Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:40

airmax78 написав:
  Прохожий написав:
  airmax78 написав:Рибальський - кращій ЖК Східної, Центральної та Південної Європи.

угу, гетто на берегу 6 полосной трассы :shock:
там рядом замерший ЖК Оазис просто бриллиант! :mrgreen:

Оазис буде зданий разом зі станцією метро "Суднобудівною". А в цілому там фантастично. Куточок Копенгагену посеред суцільного ПЦя. Рибальський - ван лав.

Так купи сразу в Копенгагене.
Что тебе Киев плохого сделал?
rjkz

Подякував: 8885 раз.
Подякували: 5636 раз.

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:42

airmax78 написав:
  BIGor написав:
  airmax78 написав:Коли ми приїжджаємо (чи раніше приїжджали, коли ще було можна) до розпіарених міст, ми багато на що заплющуємо очі. Бо нові враження, навколо все незнайоме. Але якщо придивитись уважно, то стає зрозуміло, що краще Києва міста не має.

Чому тоді Ви в Відні, а не Києві?

Я розриваюсь між двома містами. Працюю у Відні, але справжнім життям живу тільки в Києві.

Напомнило.
Штирлиц склонился над картой мира.
Его неудержимо рвало на родину.
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:44

airmax78 написав:
  Хомякоид написав:
  airmax78 написав:Візьму дешево. Па5К ЄВРО за квадрат без ремонту. Не збираюсь переплачувати.

Не обмежуйте себе ніякими рамками.
беріть па 10 кЄвро якщо з видом не на гаражі

Якщо з гарним ремонтом та італійськими меблями - то доведеться залучити є-оселю на частину вартості. "Квартира повинна коштувати максимум скільки у вас є та доступно в кредит + ще трохи позичити у родичів"(с) (Юра-теплотехнік)

Ага.
"Покупать недвижимость в воюющей стране - это клиника" (Венский узник).
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:48

Frant написав:
  airmax78 написав:Збираюсь повертатись - відновлюю старі порушені соціальні зв'язки.

Приїжджайте, чекаємо вас в Києві. Біля рибальского.
Морозів вже немає.
Гайки вмієте крутити? Влаштуємо вам відстрочку. Правда, ЗП невелика і брудна і десь в полях.
Якщо не вмієте - можемо сантехніком-асенізатором, труби від гавна чистити.
Або ж підберемо хороший бойовий колектив? Фронт чекає.
По можливості, прихопіть інших ухилянтів, rjkz, бігора і тд

rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 03:50

airmax78 написав:
  Hotab написав:Макс красавчик, мені його гумор подобається))
Доречі скільки він тут «вивіз» нападок за свою квіточку, так він ще лайтово тут тролить)). Не озлився на всіх оточуючих))

Ну раз ростемо , то декларую в 2027 році продаж Кампусу. Треба ж хоч раз зробити щось своєчасно! Бо з Херсоном «і зайці голодні, і з пацанами куйня вийла». 😅
І да, Макс, я памʼятаю вашу пораду купувати в «044» стільки метрів , на скільки є кешу. Якби послухав, був би в шоколаді. Але ж я купив 91 метр в Херсоні! Памʼятник довбо*бізму 😅

Я у 2020-2021 був занадто зайнятий роботою та власним ремонтом - про*бав зміну всієї зовнішньополітичної ситуації. Прокинувся тільки десь 20-21 лютого. Я б не дав нікому нічого купити аби був в матеріалі в той час. Не можна живучи в Україні розслаблятись.

Нифига ты не прокинулся.
Ровно накануне войны ты тут рассказывал, что ее не будет.
"Рукописи не горят".
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 05:53

adeges написав:бачу, що йдеться про роки... то мабуть я з 20 роками на цьому форумі вже суперстар. але якщо мене зараз притулити до стінки у безвітрену погоду, я теж можу ще досить чимало )

Брежнев на пленуме
-Тут некоторые говорят что я стар. Да, я - стар. Я очень стар. Я- суперстар!
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 06:00

airmax78 написав:
  Хомякоид написав: Біля Чабанів відкрито новий рошен. Кажуть найбільший в Україні.

Шкода чабанкІвців - і так не дуже добре виглядають, а тут такий удар по подшлунковій. Цукровий діабет тепер там поширюватиметься з потрійною швидкістю. Пам'ятаю як у нас біля офісу відкрився Рошен - дуже помітні зміни у зовнішності працівників почались вже за декілька місяців. Бо нормальна жива людина не може пройти повз Рошен і нічого не купити. Це НЕ можливо. Як неможливо оминути гравітацію надважкої чорної діри. Якщо цей підсанкцієць ще облаштує міні кав'ярні в своїх магазинах - українцям пц.

Мы БКК берем.
И американцев на него подсаживаем.
Когда-то из "украинской" кондитерки в НЙ можно было купить только рАшен липецкой фабрики. :mrgreen: Причем и после второго Майдана я ее видел.
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 06:02

airmax78 написав:
  Олежан написав:посмотрел про Тринити (будують чи емітують), сказали что аренда на 1к стартует с 2500 дол. фига себе

Норм. По правилу 100 аренд и минимальной отпускной цене в 4000 за метр + 1000 на ремонт - аренда однухи в 50кв.м такая и должна быть. Киев - один из немногих городов на Земле где сейчас работает правило 100 аренд.

Странно, я в НЙ дешевле снимаю.
Наверное НЙ проигрывает Киеву по самому главному.
ЛЛЛ.
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 06:10

airmax78 написав:
  fox767676 написав:Ось була вулиця імені царського генералу українського походження Драгомірова
+/- аналог Скоропадського
На честь нього перейменували у 2002, а у 2022 назвали в честь іншого, без усіляких плям колабораціонізма
А несвідомий одесит-віденець (у Києві був транзитом) ментально так і залишився у історичному інтервалі [2002-2021] сумбурного світогляду, та ще й має нахабство лаяти Першого Президента Незалежної України, демократично обраного, демократично залишившего посаду
національний та духовний нігілізм

"Quo vadis???"

Так, я не зміг зачепитись за Київ. Не всім це вдається. І мені достане сміливості це визнати. До Кравчука в мене особистий рахунок. З його мовчазної згоди знищили ЧМП - найбільшу судноплавну компанію світу. Максимально тупо. А я планував в ній працювати. Мріяв. Ви не уявляєте як я мріяв бути моряком. Як будь-який одеський хлопчик.

По секрету скажу, не было там "мовчазной згоди".
Там было активное участие. 330 судов было продано в Индонезию по цене лома.
Ну, его-то понять можно.
Времена тяжелые, а ему кавказца кормить было тяжело.
Собака - друг человека. А ради друга человек может и страну разваливать.
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 07:32

pesikot написав:
  Бетон написав:
  Бетон написав:впервые проехал на метро за 2 года. не верится, что можно вот так просто идти ногами по улице.
А шо, відстрочку намутили?

Так

Как ты о себе писал - я принципиальный, я против коррупции

Зараз дывы, и намутил, и воспользовался коррупцией )
И принципы не пошатнулись

Ни один чиновник или тцк ашник ничего от меня не получил. Нет коррупции. Всё по закону.
Бетон

Подякував: 226 раз.
Подякували: 544 раз.

Профіль

5
3
2
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему