|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 лют, 2026 21:45
Shaman написав:а 800 доларів в 1980?.. давайте без таких дешевих маніпуляцій. є своє пояснення коливанню курсу долара, й це далеко не тільки друк долярів...
Зростання M2 у США 1970 -> 2004 за даними Федерального резерву в 10 разів: 0.62$ трлн. -> 6.3$ трлн. При цьому девальвація в 12 разів. Співпадіння? Не думаю (с)
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 21 лют, 2026 21:46, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 940 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 лют, 2026 21:46
Water написав: _hunter написав: Water написав:А не жартую, це ви сказали шо він поїхав до Німеччини, бо там безпечно. Як ви вважаєте, він не поїхав до Португалії, бо там не дуже безпечно?
понятия не имею, что вы пытаетесь доказать? - я чисто физически не могу находиться во всех странах сразу. НО: наши викинги естт и в Порте 
Я- нічого не доказую
А Португалию ты каким боком сюда приплел? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 21:49
Ти читай уважно. Ти чому до Німеччинии поїхав? АндрійМ стверджує шо за безпекою. За Португалію це він написав, мабуть тобі не так безпечно в Португалії, як в Німеччині, вірно? Чи ти за звичкою будеш брехать?
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 21:49
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:але вже все, халява закінчилась - мають позбавляти допомоги...
вот и посмотрим - настолько ли это существенно, как методички пишут 
для тебе дуже
ну вот "побачымо" 
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 21:53
Water написав: _hunter написав: Water написав:Я- нічого не доказую
А Португалию ты каким боком сюда приплел? 
За Португалію це він написав,
Ааа, понял. На этот вопрос я там чвть раньше уже ответил: не переживай - в Порто викинги тоже есть. А так-то он абсолютно прав: _из_ этой страны я выезжал в первую очередь из-за небезопасности на улицах.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 21:57
Shaman написав: ЛАД написав: Shaman написав:........ нам не потрібна дешева еенергія та газ, нам потрібне нормальне співвідношення доходів та цін.а дешеві енергоносії - це можливість різних бандерлогів мутити кошти собі на кишеню  .....
дешева еенергія та газ повыщают конкурентоспособность промышленности и вобще экономики. В т.ч. и харчової, и військової. И с/х тоже. Экономисту это не известно?
як завжди, особисті накидає - іншого сенсу немає  ви намагаєтесь писати очевидні речі, але коли населення платить по 4 гривні, то промисловість змушена - по 15. й де ж тут конкурентноспроможність?..
У тебя вся потужнисть на форуме направлена на то, чтоб население платило за ЭЭ по 15 и желательно без всяких ночных тарифов и субсидий(при нынешнем уровне гривневых доходов естественно)??? Твою работу тут 24/7/365 Ахметка спонсирует?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 375 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 22:01
_hunter написав: Water написав: _hunter написав:А Португалию ты каким боком сюда приплел? 
За Португалію це він написав,
Ааа, понял. На этот вопрос я там чвть раньше уже ответил: не переживай - в Порто викинги тоже есть. А так-то он абсолютно прав: _из_ этой страны я выезжал в первую очередь из-за небезопасности на улицах.
Та то ясно шо в Іспанії, Португалії, Болгарії не так безпечно як в Німеччині, а гроші на пиво це побочка. Все вірно?
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 22:16
Banderlog написав: stm написав:Сюди вже їдуть таджики, узбеки, грузини, армяни, азербайджан і нормально адаптуються. Наразі колумбійці і всі як один кажуть що непроти залишитися. )
а можно цифрами? Наприклад за січень виїхало українців хай тисяч 15. Заїхало колумбійців 30. Ще 5 привіз олексій гончаренко Узбеків-? Грузин-? Філіпінки є? 
Наєм, Арахамія, (Сакашвілі був, польський рокєр на УЗ, "інтернаціональний десант" в Уряд при ранньому ПАПі) ... а Філіпіни далеко
Востаннє редагувалось flyman в Суб 21 лют, 2026 22:18, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1629 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 21 лют, 2026 22:18
budivelnik написав: Дюрі-бачі написав:Треба вчитись в Поляків, Румунів та інших сусідів як правильно отримувати Євро.
А що там вчитись.. Це як в Банку ( банк дасть позику тільки після того як переконається що його гроші Вам не потрібні) Якщо населення України ДОВЕДЕ що йому не треба субсидій- Україну приймуть в ЄС а поки не доведе - то навіщо ДЕФІЦИТНОМУ Бюджету ЄС додаткові витрати?
При какой цене на газ и ЭЭ население должно доказывать ЕС что субсидии ему до одного места? При цене как в штатах(Коля-РКЖЗ неоднократно писал что газ там дешевле чем у нас бывает в зависимости от сезона, да и свет дороже ненамного, не впятеро, при зарплатах под 100куе/год) или как в Норвегии(но при средней ЗРП у нас в стране вдесятеро минимум ниже от викингов)???
-
барабашов
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 375 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 22:24
ЛАД написав: stm написав: Banderlog написав:теж думаєте пора заборонити математику?  Шоб не смущала арійців? до чернівців не доїжджаю я Нема там ніяких філіпінок. Колись були різні індусопакистанці та єгиптяни на медиків вчились. Та азєри шкірою з турції торгували. Но то приїхали до війни і громадянство українське якось їм мало потрібне було. Короч, цифр по бангладешцях я так понімаю не буде? 
Географія проти тісних взаємозв'язків. США за $ набагато ближчі до Бангладеш ніж Україна. Дипломатичний корпус також відсутній, громадянин Бангладеш має консульство у Варшаві найближче. Законодавство України це треш для наймання іноземного співробітника також. Ми їбались рік щоб зробити офіційне працевлаштування фін.діра з Болгарії, всім офісом їбались і він з нами. На подовження на 4 рік він вже не витримав 
Так зачем же вы пишете, что Сюди вже їдуть таджики, узбеки, грузини, армяни, азербайджан і нормально адаптуються. Наразі колумбійці і всі як один кажуть що непроти залишитися. 2 поста, прямо противоречащих друг другу.
блондінко
-
flyman
-
-
- Подякував: 1629 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-