budivelnik написав:........... То спочатку заклейми тих 654 000 які втікли і тебе з собою не взяли А вже потій проклинай владу яка тебе разом з 6 000 000 - зупинила і не дала здриснути. ......
Вы ошибаетесь. Он тоже где-то "там". Только не признаётся, где именно.
Тоді взагалі не розумію чого він виступає... Отримав все проти чого сам і бореться? Може є резон в психіатра перевірку пройти на предмет роздвоєння особистості?
budivelnik написав:Адже вони відмовляються бути резервом для ЗСУ...
А почему это выезд равен отказу быть резервом для ВСУ? Он что не может вернуться если конкретно ему придет повестка? Или наоборот его нахождение в стране как-то гарантирует что он не "відмовиться бути резервом для ЗСУ" ховаючись десь у тещі на горищі?
АндрейМ У нас є один теоретик який якщо не 100% вірно - то це відарзу записується у те що можновладці не працюють на повну. Я. як людина яка завязана все життя на кінцевий результат - завжди можу порівняти чого хотів досягнути і що реально вийшло. Так от , в цьому порівнянні в середньому дай Бог щоб було 50-70% від максимуму про який мріяв... Тому я не можу звинувачувати владу в тому що ефективність її роботи 90%... в той час коли моя 50-70%... а про тебе вже й говорити нічого -в тебе там як в паровоза , якщо буде 5% то вже прекрасно.
Для тих хто ідеаліст Приведіть приклади власних досягнень які вищі ніж середнє по Державі по абсолюту і в яких коефіцієнт досягнення становить більше 90-95%... Приведете - тоді можете розказувати що ви розумні а вами керують дурні Про те , чомусь мені здається що фраза Розумна влада керує дурнями- буде більш доречна.. І при цьому я не проти того щоб влада була розумнішою/ефективнішою і ще в 2022 році не випустила тих 654 000 просто так.
Оцінювати ефективність дій влади в умовах повномасштабної війни в %% власних законослухняних громадян яких їй успішно вдалося позбавити права на пересування - це звичайно дуже потужно. Втім від совіцького прапорщика годі очікувати якихось справді адекватних та релевантних критеріїв для її оцінки.
Наприклад - %% процент успішно розслідуваних та доведених до справедливого судового вироку справ щодо підозрюваних в корупції? - ---//--- хабарництві? - ---//--- перевищенні службових повноважень? - ---//--- викраденнях, катуваннях та можливо навіть вбивствах?
А почему это выезд равен отказу быть резервом для ВСУ? Он что не может вернуться если конкретно ему придет повестка? Или наоборот его нахождение в стране как-то гарантирует что он не "відмовиться бути резервом для ЗСУ" ховаючись десь у тещі на горищі?
Є така штука - називається ймовірність Ймовірність того що при отриманні повістки хтось з 654000 виїхавших -повернеться , разів в 1000-10000 менша від ймовірності того що той хто отримає повістку в Україні - піде. І при цьому Той хто відмовиться в Україні - отримає 5 років тюрьми А той хто за кордоном-не отримає навіть повістки бо не вказав свого місця перебування
candle645 написав:Наприклад - %% процент успішно розслідуваних та доведених до справедливого судового вироку справ щодо підозрюваних в корупції? - ---//--- хабарництві? - ---//--- перевищенні службових повноважень? - ---//--- викраденнях, катуваннях та можливо навіть вбивствах?
А ну приведіть нам.... Бо я знаю що 98% справ виграє той хто подав перший.... Тому тут якщо у відсотках - то у влади все ще краще. + Два питання Перше - Скільки разів Ви з кимось судились і чим це закінчувалось? вангую - крім адмін порушень в судах ви участі не приймали Друге - як впливає на Ваше життя рішення суду в справі між Коломойським і Ахметовим? у вас щось зміниться у випадку коли виграє перший або другий? Не зміниться То поясніть мені будь-ласка Якого милого Ви тут торочите про суди? Для Порошенка чи Зеленського -це актуально ... а от Вам , прстим смертним з доходами максимум в 5 середніх по Україні?
candle645 написав:Наприклад - %% процент успішно розслідуваних та доведених до справедливого судового вироку справ щодо підозрюваних в корупції? - ---//--- хабарництві? - ---//--- перевищенні службових повноважень? - ---//--- викраденнях, катуваннях та можливо навіть вбивствах?
А ну приведіть нам.... Бо я знаю що 98% справ виграє той хто подав перший.... Тому тут якщо у відсотках - то у влади все ще краще. + Два питання Перше - Скільки разів Ви з кимось судились і чим це закінчувалось? вангую - крім адмін порушень в судах ви участі не приймали Друге - як впливає на Ваше життя рішення суду в справі між Коломойським і Ахметовим?
При чому тут коломойські з ахметовими взагалі? Питання про круп та борисових. І принаймі про кримінальні справи які завдяки умовному Лубінцю навіть були відкриті.
Є така штука - називається ймовірність Ймовірність того що при отриманні повістки хтось з 654000 виїхавших -повернеться , разів в 1000-10000 менша від ймовірності того що той хто отримає повістку в Україні - піде.
Это "системная ошибка выжившего", знаете такой термин? Конечно если закрыть границы вот так вот всем -и считать процент тех кто вернется из тех кто перед этим вырвался горами-реками- то вероятность возврата будет околонулевая. А почему вы считаете что она была бы такая же нулевая если бы граница была бы открыта просто для всех как это было до войны? Я считаю что закрытие границы это вообще проект по обилечиванию (кто возьмется посчитать суммарный оборот денег в этой сфере?) - а на мобилизацию не влияет от слова вообще - потому что те кто прячется и так будут прятаться, или за границей или дома под диваном, а те кто пойдут - и так пойдут, вручат ли им повестку на блокпосту или смской на телефон.
Востаннє редагувалось katso в Нед 13 лип, 2025 00:49, всього редагувалось 1 раз.
После его смерти мечта Д’Азельо о полной интеграции Италии воплотилась в жизнь благодаря распространению государственных школ и всеобщей воинской повинности на всю территорию страны. Сегодня мы находимся в ситуации, которую «героям Возрождения» было бы трудно признать. Однако спустя 170 лет мы должны признать, что сообщество выживает только тогда, когда оно способно разделять обязанности, которые придают смысл свободам и правам личности. Правам и свободам, которые могут со временем исчезнуть, если мы решим «тихо уйти в тихую ночь» того, что было величайшим политическим проектом послевоенного мира.