Ясно, не було. Думаю і не буде. То виходить що треба і колгоспники , не можна лише 250 т армією довоєнного часу. А гребти, що ВСІ, хто не на фронті, то сцикуни, то примітивізм. Серед 10+ млн чоловіків служить/служило трохи більше 1 млн. А от серед решти 9 млн є дуже різні: - втік і забезпечив собі індульгенцію - сховався від обліку в підвалі - став на облік «хай як буде» - працює на чомусь важливому для оборони - працює там, де величезні податки, які утримують армію - чекає своєї черги , буде бусифікованмй завтра інші варіанти
То чому у вас 9 млн однакових «сцикунів»? Бо вам так зручніше виправдати свій виїзд?
Вы правы. Но я приводил пример "той" войны, когда в армию были призваны по памяти 37 млн. Это где-то половина мужчин призывного возраста. У нас, к счастью, потери намного ниже, чем тогда. Но когда постоянно воюет несколько %... Уже 3,5 года. И их не заменяют. Как-то не так.
BIGor написав:... Я не знаю хто такий абирвалг, але кажу ще раз - гречкосії вже порозумнішали за той час, поки пів Києва з не тими-ВОСами/бронью і табельною зброєї бухають по барам.
Навіть по еволюції Успіха за 3 роки це дуже видно, на мою думку він дуже порозумнішав.
"порозумнішав" в сенсі, що країну не треба захищати? як на мене, це називається деградація.
так, корупція при мобілізації дуже погана річ. напевне навіть більше, ніж обговорюється. але ж - ви самі за якою таксою виїхали?.. як мені подобаються оці викривачі корупції, які самі нею скористалися, досвідчені так сказати...
Shaman написав:---------------------------- Hotab detroytred Та можете не пояснювати, то ваша справа. Але коли мова насправді про вас, а показують чомусь пальцем на мене (ви при цьому робите вигляд що не розумієте, що то про вас) , я кажу де той , про кого ваш пітомєц каже) . Поправляю його А далі вже ваша справа, реагувати чи ні 😅😅 ---------------------------- це ж анонімний форум, то можна не дочувати...а от коли потрапить в місця, де швидко пояснять тим, хто не дочуває...
І де це? І хто ж мені пояснювати буде? Ви? 😁😁😁😁😁
Треш...
там пояснюють інші люди, зовсім не такі, як я. й пояснюють дією, не витрачають зайвий час на слова
BIGor написав:... Я не знаю хто такий абирвалг, але кажу ще раз - гречкосії вже порозумнішали за той час, поки пів Києва з не тими-ВОСами/бронью і табельною зброєї бухають по барам.
Навіть по еволюції Успіха за 3 роки це дуже видно, на мою думку він дуже порозумнішав.
"порозумнішав" в сенсі, що країну не треба захищати?
На перший погляд здається дивним, але загалом логічно. Чим більше квартир, тим більше там таких хто: Не живуть взагалі Виїхали на відпочинок і не юзають е/е сьогодні взагалі Пішли в кафе на вечерю Працювали з дому і всі приготування їжі і прання повели вдень, коли інші були на роботі і не вантажили
Але на них на піковий вечір також виділено. Тому десь воно і є, що з 12 кВт максимуму на квартиру, в середньому треба 3-4
3 момента. 1. Какого года цитата? 2. Какой дом? Есть там лифты и сколько? Нужны ли насосы для подкачки воды? И т.д., и т.п. 3. 400 квт : 120кв. = 3,3 кВт. А не 12 кВт.