Все что ниже в посте не обязательно ко мне. Вот так оно работает. ))
Меня процетировали. Ладно.
Саме так. Далі - не обовʼязково до вас. Тоді очевидно є інші маркери, що саме таки до вас. Наприклад цитата саме ваших слів , якщо ви в стані впізнавати свої слова, звичайно )) Але якщо ви бажаєте не помічати , що питання таки до вас , то хіба ж я можу вас змусити 😅
Я ж загалом то чому і спитав «у вас там все нормально?», бо слова , адресовані не вам - ви для чогось собі берете. А цитати ваших слів вам не вдається розпізнати . Але можете не відповідати, адже я не поставив вдруге слово tumos 😅
Цитаты отсутствуют. Сам с собой ведет диалог. Все ли у него нормально ?
Не дозволяйте більше таке робити з вами 🤭 Навіть якщо у вас складнощі з розпізнанням адресатів звернень, ніхто не має право користуватись цими вашими недоліками ))
Почему нет? Я знаю женщин, которые работают на тяжёлых грузовиках. Ездят по Киеву. С поиском работы у них проблем не было. А с легковой совсем просто. Есть даже служба такси, куда водителями не берут мужчин, причем появилась она ещё до полномасштабки.
При езде по Киеву у женщины вряд ли возникает необходимость самостоятельно менять колёса у тяжёлого грузовика или заниматься на дороге ремонтом двигателя или коробки передач. А водить... Почему бы и нет?
Не дозволяйте більше таке робити з вами 🤭 Навіть якщо у вас складнощі з розпізнанням адресатів звернень, ніхто не має право користуватись цими вашими недоліками ))
Але ж придумати неіснуючу «ошибку» цитування і вмикаючи дурня «а чому ти у мене спитав про інсультника», катати це мило по тазіку весь вечір - то ж зовсім інша справа. 😅
Интересная заметка - "Добро пожаловать в эпоху энергетических потрясений." - . Как по мне, то из неё следует, что у Европы не самые весёлые перспективы.
Але ж придумати неіснуючу «ошибку» цитування і вмикаючи дурня «а чому ти у мене спитав про інсультника», катати це мило по тазіку весь вечір - то ж зовсім інша справа. 😅
Маркер инсультник. Обращается ко знакомому. Бывшему.
Бетон написав:Опа, записи оказывается уже есть. Зона засыпает лампочки зажглися
ты натрындел, что полицейская сбежала. сильно злорадствовал по этому поводу
реальность оказалась совсем иной
Це (принаймі поки-що) - зовсім не реальність, а лише слова підозрюваної, причому аж через 3 дні після злочину, ймовірно вже після того як вони разом з адвокатом продумали лінію захисту.
Тобто, словам Бетона на форумі ти віриш, навіть без доказів
Про поліцейську "це лише слова", "всьо не так однозначно" )
Це показує, що ти повір в альтернавну реальність, а зараз намагаєшься неіснуючі факти натягнути на існуючу реальність. Залиш в покої сову )
ЛАД написав:Но если всё так и единственное гендерное неравенство это воинская обязанность, но это обусловлено объективными причинами, то о чём вы спорите?
Я отметил очевидную ложность утверждения Хотаба о том, что у граждан не бывает прав без обязанностей. Тут и спорить нет о чём, так как это - объективная реальность.