просту позицію.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 29 тра, 2025 10:03

Ну, Вам краще знати, ніж мені.
Компанія із тих, що у всіх прямо зараз «на слуху» і всі про неї знають.

Про співбесіди ви теж не все знаєте.
Цей ІТ-ник пройшов 1 (одну) співбесіду і після цієї одної був прийнятий на нову роботу.

Про ту кількість співбесід, що ви пишете я знаю не гірше Вас: племінник пройшов вже 10 чи 11 співбесід. В Європі.

Ще про співбесіди: у того, про кого мова була одна співбесіда на позицію в іншу компанію.
Мені він назву не повідомив - щоби не «злякати», але сказав таке:
- там зарплата в телеведучої не вдвічі більша;
- але під час співбесіди поставили умову: вирішити якусь там оплачу да 1 годину. Він хлопець розумний - з наших же - щось про ту задачу знав. А знав те, що за вирішення спорідненої задачі хтось отримав Нобелевську премію.
Тому почав думати:
- або «прикалуються», даючи такі завдання;
- або хитромудрі та за дешево хочуть купити важливі матеріали/рішення;
- або будуть не даремно платити вдвічі більше.
Жінка його відмовляє від ПОВТОРНОІ співбесіди із словами, що буде «пахати» зранку до вечора.

Але від другої співбесіди НЕ відмовився.
Буде. До цього часу буде думати, як краще зробити.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 29 тра, 2025 10:12, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 28142815281628172818 ... 2904>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей