antey1969 написав:Всем привет. Давно не писал. Много работы. Мне тоже кажется, что главные проблемы у Украины начнутся после окончания войны. А так вообще, время от времени смотрю Телемарафон и новости в Телеграмме - выглядят в комплексе, как новости из дурдома: то цветочки в Покровске высаживали, то всех достанем, то мова-зброя, то с Джоли обделались... И бесконечный бодрячок с улыбающимися ухылянтами на Телемарафоне с "дай денег пох на что". Короче, смотришь на весь этот цирк и думаешь, не дай бог туда обратно, через полтора года надо подаваться на гражданство. Мотивация железобетонная и подогревается буквально каждый день.
Попутного ветра ниже поясницы )
Ты со своего окопа Брянск в бинокль уже видишь?
А ты что видишь ? )
Или застрял где-то ?
"Відтак оформлення громадян та транспортних засобів на в’їзд в Україну та на виїзд з України тимчасово не здійснюється", - йдеться у повідомленні.
Меня немного удивляет, когда врач, по легенде ... как-то подозрительно ... выехал за границу до 24.02.2022. Не вернулся, чтобы помогать здесь, но рассказывает об ухылянтах
Старина Фройд прослезился бы )
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 08 лис, 2025 15:26, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав:... Якщо владі і справді вистачить розуму посадити в тюрми митрополитів упц то будуть акції громадської непокори і не тільки групові, но і одиночні. А щодо Михайла Жара то буде і конфлікт з румунією. За ідею взяти митрополитів заручниками для обміну як військополонених це гірше злочину це тупість. Дати в руки російській пропаганді такий козир це ідіотизм.
P/s забавно вчора поступила вчора модерація, Значить зачистка владою релігійного поля якоби для борьби з пропагандою росії це флуд? А третина повідомлень про те як ходила Джолі в тцк то по темі?
зачистка осередків РПЦ - це вимушена міра під час війни. ти ж за "единоначалие" - тобто зробиш все, що тобі скаже твій начальник Кіріл?..
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 08 лис, 2025 15:03, всього редагувалось 1 раз.
prodigy написав: чи сподіваюсь що у майора Banderloga виникнуть якісь позитивні зміни у свідомості (на 99%) що ні, якщо людина к 45 рокам не здатна думати(мислити), то тут тільки обнулення допоможе - повернутись до заводських налаштувань
ну це ми ще побачим хто раніше поверниться до заводський налаштувань Хто там казав що нема в україну європейських інвестицій в іновацій4ні технології?
США погодилися звільнити Угорщину від санкцій на російські нафту й газ. Про це на пресконференції за підсумками зустрічі з американським президентом повідомив угорський прем'єр-міністр Віктор Орбан, передають Magyar Nemzet та Теlex.
Зокрема, йдеться про російські газопроводи "Турецький потік" і "Дружба", а також єдину діючу атомну електростанцію "Пакш-2".
"Ми домовилися, президент ухвалив рішення і сказав, що ці санкції не будуть застосовуватися до цих двох трубопроводів. У випадку з "Турецьким потоком" і "Дружбою" Угорщина отримає повне звільнення від санкцій. У випадку з "Пакш-2" звільнення від санкцій не буде продовжено, а буде повністю скасовано", – заявив він.
TACO воно ТАСО і є ...
PS. TACO - Trump always chickens out (Трамп завжди здає назад)
Banderlog написав:... Але взагалі думаю не помішає митрополитам трохи постражати за віру, занадто толерантні вони стали до гріху, за це й Бог попускає.
Banderlog написав:Продоллжаєм розговор, твій єпіфаній немає власної команди, тому сформувати владну вертикаль в нього в томосівській церкві не вийшло. Чесно кажучи я не в курсі хто його навязав їм як вверховного вождя. Скоріш за все це було зроблено політиками для створення підконтрольної церкви та виведення поза закон впливу уапц та кп. Монолітної системи в пцу нема, є різні центри впливу які непідвласні єпіфанію. Окрім того кількість віруючих це не просто кількість парафій як ти малюєш Проблема твоєї "державної" церкви це те, що її парафіяни ходять в церкву рідко і тільки на "популярні" свята. Навіть на двонадесяті церкви заповнені десь на половину в будні дні вони або порожні або є 2, 3 людини. Окрім того фінансова база в пцу дуже слабка в середній парафії збирається в місяць від 5 до 20 тисяч грн , шо після оплати затрат навіть на прокорм попа не вистачає а не те що на формування резерву чи капітальний ремонт храму, упц збирає від 30 до 70т грн/міс шо ніби теж не особо багато, но явно більше, звідси гроші вже можно направити і вверх щоб акумулювати. P/s твій підкол на рахунок стати священником мене не задіває, в отрочєствє хотів, мож і стану. Як на місцевий рівень на Буковині я мож слабкий , но порівняно з священниками в центрі України або тут по селам запоріжжя справлюсь навіть без підготовки)
а без владної вертикалі нічого не може існувати? не можуть існувати руські люди без "барина"?
наскільки чув, певна незалежність іерархів в ПЦУ й закладалася - й чому це погано не розумію.
а от це тобі ближче - хто скільки заробляє в церкві - бачу, тут ти "в темі". парафіян мало й в УПЦ теж. ба більше - якщо церква перейде в ПЦУ - то люди, як ходили, так й будуть ходити.
для села напевне як батюшка може й потягнеш - але не більше, не надійся й до речі, звідки така релігійність на Буковині? чи Онуфрій тримав в "єжових" рукавицях?
ЛАД написав:budivelnik Насчёт Лихтенштейна вы замолчали.
Я ж не зоборвязаний відповідати на кожну маячню совкового парторга Що ти показав по Ліхтинштейну? Що там всього 36000 мешканців? І що ? Це підтверджує твої страхи про демографічну кризу країни в якої 30+ млн ? Чи ти показав що в Ліхтенштейні є десяток тракторних заводів? Ні не показав? а що ти показав? Те що там експорт керамічного посуду по кількості такий самий як з нашої Полтавщини , а по ціні в 100 разів вище? Чи те що 90% ВВП Ліхтенштейну складається з послуг... це ж ти верещиш що послуги і ВВП несумісні.ю Тому пояснюю для парторга Якщо Львів буде складатись з ТРИДЦЯТИ Ліхтенштейнів, Київ з сста Ліхтенштейнів, а Україна з 1000 Ліхтинштейнів - то мені це підходить а те що це не підходить совковому парторгу - так це для мене не аргумент.
ЛАД написав: Вместо конкретных возражений начали в очередной раз выкладывать ваши исторические измышления. И рисовать светлое будущее через 100 лет. Не интересно. И не стоит так явно демонстрировать свой высокий уровень знаний.
Я викладає не свої історичні фантазії.. я констатую ТВОЇ історичні реалії... і саме поведінка парторгів привела до розвалу совка Розвал совка потягнеув за собою Додаткове навантаження на молоду Україну.. спочатку це навантаження було від 36 до 52% ..- ти звичайно очки додгори закотиш... а я це платив десь приблизно до 2016 року, це після 2016 ставка стала 22%....
От і виходить дії авантюристів під загальною назвою банди -комуністичні генсеки з парторгами - не тільки знищили те чим керували , а й заклали міну сповільноної дії на територіях якими керували на найближчі десятки років... Як бачите ми це потихеньку зліквідовуємо .. спочатку 42% потім 36% потім 22%... через 26 років після розвалу совка Далі ЄСВ почне ділитись ( воно й зараз формально поділене на 2% собі і 20% в солідарну) з часом цей відсоток(солідарної буде падати, а собі зростати)- що й приведе нас до стандартної схеми прийнятої в розвинутих країнах де Держава не є оператором пенсійних накопичень населення і як наслідок не зможе ці накопичення просрати як просрав совок в Афганістані, а педереація просирає у війні з Україною...
Banderlog написав:... Але взагалі думаю не помішає митрополитам трохи постражати за віру, занадто толерантні вони стали до гріху, за це й Бог попускає.
це ж скільки треба Паші-Мерседесу постраждати?
Його потрібно на Ланоса пересадити, страждань буде достатньо )
PS. Я іноді дивлюсь на автопарк священників УПЦ МП ... непогано так живуть і щось це під "подарували" мало підпадає
UA написав:Бетон думає що беспредел поліцаїв - тцк це вже предел та терпіти нема сил. Я думаю що лише екватор. Короче, він депресивний песиміст
Толерастія це беспрєдєл? подивися, що б з вами зробили в США
Щоб порівнювати насильницькі дії силовиків з США, спершу потрібно прийняти такі ж закони про зброю для цивільного населення.
а при чому тут зброя для цивільних? Наша поліція має право так само застосовувати зброю як і американські копи, просто там це буде підтримано, а тут всяка ждунсько журнашлюшна мразота буде вищати про геноцид. Поки поліцейські і військові не почнуть вас ждунів відстрілювати порядку не буде. Толерастія приводить лише до поразки.
andrijk777 написав:Це 100% вірно. До аналогічного висновку я дійшов вже багато років тому, аналізуючи пенсійну систему США.
Трохи дивно що бізнесмен будівельник не розуміє таких речей. Взагалі ці всі його тези це якась така отсєбятіна, яка інколи немає нічого спільного з реальною економікою.
Ще раз Товари/послуги пенсіонер споживає виготовленні сьогодні... А гроші на споживання цих товарів послуг він бере з своєї кишені, в яку він складав десятками років до того як вийти на пенсію.
Це не правда. Точніше це правда тільки в "теорії". В реальності гроші що він складав десятками років вже витрачені. Ось це правда. Навіть елементарний нюанс - гривень 40 років тому(коли ти почав складати) взагалі не існували. А долар дуже сильно знецінився. Я б також з радістю погодився не платити пенсійні внески. Але тоді пенсіонери б отримували пенсії по 500-1000 грн.(подачки від держави) І це лишній раз доводить те що я написав вище, а не твої фантазії. І між-іншим в США було б те саме, або ще гірше.
Не потрібно на фінансовому форумі так симльно випячувати свій примітивізм в економічній сфері... 1 Якщо я щось заробив і кудись його вклав (депозит, житло, бізнес) - то чи може ХТОСЬ це проїсти без моєї згоди? 2 Вважати що заощадження на період більший ніж кілька років робляться у фантиках... - це верх тупості.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 08 лис, 2025 15:19, всього редагувалось 1 раз.