|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 13 січ, 2026 12:14
Трубы рвёт не в квартирах, а на вводе в подвале. Подвал охлаждается за сутки. Тем более если есть продухи Люди с обогревателями тут ни при чём
Коммуникации входят не в квартиру, а в подвал и техподполье. Именно там всё и рвёт в первую очередь. Подвал — не отапливаемый объём, часто с: продухами разбитыми окнами щелями трубами вдоль наружных стен в подвале температу падает до 0…–5 за 12–24 часа вводы воды и отопления могут замёрзнуть за сутки Квартиры тут вообще ни при чём. История про 1941 год не противоречит этому. дома были массивные, с большими подвалами и толстыми стенами — инерция выше, но трубы всё равно рвало, просто позже
-
Бетон
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 484 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 12:33
И слышь, ты, вчений. Мне глубоко чихать на то, как это выглядит для росии. Это наша проблема и то, что Кличко о ней прямо сказал, достойно уважения
-
Бетон
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 484 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 14:41
Бетон написав:Трубы рвёт не в квартирах, а на вводе в подвале. Подвал охлаждается за сутки. Тем более если есть продухи Люди с обогревателями тут ни при чём Коммуникации входят не в квартиру, а в подвал и техподполье. Именно там всё и рвёт в первую очередь. Подвал — не отапливаемый объём, часто с: продухами разбитыми окнами щелями трубами вдоль наружных стен в подвале температу падает до 0…–5 за 12–24 часа вводы воды и отопления могут замёрзнуть за сутки Квартиры тут вообще ни при чём. История про 1941 год не противоречит этому. дома были массивные, с большими подвалами и толстыми стенами — инерция выше, но трубы всё равно рвало, просто позже
У старому фонді так і є, вікна без скла, добре якщо закрите картонкою. На горищі, подібне, якщо не гірше. Але винен Кличко, а не Голова ОСББ чи ЖЕКу.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 13 січ, 2026 14:43, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1624 раз.
- Подякували: 2873 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 13 січ, 2026 14:42
Бетон написав:И слышь, ты, вчений. Мне глубоко чихать на то, как это выглядит для росии. Это наша проблема и то, что Кличко о ней прямо сказал, достойно уважения
давно помітив що чим нікчемніша людина, тим більше вона гонить на таких як Кличко я ніколи не був з ним близько знайомим, лише пару раз випадково поспілкувався (одного разу просто на Трухановому, де і він і я катались на лісапетах), але памʼятаю його і його брата ще з 90х, коли і я і вони займалися в залі Золота перчатка на Заньковецької, людина за життя зробила і досягла того, що не під силу десяткам мільйонів отаких нікчем, має наукову ступінь, вільно розмовляє чотирма мовами, навіки вписав себе в світову історію бокса, став успішним політиком і реально найкращим мером столиці, а тупорилі і ні на що не здатні недоліки досі продовжують щось там варнякати про «боксера з відбитими мізками» в дзеркало на себе краще подивіться, нікчеми жалюгідні
Востаннє редагувалось kingkongovets в Вів 13 січ, 2026 15:01, всього редагувалось 1 раз.
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 14:45
BIGor написав: Хомякоид написав: Бетон написав:Давайте полемізувати. В германии низкий криминалитет и тишина не из-за этажей, а из-за денег, законов и контроля. Этажность тут вообще ни при чём. Частный дом + машина + автобан — это не комфорт, а костыли малоэтажки. Если без машины нельзя жить, значит город уже проиграл. Лифт в 5–7 этажах стоит ровно столько же, но платят за него в 2–3 раза меньше квартир
Как раз єтажность очень при чем. В больших городах дома, часто многоєтажки стоят возле оживленніх трас. Даже в Германии машині издают шум когда их много. Часто можна наблюдать на автобане щити которие защищают от звука. Я жил в многоєтажке возле траси. Шум есть и реально мешает. Для меня как раз комфортно жить когда машина под домом. Пример. Біл сегодня в центре на машине. 15 мин. туда и 15 мин. назад. Заплатил 2 евро за парковку. Если ехать на трамвае. 4.20 евро туда и 4.20 евро назад. Добирание около часа туда и час назад на трамвае.
Бетон прав, це система з пригородами + авто на кожного члена сімї самознищувальна - якщо всі пересядуть на авто - то міста стануть. Це видно навть по Польщі - все місто в постійних заторах. Але ніхто не хоче відмовлятись від авто в угоду публічному транспорту. Україна йде тим же шляхом. 4,2 Євро за поїздку на трамваї - це в якій країні? Бо коли був в Німеччині в Берліні - поїздка на метро/трамваї була приблизно за 1,5 Євро.
тут ржали розумники з "піша доступність" ШРТ
-
flyman
-
-
- Подякував: 1624 раз.
- Подякували: 2873 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 13 січ, 2026 14:48
kingkongovets написав:Бетон написав:И слышь, ты, вчений. Мне глубоко чихать на то, как это выглядит для росии. Это наша проблема и то, что Кличко о ней прямо сказал, достойно уважения
давно помітив що чим нікчемніша людина, тим більше вона гонить на таких як Кличко я ніколи не був з ним близько знайомим, лише пару раз випадково поспілкувався (одного разу просто на Трухановому, де і він і я катались на лісапетах), але памʼятаю його і його брата ще з 90х, коли і я і вони займалися в залі Золота перчатка на Заньковецької, людина за життя зробила і досягла того, що не під силу демчткам мільйонів отаких нікчем, має наукову ступінь, вільно розмовляє чотирма мовами, навіки вписав себе в світову історію бокса, став успішним політиком і реально найкращим мером столиці, а тупорилі ні на що не здатні недоліки досі продовжують щось там варнякати про «боксера з відбитими мізками» в дзеркало на себе краще подивіться, нікчеми жалюгідні
він рідною українською на суржике балакае
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 641 раз.
- Подякували: 524 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 січ, 2026 14:58
flyman написав:У старому фонді так і є, вікна без скла, добре якщо закрите картонкою. На горищі, подібне, якщо не гірше. Але винен Кличко, а не Голова ОСББ чи ЖЕКу.
одразу видно шо ти не киянин) в старому фонді Києва вже давним давно встановили в місцях загального користування пластикові вікна за рахунок токійського протоколу)
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 15:00
Vadim_ написав: kingkongovets написав:Бетон написав:И слышь, ты, вчений. Мне глубоко чихать на то, как это выглядит для росии. Это наша проблема и то, что Кличко о ней прямо сказал, достойно уважения
давно помітив що чим нікчемніша людина, тим більше вона гонить на таких як Кличко я ніколи не був з ним близько знайомим, лише пару раз випадково поспілкувався (одного разу просто на Трухановому, де і він і я катались на лісапетах), але памʼятаю його і його брата ще з 90х, коли і я і вони займалися в залі Золота перчатка на Заньковецької, людина за життя зробила і досягла того, що не під силу демчткам мільйонів отаких нікчем, має наукову ступінь, вільно розмовляє чотирма мовами, навіки вписав себе в світову історію бокса, став успішним політиком і реально найкращим мером столиці, а тупорилі ні на що не здатні недоліки досі продовжують щось там варнякати про «боксера з відбитими мізками» в дзеркало на себе краще подивіться, нікчеми жалюгідні
він рідною українською на суржике балакае
рідна в нього як у мене і у багатьох інших українців російська, а ти спробуй як він німецькою або англійською поспілкуватись
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 15:01
kingkongovets ти пишеш про особисті досягнення Кличка, а можна з досягненнями для міста? Типу скільки станцій метро відкрито за кількість років при владі? Трохи конкретики. А 4-ма мовами зараз нікого не здивуєш.
-
BIGor
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1493 раз.
- Подякували: 1906 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 15:11
BIGor написав:kingkongovets ти пишеш про особисті досягнення Кличка, а можна з досягненнями для міста? Типу скільки станцій метро відкрито за кількість років при владі? Трохи конкретики. А 4-ма мовами зараз нікого не здивуєш.
ти крім заїзжених штампів про метро ні на що не здатен? самостійно думати досі не вмієш? навчити людину, яка вчитись не хоче сама неможливо, але я все ж таки підкажу де і що шукати, якщо ти таке тупе, що нездатен це зробити самостійно: розкажи скільки мостів, мостових переходів і розвʼязок відремонтовано і побудовано при Кличку? і скільки побудували і відремонтували його попередники? інфа відкрита - вперед! а коли ти для себе відкриєш ці сокровенні знання я тобі розкажу що гуглити далі, там ще багато) не ганьбись і не демонструй вкотре свою тупість і обмеженість, до речі яке відношення ти маєш до Києва? чому тебе так хвилюють наші проблеми, гастрік? і чому взагалі більше всього Київ і його мера обсирають ті, кого це абсолютно не стосується, або хто понаїхав сюди кілька років томуі і справжнім киянином досі так і не став? правду кажуть що з села людину вивезти набагато простіше, ніж те село з нього самого зи: до речі похвались чого в житті досяг ти, небоксер з невідбитими мізками?) ти ж навіть на власне житло заробити не здатен, ганьбисько жалюгідне)
Востаннє редагувалось kingkongovets в Вів 13 січ, 2026 15:32, всього редагувалось 3 разів.
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2