|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 28 тра, 2025 11:02
BIGor написав:Кожен з них все життя при владі, кожен з них працював о ОП, кожен з них причетний з муток з законами.
Вот так и живём. Пребывание при власти считаем пороком и одновременно возмущаемся, когда выбирают людей без опыта пребывания при власти. Л - логика.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6470 раз.
- Подякували: 21617 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Сер 28 тра, 2025 12:18
Сибарит написав: BIGor написав:Кожен з них все життя при владі, кожен з них працював о ОП, кожен з них причетний з муток з законами.
Вот так и живём. Пребывание при власти считаем пороком и одновременно возмущаемся, когда выбирают людей без опыта пребывания при власти. Л - логика.
Чувака назначили без належного знання англ. мови на посаду міністра закордонних справ - Л - логіка.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1462 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 28 тра, 2025 14:57
akurt написав:Та свинина допомогла йому у пораді сину: отримав рекомендацію від МВС однієї області для вступу в Харківську юридичну академію. Так хлопчик 17 років, який до цього буквально крутив коровам хвости, став студентом юридичної академії, а потім - прокурором. Реальним. Діючим. Активним. Скажете, що то батько погано зробив? А я скажу, що ні. Батько сину реально підклав свиню... Ось так буває...
Ну так батько "підмазав" кого потрібно було, ось і отримав рекомендацію. Це нормально? У нормальних країнах це пісець, в нас жеш, звідки ви чомусь поїхали, все супер.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 тра, 2025 15:34
akurt написав:Ви не в курсі того, які вимоги для вступників в - наприклад - юридичні університети, або на спеціальності типу "Міжнародні відносини" (Андрій Сибіга вступав в роках 1991/1992): потрібні реальні рекомендації від МВС або прокуратури. Так що для мене Ви ніяку новину не відкрили. Більше того: батько тому і батько, що повинен давати поради/рекомендації сину. В одному селі жив такий собі дядько на ім"я Леонід. Зірок з неба не хватав, відмінником не був - а просто торгував свининою на ринку. Торговець був чесний: кнурами принципово не торгував, для ресторанів м"ясо окремо відкладував, якщо підходив такий як я - дальній знайомий - то чесно говорив: "Ця свиня від діда Миколи - не купуйте - вирощена на хімії". Та свинина допомогла йому у пораді сину: отримав рекомендацію від МВС однієї області для вступу в Харківську юридичну академію. Так хлопчик 17 років, який до цього буквально крутив коровам хвости, став студентом юридичної академії, а потім - прокурором. Реальним. Діючим. Активним. Скажете, що то батько погано зробив? А я скажу, що ні. Батько сину реально підклав свиню... Ось так буває...
Cкажу що зробив пагано. Ситуацію в Україні через таких "людей" можна зараз побачити. Потім такі блатні/куми/свати/брати попадають у владу і все зливають. А потім ще дивуються, "а чого це пересічні емігрують???"
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 28 тра, 2025 15:38
Чи от ті сумнозвісні переговори Зе з Трампом - від Зе був Єрмак, від Трампа - Венс. Так от Венс постійно говорив - і аргументи і закидони. Що говорив супер-розумний Єрмак з англійською рівня А2? Мовчав - бо ні бе-ні ме по англійськи. Напевно батько йому також допоміг, "зробив добру справу" для України. Як взагалі туди такі попадають - загадка.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 28 тра, 2025 17:19
rjkz написав: зато увеличивая срок годности и учитывая утилизацию непроданной продукции, то от их НЕ применения финансовые потери намного выще. Так-что Але кожному своє.../quote]
В самому факті збільшення терміну придатності нічого страшного немає. Але мова не про то. rjkz написав:Подкупало то, что Дитячи за несколько дней до срока годности уже пропадали даже в неначатой упаковке
Якщо, як ви писали, ви цінили ці сосиски саме за то, що вони починали псуватись ще ДО завершення терміну придатності, зазначеного саме на них, то це зовсім нелогічний, а головне - вельми небезпечний вибір. Бо чи термін 3 місяці, чи термін 2 дні - продукт за дотримання заданих умов зберігання має зберегти якість і безпеку протягом зазначеного для нього терміну. А якщо він псується до завершення свого терміну - це проблеми з дотриманням техпроцесів на виробництві, і таку продукцію точно не слід брати.
-
won
-
-
- Подякував: 251 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 тра, 2025 17:30
xaos_3 написав:На мою думку, перебільшена менш, ніж дрібниця. Впевнений,
Експертний висновок, так тримати. xaos_3 написав:Моя позиція: будь-яка легальна праця від Бога.
Що таке Бог і що таке "легальна праця"? Faceless написав:"Жити на халяву" - тобто за чужий рахунок - принизливо, у таких людей немає почуття власної гідності
У власників акцій, заводів, рантьє немає власної гідності і живуть вони принизливо, аж сльози котяться... От тільки щасливо і впевнено. Казки від бідних для бідних про багатих або везучих. Справедливості як фізичного конструкту або закону не існує. Чим раніше людина це усвідомить, тим їй краще.
-
won
-
-
- Подякував: 251 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 тра, 2025 21:01
Water написав:Ну так батько "підмазав" кого потрібно було, ось і отримав рекомендацію. Це нормально? У нормальних країнах це пісець, в нас жеш, звідки ви чомусь поїхали, все супер.
Оскаржувати думку не буду: мабуть «підмазав»…
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1450 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 29 тра, 2025 09:06
Еміграція, заробітчанство
News from USA (Або історія одного звільнення)
Рівно 2 тижня тому було вимушено розкрито одну таємницю. Нашого українського ІТ-ника, який вже не менше 5-ти років працює в компанії, яка входить в TOP-10, або і в TOP-5 світу, викликав його старший менеджер та повідомив про те, що до нього буде прикріплено стажера - інтерна. - Не можна до мене прикріплювати. Я планую звільнятися. - Оп-па. Чому це? Було названо причини: зміни у родині та сімейні питання. - Свята річ. РОДИНА ПОВИННА БУТИ ЗАВЖДИ НА ПЕРШОМУ МІСЦІ! Будемо пробувати запропонувати вам інше місце роботи в нашій фірмі. Але від вашого нового житла до нашого найближчого офісу - 3 години на авто. Ближче офіса не маємо. - Не підходить. На жаль. Буду звільнятися.
Вчора відпрацював останній день.
Але мова не про це. Мова про те, що відсьогодні на його місці вже буде працювати нова людина. Ну ось, а ви кажете «вакансій програмістам немає». Є вакансії. І будуть. Не питайте, яка зарплатня у новачка. Я не знаю. І це в США - таємниця, більша за інтимні особисті анатомічні питання.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1450 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 29 тра, 2025 09:25
akurt написав:News from USA (Або історія одного звільнення) Рівно 2 тижня тому було вимушено розкрито одну таємницю. Нашого українського ІТ-ника, який вже не менше 5-ти років працює в компанії, яка входить в TOP-10, або і в TOP-5 світу, викликав його старший менеджер та повідомив про те, що до нього буде прикріплено стажера - інтерна. - Не можна до мене прикріплювати. Я планую звільнятися. - Оп-па. Чому це? Було названо причини: зміни у родині та сімейні питання. - Свята річ. РОДИНА ПОВИННА БУТИ ЗАВЖДИ НА ПЕРШОМУ МІСЦІ! Будемо пробувати запропонувати вам інше місце роботи в нашій фірмі. Але від вашого нового житла до нашого найближчого офісу - 3 години на авто. Ближче офіса не маємо. - Не підходить. На жаль. Буду звільнятися. Вчора відпрацював останній день. Але мова не про це. Мова про те, що відсьогодні на його місці вже буде працювати нова людина.Ну ось, а ви кажете «вакансій програмістам немає». Є вакансії. І будуть. Не питайте, яка зарплатня у новачка. Я не знаю. І це в США - таємниця, більша за інтимні особисті анатомічні питання.
Одразу видно, що це не ТОП-5 чи 10. Процес найму в таких конторах займає місяці, для кожного кандидата проводять 4-5 співбесід (деякі 7 годинні), перебирають таким чином сотні кандидатів, щукають не аби кого + ще дадайте купу бюрократії. Тому там має бути місяці 2 самий мінімум на якусь просту позицію.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1