Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1405014051140521405314054 ... 14778>
Повідомлення Додано: Чет 05 чер, 2025 20:42

барабашов написав:ЛАД
Вот поэтому любая компактная ядерная бимба это блеф.
Тем более в объёме КР или снаряда крупного калибра.
А на атомной ПЛ или ледоколе(авианосце, крейсере) такое сварганить можно и мощный источник энергии под рукой.

Якщо кому цікава тема атома (мирного і не тільки) і термояда, пошукайте "Игорь Острецов" в ютубі
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 05 чер, 2025 20:49

Є інформація, що це буде сьогодні вночі: удару-відповіді

Є повідомлення, що у Росії готують удар-відповідь по Україні, але невідомо, коли та куди битиме ворог. Водночас, є інформація, що це буде сьогодні вночі. Про це в розповів народний депутат, секретар комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки, полковник СБУ Роман Костенко в етері "Еспрессо".

"Противник постійно завдавав по нас удари, і ми розуміємо, що він хоче віднайти якусь відповідь, яку б можна було продати у себе в Росії як рівну помсту", - зазначив він.

"Вважаю, що ворог хоче щось таке зробити, аби показати це світу. Те, що у мене викликало занепокоєння, - комунікація Трампа з Путіним, коли Путін у розмові з Трампом сказав, що має дати відповідь", - прокоментував депутат.

Костенко зазначив, що так виглядає нібито Трамп схвалив рішення Путіна, адже він йому не сказав, що Путін буде покараний за удар, який збирається завдати, або що дасть Україні якусь специфічну зброю. Тобто Трамп нічого не відповів Путіну, тому це, на його погляд, - схвалення удару, який має завдати по нас Москва. Полковник СБУ зауважив:

"Чи завдасть РФ відповідь? Я навіть не сумніваюся - 101%. Питання - як вони це зроблять. Щодо удару "шахедами" та дронами, то це, з однієї сторони, могли б продати в себе як відповідь, але вони це ще хочуть показати світовій спільноті. Можливо, це буде удар по центрах прийняття рішень, можливо, по урядовому кварталу. Точно не знаю, але знаю, що вони готують удар. Тому, як будуть сигнали повітряної тривоги, потрібно всім іти в укриття, тому що є велика ймовірність такого удару. У тому числі і сьогодні вночі".

Крім того, як розповів парламентар, є інформація, що РФ може завдати удар ракетами "Іскандер", також повідомлялося про переміщення ворожих бомбардувальників Ту-95 на аеродром "Оленья", про перебування підводних човнів у Чорному морі.

"Тому удар може бути комбінований як ракетами, так і "шахедами". Тут питання - куди вони будуть бити. Те, що РФ б’є по наших містах та цивільних об'єктах - ні для кого не новина. Вчора говорили про об'єкти енергетичної інфраструктури, що також для нас не є новиною. Невідомо, куди саме буде завдавати удару противник, тому в першу чергу ми маємо забезпечити себе, а Сили оборони України будуть намагатися забезпечити ці об'єкти", - резюмував Костенко.

от таке хуйло-2 цей ваш трамп
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3342 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 05 чер, 2025 20:54

Letusrock написав:
  UA написав:
  Hotab написав:Той факт, що ВЛК зцілює 90+ відсотків «обмежено придатних» нічого дивного нема.

Залужний визнаний ВЛК непридатним.
Уязвляешь яке там погане здоровья? :mrgreen:

думаю для ВЛК навіть згнивший труп тракториста, викопаний з кладовища має краще здоровя ніж пан залізно-непридатний

коли цьому йолопу дадуть вже статус "місцевий дурник", щоб всі розуміли, що до чого...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 05 чер, 2025 20:55

ЛАД написав:
  АндрейМ написав:
...........

И я не могу понять, что вы тут пузыри пускаете и пытаетесь доказать? При таком горячем желании вы вполне могли бы давно заплатить и уехать.
Так уезжайте и забудьте о тех, кто вас осуждает, о нашем форуме, о жуткой жизни в Украине.

Тобто і тут від корупції нікуди. Крупи та Борисови звідки взялись? Система так побудована. Офіційно зробили би ще у 22 році, залог залишив- поїхав, не повернувся до зазначеного терміну- гроші в бюджет. А так маємо те шо маємо.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 чер, 2025 21:00

Успіх написав:Ціна питання озвучена 15Кдол!!!

Так зібрали кошти, до мєнтів звернулись, все зафіксували, товариСЧ пішов далі, когось "постригли". Ви за справедливість чи як?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 чер, 2025 21:00

Letusrock написав:
  Hotab написав:Замінити в окопі Летусрока з Флайманом

упс, а як же "повно вакансій не в окопі, бери нехочу"

вакансій рівня Залужного - в країні умовно десяток, й його там бачити не хочуть. а от окопи різним бовдурам з Закарпаття прям потрібно покопати... :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 05 чер, 2025 21:02

prodigy написав:от таке хуйло-2 цей ваш трамп

Раніше скільки писали, як Байден нічого не робив, і допомоги мало і того мало, і сього мало

А Трамп все порішає

Зараз ще пошукай прихильників Трампа, окрім ідіотів
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 05 чер, 2025 21:08

Сибарит написав:
  ЛАД написав:Ускорителя в ядерной бомбе всё же нет. Подрыв происходит, насколько знаю, именно обычным взрывом.

Не знаю, насколько это правда, но когда-то читал, что подрыв осуществляется за счёт соединения нескольких частей материала для достижения критической массы.

вибухом. так, під час направленого вибуху з'єднуються кілька радіоактивних частин для створення критичної маси...

так пан фізик? чи знову неточно? :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 05 чер, 2025 21:11

ЛАД написав:
  Бетон написав:
  Banderlog написав: Міліції. Забезпечити дотримання законності всіма учасниками мітингів. Як оранжевими так і синьобілими

Я стоял на майдане. Мне казалось, мы изгоняем абсолютное зло - синих регионалов. Но сейчас понимаю, что ты прав

Бывает, что изгнание бесов приносит больше вреда, чем их присутствие. :)

вигнання ригів - це була суцільна користь. все інше від лукавого ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 05 чер, 2025 21:13

pesikot написав:
  Бетон написав:
  Banderlog написав: Міліції. Забезпечити дотримання законності всіма учасниками мітингів. Як оранжевими так і синьобілими

Я стоял на майдане. Мне казалось, мы изгоняем абсолютное зло - синих регионалов. Но сейчас понимаю, что ты прав

На каком Майдане ты стоял ?

Ты за регионалов топил постоянно )

так у ригів свій майдан був, правда називався анті. але на тому анті спортсменів було більше - тому міг переплутати :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1405014051140521405314054 ... 14778>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти