|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 12 чер, 2025 13:07
budivelnik написав: ЛАД написав: budivelnik написав:......... А от коли населення Держави виробляє більше ніж споживає (приклад Швеції) то тоді стимулюються заходи по ЗАОХОЧЕННЮ споживання а не ЗАРОБЛЯННЯ. В нашій системі найбільш навантаженою частиною є заробітна плата.. Тобто наша система ОБМЕЖУЄ ВИГОТОВЛЕННЯ Але якщо нам не вистарчає - то ми повинні ОБМЕЖУВАТИ СПОЖИВАННЯ і ці обмеження споживання через податки на споживання а не на виготовлення-повинні діяти поки не відновиться позитивний баланс в Державі між тим що створили і тим що спожили.
Всё, вроде, верно. Но не в качестве спора. Посмотрите мой пост viewtopic.php?p=5863984#p5863984 об уровне бедности в Украине.
Бідність -це спадкова хвороба, яку ми отримали від совка, де головним жупелом було РІВНІСТЬ.. Тому поки ще було чим гузно прикрити всім однаково-до того часу совок і існував Як тільки гола дупа стала голою однаково у всіх - совок розвалившись .... при цьому. Звинувативши країни які виникли на його розвалини в тому що в них населення бідне.... ........
Опять же не буду разворачивать дискуссию о причинах развала Союза. Даже пример Китая вас не убеждает, а там точно гола дупа была ещё более голой, чем в Союзе. Но ничего, не развалился и выкарабкался из дупы. Но я уже несколько раз задавал вопрос - сколько десятилетий мы свои проблемы будем валить на "совок"? лет 100? или больше? И у вас противоречие. Здесь вы описали объективные причины бедности и доказали, что у нас это было неизбежно. А в спорах с детройтом вы постоянно доказываете, что всё зависит от человека и бедные у нас только ледацюги и бездельники, которые не хотят напрягаться и накопичувати капитал и у которых не хватает капиталистимческого духа. Вы уж определитесь - причина в "совковости" и нехватке капиталистимческого духа и надо только "подивитися у дзеркало" или есть объективные причины и бедность народа неизбежна (пока что).
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 12 чер, 2025 13:13
Banderlog написав: Faceless написав:Banderlog написав:[quote="5864044:budivelnik"] Виконуйте закон України - і молівться на здоровья.
Зара, з розбігу. А шо якщо нє? Незламний черчиль посадить в тюрму? ) 
Нє, звісно нє. Молиться можна всім без смс і реєстрації. Але як організація церква буде поза правовим полем, не матиме права на пільги (хоча я вважаю пільги взагалі треба скасувати) і взагалі матиме менше прав, ніж пастафаріанці - легальна і поважна церква
чи не думаєте що після цього церква стане ще менш лояльною до черчіля ніж пастафаріанці і свідки єгови?  [/quote]Чого це мирську владу має турбувати лояльність незаконно працюючої релігійної організації?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8230 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 12 чер, 2025 13:18
budivelnik написав:Ти давай не перекручуй Ти не невдаха Ти фартовий злодій, який обікрав тих хто тобі платив за свою охорону- жодного разу не виконавши прямого завдання.
Ти знов будуєш суто на брехні. Пряме моє завдання, за яке я отримував грошове забезпечення, чітко визначено посадовими обов'язками. Вони виконані. І результат перевірено практикою - війною. Підготовлені мною фахівці цілком справно виконують вже свої посадові обов'язки. А також іноземцями - які за виконання мною завдань прямо платили в бюджет валюту. Роками, групи за групами. А свої хатєлки зі стелі про якесь вигадане тобою моє завдання залиш собі. Вони апріорі не мають нічого спільного з визначеними державою. Тобто саме тим, з ким я і укладав контракт. Ще й з визначений часом контракт. Спробуй будувати не на хатєлках, вигадках, брехні. Бо голослівне - злодій, є чистим наклепом. Тобто я тебе постійно макаю фактами в брехуна, вигадувальника тощо, а ти постійно ліпеш зі стелі про невдаху, голодранця тощо. Набридаєш... За свою охорону люди платять ... охоронцям, агентствам охорони. Ти й тут збрехав.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 чер, 2025 13:30
budivelnik написав:........ Вчителі, Лікарі - ніколи не страждали від низьких доходів ........
Ух ты! У вас прямо что ни пост, то открытие!
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 12 чер, 2025 13:31
Faceless написав:Чого це мирську владу має турбувати лояльність незаконно працюючої релігійної організації?
хоча б тому що православних мільйони. І нехай посправжньому воцерковльонних менше, но теж не мало. Давайте уявімо собі ситуацію що церква радить віруючим не воювати за цю владу, і не співпрацювати з правоохоронними органами. Не може такого бути?  а якщо я скажу що процес вже пішов?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 12 чер, 2025 13:36
Banderlog написав: Faceless написав:Чого це мирську владу має турбувати лояльність незаконно працюючої релігійної організації?
хоча б тому що православних мільйони. І нехай посправжньому воцерковльонних менше, но теж не мало. Давайте уявімо собі ситуацію що церква радить віруючим не воювати за цю владу, і не співпрацювати з правоохоронними органами. Не може такого бути?  а якщо я скажу що процес вже пішов?
Православних може й мільйони, з них тільки частина відносяться до церкви ворожої країни, з тих менша частина- активні парафіяни. Зазвичай земля під храмами не належить церкві, і самі храми часто теж просто в користуванні, а значить і те, і інше може бути передане в користування іншим, легальним організаціям. От і все. Щодо останнього - і уявляти не треба, незаконна московська церква вже давно саме це і робить. Зокрема тому вона й незаконна. Чим активніше буде то робити, тим більше буде формальних приводів застосувати вже кримінальну відповідальність до її так званих служителів
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8230 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 12 чер, 2025 13:40
ЛАД написав: budivelnik написав:........ Вчителі, Лікарі - ніколи не страждали від низьких доходів ........
Ух ты! У вас прямо что ни пост, то открытие!
Коли будувати ні на чому, то приходиться на власних відсеб'ятинних "открытиях". Тобто на брехні. _________________________________ В експерта цікавий новий погляд! *Други мои... Как не существует будущего у РФ без контроля над ПУПОВИНОЙ Украиной и Северным приЧерноморьем... Так не существует Украины в виде "обрубка"... Обеим сторонам уже просто НЕЧЕГО терять... и они это ЗНАЮТ... Это знаю стервятники вокруг... Вы просто в замедленном кино и Вам кажется, что Вы можете подойти к вылетевшей из дула пуле... и рукой поправить ее... Нет... это иллюзия... И законы Физики ФУНДАМЕТАЛЬНЫ.* (С) *Если еще хоть ОДНА ПОНИ скажет, что причиной стал "нейтральный" статус или что-то в этом роде - ИЗГОНЮ... Причина в ПУПОВИНЕ... НЕ существует НИКАКОЙ РФ без ПУПОВИНЫ Киева... АМИНЬ. Оставить СЛОВОБЛУДИЕ.* *А в РФ есть русская\православная\славянская... республика\автономия? Когда нить поймете надпись на шлеме Невского... И почему нет никакой РИ без Украины... И за что война на самом деле. Кстати на практически ВСЕХ шоломах князей и царей РИ были надписи из Корана... Скоро Вам станет понятно почему и Лондон играет на Кавказе и почему Пу решил платить дань и принять капитуляцию... отдав на окормление страну... и почему он ездит в Мечети туда приложиться к Святым Книгам... И почему я пишу - внимание на Кавказ... Там есть эмираты и повыше... И поймете почему вцепились в ПУПОВИНУ - Украину... откель чуть ранее сперли Кафедру Православную... Без Украины... РИ становится эмиратом... и любой житель РФ... если закроется в туалете и сам себе честно признается... все и без меня видит и знает... Война религиозная... война экзистенциональная... Все остальное - СЛОВОБЛУДИЕ... И да... она имеет и геополитическое измерение - Война Британии и РФ за моря и проливы... И да... она имеет и экономическое измерение... и демографическое...* (С) ________________________________ Оцінювати не візьмусь, але -- екстравагантно)))!!!
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 чер, 2025 13:50
Faceless написав:...... Чого це мирську владу має турбувати лояльність незаконно працюючої релігійної організації?
Вообще-то, лояльность граждан одна из основных забот государства. А верующие, независимо от того, какой веры/церкви придерживаются, всё же граждане Украины.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 12 чер, 2025 13:54
Faceless написав:Banderlog написав: Faceless написав:Чого це мирську владу має турбувати лояльність незаконно працюючої релігійної організації?
Православних може й мільйони, з них тільки частина відносяться до церкви ворожої країни, з тих менша частина- активні парафіяни. Зазвичай земля під храмами не належить церкві, і самі храми часто теж просто в користуванні, а значить і те, і інше може бути передане в користування іншим, легальним організаціям. От і все. Щодо останнього - і уявляти не треба, незаконна московська церква вже давно саме це і робить. Зокрема тому вона й незаконна. Чим активніше буде то робити, тим більше буде формальних приводів застосувати вже кримінальну відповідальність до її так званих служителів
а давайте просто як суботники стане?) я розумію що вив більшості тут люди до релігії відношення не мають. І їм буде нудно. Гляньте з 30 хвилини це не зрив мобілізаційної кампанії?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 12 чер, 2025 13:54
detroytred написав:.......... Оцінювати не візьмусь, але -- екстравагантно)))!!!
Занадто екстравагантно! А кто это написал? Лень искать.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-