|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 31 гру, 2025 13:58
Schmit а хто заважає простому мобілізованому військовослужбовцю підписати контракт? І якщо вже зайшла мова про сортовість: то вчителі мають відстрочку від мобілізації, і ту ж єОселю під 3%
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 гру, 2025 14:10
sashaqbl написав:Schmit а хто заважає простому мобілізованому військовослужбовцю підписати контракт?
Может быть это: Мобилизированные граждане, уже проходящие службу в Вооруженных силах Украины, имеют право подписать контракт с Министерством обороны. В то же время, заключить контракт только на год в этом случае невозможно — минимальный срок составляет три года.
А может быть МО особо желанием не горит с обычным комбайнером контракт подписывать...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 31 гру, 2025 14:14
sashaqbl написав:prodigy Давай так. Я вже це писав, але напишу ще раз. Мені потрібен водій в один екіпаж. Контракт на рік, якщо можеш виконувати обовязки, ВЛК можна нарішати.
хочу нагадати вам, що працював 14 років капітаном і був відповідальний за вантаж вартістю понад 500 млн доларів і судно вартістю 80млн доларів. військове звання старший лейтенант (отримано у 1990р) яке у вас звання і посада?
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3377 раз.
- Подякували: 3359 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 31 гру, 2025 14:14
sashaqbl написав:Schmit а хто заважає простому мобілізованому військовослужбовцю підписати контракт?
Напевно щось та й заважає, якщо більшість не підписують. Запитав у ШІ. Причин названо багато, але здивувала одна - здоров'я: "Вимоги ВЛК для контрактників зазвичай суворіші, ніж для мобілізованих. Людина, яка придатна для служби за мобілізацією, може не пройти відбір на контракт за медичними показниками."Отакої. Ну хіба це не сортовість?
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 гру, 2025 14:25
Schmit людина яка мобілізована - вона вже пройшла ВЛК. Відповідно, може підписати контракт. Повторне ВЛК не потрібне.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 гру, 2025 14:34
prodigy написав:хочу нагадати вам, що працював 14 років капітаном і був відповідальний за вантаж вартістю понад 500 млн доларів і судно вартістю 80млн доларів. військове звання старший лейтенант (отримано у 1990р) яке у вас звання і посада? Молодший лейтенант, командир взводу аеророзвідки. Шкода, що ще один патріот не хоче стати водієм. Але якщо ви напишете свою ВОС, я спробую підшукати вам посаду, яка відповідатиме вашій кваліфікації. Он для Шамана знайшов.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 гру, 2025 15:31
sashaqbl написав: prodigy написав:хочу нагадати вам, що працював 14 років капітаном і був відповідальний за вантаж вартістю понад 500 млн доларів і судно вартістю 80млн доларів. військове звання старший лейтенант (отримано у 1990р) яке у вас звання і посада?
Молодший лейтенант, командир взводу аеророзвідки. Шкода, що ще один патріот не хоче стати водієм. Але якщо ви напишете свою ВОС, я спробую підшукати вам посаду, яка відповідатиме вашій кваліфікації. Он для Шамана знайшов.
Прочитав Вашу пропозицію З точки зору навіть пенсійного забезпечення-особисто для мене це чудово... Потім піднявся на четвертий поверх несучи в руках 6 літрів баклажку з водою.... Зрозумів що навіть при умові що мене будуть садили в водійське крісло і з нього виймати - Ваша пропозиція мені не підходить (не хочу ні підводити тих кого мав би возити , ні розкручувати державу на додаткові виплати).. В мене питання Я після цього став другосортним патріотом? Чи все таки залишився серед першосортних?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3001 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 31 гру, 2025 15:39
budivelnik написав:В мене питання Я після цього став другосортним патріотом? Чи все таки залишився серед першосортних?
Я не ділю людей на сорти. Але, пригадуючи ваші дописи, маю думку, що для вас знайшлась би посада у взводі технічного забезпечення. Або в полковій майстерені. Водій - це просто болюче питання для мене. Автомобілів більше ніж водіїв.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 гру, 2025 15:47
sashaqbl написав: budivelnik написав:В мене питання Я після цього став другосортним патріотом? Чи все таки залишився серед першосортних?
Я не ділю людей на сорти. Але, пригадуючи ваші дописи, маю думку, що для вас знайшлась би посада у взводі технічного забезпечення. Або в полковій майстерені. Водій - це просто болюче питання для мене. Автомобілів більше ніж водіїв.
1 Ви звинуватили продіджі в тому що він диванний патріот.... 2 Є ведичезна різниця між роблю що можу і виконую контракт.... Може я й зміг би витримати рік за кермом... Але я тим і відрізняюсь від фантазерів , що РОБЛЮ тільки ТЕ що впевнений що ЗМОЖУ зробити... Тому Вашу пропозицію розглядаю з двох сторін а - може й зміг би ... але не гарантовано б - виграш з мого боку -100%..., бо у випадку комісування я б(моя сімя) отримав би 5 млн грн, а той хто мені допоміг-отримав би кримінальне розслідування... Тому я не приймаю участі в авантюрах , в яких мої ЗДОБУТКИ прикриває свобода інших людей.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3001 раз.
-
-
Профіль
-
-
1