|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 23 лют, 2026 17:12
Shaman написав:ті випадки, що я знаю, пенсіонери поверталися дуже швидко й мову вчити навіть не збиралися...
До 67 мають ) німці працюють з 5 ранку і до 67 років ) а ми за гендерну і міжнаціональну рівність)
Востаннє редагувалось stm в Пон 23 лют, 2026 17:14, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лют, 2026 17:14
АндрейМ написав:В інших країнах, де я працював все просто - є моя ЗП, а все інше - гроші роботодавця.
Якщо ти чогось не розумієш- то це ж не говорить про те що ти правий 1 Всі гроші на підприємстві ЗАРОБЛЯЮТЬ ПРАЦІВНИКИ підприємства 2 Від того ЩО НАПИСАНО - суть НЕ МІНЯЄТЬСЯ Для того щоб РОБОТОДАВЕЦЬ за когось ЗАПЛАТИВ, він ці кошти ЗАБИРАЄ з ТОГО за кого має платити.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 лют, 2026 17:17
stm написав: Banderlog написав: stm написав:Розселення військових: ВА може залучатися до організації розселення військовослужбовців (наприклад, у порожніх квартирах) задля забезпечення оплати комунальних послуг військовими, що запобігає накопиченню боргів у власників. Немає кримінального правопорушення ) Є офіційний перелік територій які під окупацією і у зоні бойових дій. Там діють окремі законодавчі ініціативи.
а як ви то собі уявляєте порожня квартіра? Там напис як в мультіку -живітє хто хотітє?  ва ніхто такий обовязок не прописав, то для чого їм ламати двері і пускати хз кого? Чи ви думаєте населення перед тим як виїхати заносить ключі в сільраду?
Бандерлог, я кажу що існують окремі території де діють окремі закони. Що ніхто ключі не заносить, але ЗСУ має можливість прожиття у порожній квартирі - це не є кримінальним правопорушенням ) у законодавстві визначен факт порожньості, факту ключів і дозволу власника на цих територіях законодавством не встановлено )
де ви були, коли вас не було? А дурні гроші платять... кіоски з шаурмою і пальоною водярою теж можно? по закону воєнного врємєні? Нема ніяких окремих законів, та і війну якось потужний лідер забув обявити) як прєдлагаєте взнавати чи хата покинута? Якщо, коли постучали не відкривають, можно вибивати к хєрям? Вдруг там бабка по пенсію вдо ближнього банкомату поїхала? Або в поліклініку, і післязавтра вернеться? в неї ж там під матрасом 25 тищ доларів було? Нє, не то шоб ніяк не можно... можно знайти одінокого домовласника флаймана, або краще злегка пющого вадіма призовного віку, звязатись з тцк і мобілізувати цього героя-добровольця. А самі будем жити в його тепленькій хатці. Но, думаю, для ком роти бпла, воно засложно, а для графа де ля Фер... 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 23 лют, 2026 17:18
_hunter написав: Shaman написав:_hunter емігрували люди завжди. але навіть коли людина свідомо емігрує, успішних прикладів набагато менше 50%. зазвичай використовують фразу - еміграція заради дітей. зараз через війну та дозвіл країн ЄС емігрувало набагато більше людей. але влаштовуються нормально все одно той самий відсоток - 10-20%. іншим це не вдається, бо є об'єктивні складнощі.
При этом - по расчетам ООН вернется максимум треть - если прямо сейчас. Еще года через три - интересно, какой же будет процент? 🤔
Поясніть мені на пальцях Чому когось цікавить скільки залишиться і скільки повернеться? Мене наприклад НЕ ЦІКАВИТЬ і відсутність цікавості повязана з тим , що мене пофігу хто поїде, хто приїде.... від чиїхось дій в мене НІЧОГО не зміниться. Тому що зміниться в тебе якщо в Німеччину чи з Німеччини вїде/виїде ще якась кількість? тобі дадуть більше ніж дають? чи в тебе заберуть більше ніж дають? Що зміниться? Лад Що зміниться якщо від нас ВИЇДУТЬ ? я розумію що стане менше платників тобі пенсії... але ж виїдуть не тільки працездатні, виїдуть і пенсіонери і тоді стане менше отримувачів пенсії... Для тебе НІЧОГО не зміниться А якщо не зміниться То чого переживаєте?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 лют, 2026 17:18
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:_hunter емігрували люди завжди. але навіть коли людина свідомо емігрує, успішних прикладів набагато менше 50%. зазвичай використовують фразу - еміграція заради дітей. зараз через війну та дозвіл країн ЄС емігрувало набагато більше людей. але влаштовуються нормально все одно той самий відсоток - 10-20%. іншим це не вдається, бо є об'єктивні складнощі.
При этом - по расчетам ООН вернется максимум треть - если прямо сейчас. Еще года через три - интересно, какой же будет процент? 🤔
я задав конкретні питання. що з ними? чи ти й близько не в Німеччині? тоді чого розпинаєшся за всіх? я давав конкретні цифри, так на окремих прикладах, але їх можна есктраполювати. твої цифри де? а посилання на розрахунки ООН - там сидять такі грантожери, й вартість цих оцінок сумнівна. тому давай ближче до реалій. чи на цьому ти й ломаєшся? 
Так я на весь твой флуд поотвечал. Что ты “конкретні питання" называешь?  Т.е. ботоферма - и на "так на окремих прикладах" - это "конкретні цифри", а аналитики ООН - "грантожери"?  Их оценки, если "кто-то" не в курсах - в том числе и на данных по Сирии базируются... Вот тебе еще конкретики: Время работает против возвращения
По словам представительницы УВКБ ООН в Украине Бернадетт Кастель-Голлингсворт, продолжительность пребывания за границей прямо влияет на желание возвращаться. Чем дольше люди обустраиваются в другой стране, тем меньше они рассматривают Украину как место для быстрого возвращения.
Статистика это подтверждает:
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 23 лют, 2026 17:22
Shaman написав:..... головне - працювати. й вміти вчитися. вантажнику/охоронцю з АТБ мову вчити важко.
Вы сильно недооцениваете "вантажників/охоронців з АТБ". Лёгкость изучения языка значительно сильнее связана с возрастом, чем с профессией.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 23 лют, 2026 17:23
budivelnik написав: _hunter написав: Shaman написав:_hunter емігрували люди завжди. але навіть коли людина свідомо емігрує, успішних прикладів набагато менше 50%. зазвичай використовують фразу - еміграція заради дітей. зараз через війну та дозвіл країн ЄС емігрувало набагато більше людей. але влаштовуються нормально все одно той самий відсоток - 10-20%. іншим це не вдається, бо є об'єктивні складнощі.
Поясніть мені на пальцях Чому когось цікавить скільки залишиться і скільки повернеться? Мене наприклад НЕ ЦІКАВИТЬ
Вижу.  — ни одного поста с обсуждением пост-РПО миграций без ответа не оставил... "Я три дня гналась за Вами, чтобы сказать, как Вы мне безразличны." (с)
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 23 лют, 2026 17:24
У нас, українців, вибору вже немає. Ми або загинемо, або виживемо. Формула виживання проста: продовжувати боротись, укріплювати економіку та зберігати єдність, – Залужний.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лют, 2026 17:26
Banderlog написав: де ви були, коли вас не було? А дурні гроші платять... кіоски з шаурмою і пальоною водярою теж можно? по закону воєнного врємєні? Нема ніяких окремих законів, та і війну якось потужний лідер забув обявити) як прєдлагаєте взнавати чи хата покинута? Якщо, коли постучали не відкривають, можно вибивати к хєрям? Вдруг там бабка по пенсію вдо ближнього банкомату поїхала? Або в поліклініку, і післязавтра вернеться? в неї ж там під матрасом 25 тищ доларів було? Нє, не то шоб ніяк не можно... можно знайти одінокого домовласника флаймана, або краще злегка пющого вадіма призовного віку, звязатись з тцк і мобілізувати цього героя-добровольця. А самі будем жити в його тепленькій хатці. Но, думаю, для ком роти бпла, воно засложно, а для графа де ля Фер... 
Я завжди є, навіть коли не в Україні ) І є окремі Закони, з якими ви принципово, як із статутом церкви не бажаєте мати справу  це вибір, як і гендерне рівноправ'я АндріяМ. Воно чомусь збоїть на помісячних цифрах, але бува 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лют, 2026 17:35
sashaqbl написав:....... Я не кажу, що це помилка влади. Кравчук був тим, ким був. Проблема в тому, що народ його вибрав. В Литві ж таких не вибирали. Якщо ми не зробимо висновки, чому ми вибирали клоунів весь цей час - то будемо наступати на ті ж граблі знову і знов. P.S. Я вже можливо писав раніше, в 2008 році розмовляв з рідною сестрою Романа Шухевича, яка жила в Нальчику. Так от, вона теж була негативно налаштована щодо ідеї вступу України в НАТО.
Ну, ни Кравчук, ни Кучма клоунами не были. А в постсоветскиз республиках выбирали всяких. Назарбаев тоже был первым секретарём ЦК КП Казахстана. "Процарствовал" после развала Союза 30 лет, приблизился к авторитарному режиму, тем не менее, результаты несколько другие. Хотя не вступил ни в ЕС, ни в НАТО и поддерживал весьма близкие отношения с РФ.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-