Спасибо, что приписали меня к Ыліті.
Поставил её примерно неделю назад.
Дают задаток 88500 на руки (+ налоги) Є оселя 60%
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Спасибо, что приписали меня к Ыліті.
Поставил её примерно неделю назад. Дают задаток 88500 на руки (+ налоги) Є оселя 60% Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Це повнісінька дурня. Київ такий "пустий" що затори з ранку до вечора. В Оушені якось не був, в Рівер молі наприклад посеред дня людей повно. Молоді на вулицях якраз достатньо, принаймні тих кому до 25 Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
маячня) от що каже з цього приводу гпт: « Рейтинг відвідуваності ТРЦ Києва (орієнтовно)Прямого офіційного рейтингу відвідуваності київських ТРЦ (із точними цифрами трафіку) у відкритому доступі наразі немає. Девелопери публікують ці дані вибірково. Втім, на основі аналітики ринку (UTG, RAU, VKURSI, девелопери) можна сформувати досить точну картину за рівнем відвідуваності. ⸻ Лідери (максимальний трафік)* Respublika Park * Lavina Mall * Blockbuster Mall Причини лідерства: * дуже великі площі (до 300–450 тис. м²) * потужна розважальна складова (парки, кінотеатри, фудкорти) * сильні якірні орендарі Respublika Park також вважається лідером за доходами, що зазвичай означає і високий трафік.⸻ Другий рівень (стабільно високий потік)* Ocean Plaza * River Mall * SkyMall Особливості: * Ocean Plaza — сильний потік завдяки центру міста та метро * River Mall — ключовий ТРЦ лівого берега * SkyMall — стабільний трафік попри вік ⸻ Третій рівень (районний масовий трафік)* Dream Town * Retroville * Cosmo Multimall * Gorodok Gallery Важливо: Такі ТРЦ часто мають високий щоденний потік, бо працюють як районні центри (покупки, їжа, побут). ⸻ Поточна ситуація з відвідуваністю* У 2025 році відвідуваність ТРЦ в Україні зросла приблизно на 7–16% * Але все ще нижча за доковідний рівень (~–15%) * Середній показник — близько 390+ відвідувачів на 1000 м² на день ВисновокЯкщо коротко: * №1 за сукупними показниками — Respublika Park * найбільш «живий» класичний ТРЦ — Lavina Mall * найстабільніший за потоком — Ocean Plaza» зи: після відкриття Оушен Моллу ситуація знову зміниться Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Зачем мне гпт?
Я бываю в оушен часто. Людей субъективно мало. В ривер молл больше. В республике и лавине овер дофига Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
я спеціально навів цитату щоб потім не бути втягнутим в нубськи суперечки з тими, хто дупля в цьому не рубить якщо не згоден - подискутуй з гпт, а мені трусити чєпуху не потрібно зи: порівняй в цих трьох трц площу і кількість магазинів, «експерд» « Щоб швидко зрозуміти різницю* Respublika Park ≈ у 2 рази більший, ніж Ocean Plaza За рахунок масштабу там більше магазинів, розваг і зон — це «місто в місті».* Ocean Plaza менший, але має вищу щільність трафіку Тобто людей менше в абсолюті, ніж у Respublika, але на кожен квадратний метр — більше.Причина — центр міста + метро + постійний «транзитний» потік. * River Mall — «золота середина» Не гігант і не компактний:* сучасний * добре спланований * стабільний потік без перевантаження ⸻ Якщо сказати простіше* Respublika Park → їдуть спеціально (шопінг + розваги на пів дня) * Ocean Plaza → заходять «по дорозі» (дуже живий щоденний потік) * River Mall → комфортний районний центр з рівним трафіком»
Никто тут не собирается спорить, отвечаю на оценочные суждения "маячня" і "чєпуха" Ты думаешь, ты самый борзый тут? Я не трушу, а выражаю своё личное мнение, основанное на личном опыте Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
ну так я тобі і відповідаю що думаю про твої «суждєнія», посилаючись на відкриту інфу від гпт і ні, я не вважаю себе самим борзим, я вважаю що ти несеш забагато пурги в питаннях, в яких нічого не розумієш зи: до речі я глибоко сумніваюсь що ти дійсно часто відвідуєш Оушен, бо на Либідській постійно чатує страшне тецека, якого ти так панічно ссишся вже декілька років
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||