Сколько должен стоить кв.м. чтобы квартиры покупали?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3334353637 ... 46>
Повідомлення Додано: Нед 26 гру, 2010 21:22

Chabik написав:nic777
і я так думаю, що він просто гонить! :)
Вот вот! И я отом же! Те кто строит-тем некогда здесь писать!
nic777

Повідомлення Додано: Нед 26 гру, 2010 21:27

Вот вот! И я отом же! Те кто строит-тем некогда здесь писать!

І я з Вами згоден , час на те щоб тут писати є тільки у мульти-мілліонерів , які настільки розумні , що розум їм не позволяє з своїх коштів гроші на власне житло відкладати , от вони й пишуть - пишуть .
А аргументація в них яка
Зачитаєшся
... Олені , Лохи , гониш , піпець всім крім мене , якщо не вийдуть молоді спеціалісти на ринок житла , то будівельники загнуться , завтра будете продавати по 300-200-100-даром.... і так далі .

Щось більш розумніше з вищеприведенного написати можете :?:
budivelnik

Заблокований
Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 гру, 2010 21:49

товар - деньги идёт речь не о печатном станке, деньги как номинал есть дефицит в мире... не сама суть бумажек количества....
можно напечатать денег и в Украине, нехватка заключается в расбалансировке экономик...
chiy

Повідомлення Додано: Нед 26 гру, 2010 21:55

деньги подкреплены экономическими показателями валюты каждой страны.... вот будивельник условно хочет продать за 1000 дол. кв.м. а покупатель может под свой доход его же жильё может приобрести только за 500... вот строители будивельника наверняка в зарплате поупали!!! так и везде, ведётся полемика больше надо зарабатывать, а если собственник урезает доход, скажите что это не коснулось основной массы населения(иключения молчите плиз)
chiy

Повідомлення Додано: Нед 26 гру, 2010 22:00

скажите что это не коснулось основной массы населения

Тому я й розділяю зміни ціни які відбулись внаслідок зміни технологій ( здешевшення виробництва ) , зміни оподаткування ( наприклад відмінили ПДВ і через пару років буде мінус 5 % до ціни )
І зміни які відбулись внаслідок загального зубожіння населення.
Скажіть чи можа радіти від падіння ціни на 10% , якщо воно відбулось внаслідок падіння Ваших доходів на 20% :?:
А на сьогодні саме це і відбувається , таким чином виходить , що житло не такий вже й поганий товар :D [/quote]
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 гру, 2010 22:34

chiy написав:товар - деньги идёт речь не о печатном станке, деньги как номинал есть дефицит в мире... не сама суть бумажек количества....
можно напечатать денег и в Украине, нехватка заключается в расбалансировке экономик...
Он собираеться продавать америкосам? или эвро пейцам?(у нас не печатают?)
nic777

Повідомлення Додано: Нед 26 гру, 2010 22:53

а вот к вам пан будивельник и вопрос как от еврея...
есть экономист, толковый парень, со знанием жизни и дел в общем и частности, с образованием в строительной отрасли и неким опытом..... интересно во сколько вы бы оценили труд такого работника в вашей компании?
с учётом того чтобы он мог купить Ваше строящееся жильё, а вы вроде 700 дол. кв.м. в пригороде Львова.
в европе в среднем нужно 5 лет откладывая 30% от з/п можно приобрести жильё для семьи в размере 35 000 (в пригороде как у вас) откладывая 30% где-то 600 дол в месяц заработок семьи должен быть не меньше 2000 дол и за 5 лет соберёться сумма 35 000 дол.
Вопрос тогда остаётся последний возьмёте ли вы пан будивельник не скрипя ничем на работу на з/п в 1500 дол? почему так? так как жёны занимаются детьми как правило, а мы мужики должны зарабатывать основную часть дохода, вот предположительно женщина хотя бы 500 дол заработает.
Так как, насколько не реальна мысль? Возьмёте на работу? и можно заключить контракт на работу и на покупку жилья хоть завтра на 5 лет!
chiy

Повідомлення Додано: Пон 27 гру, 2010 12:13

а вот к вам пан будивельник и вопрос как от еврея...

Відповідь молодому спеціалісту як від єврея :wink:
Ви вже працюєте 5 років :?: Чому ще не відклали на житло :?: Чому не втікли в Європу :?: Може Ви поганий спеціаліст як для Європи :?:

І взагалі
Чому Ви вирішили що в Україні можна відкладаючи 30% від заробленного можна купити житло з нуля :?:
Покажіть мені в якій Європі можна за 18 місячну зарплату купити житло ( Ваша пропозиція
5 років х 12 місяців х 30% = 18 місяців )

Не має такого :!: А чому Ви вірішили що тут є :?:

Останнє
Я можу знайти для Вас житло вартістю в 5000 доларів на відстані 10- 20 км від місця праці , але в напрямку від міста , а не до центру і це спокійно може бути 30% заощадженнями молодого спеціаліста за 5 років роботи :D (5000 / 30% /60 місяців = 2300 грн в місяць заробітна плата - з якої 700 грн в місяць - заощадження )
Так що все по Європейським нормам :D
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 27 гру, 2010 20:09

и заметьте сколько смайликов в вашем письме....
и прикиньте сколько Желающих,Специалистов, Городских, С опытом работы, Толковых и Знающих прийдёт к Вам на з/п 2300 ??? Улыбнули... чего же вы тут европейские цены не ставите? а про цены на недвигу вы ставите с рассчётами и цифрами.... а вот в европе когда на недвигу смету готовят то з/п учитывают не 2300 грн (меньше 300 дол.) за человека... сами небось в день столько имеете.
извините напрашивается вывод который я и так давно знал, просто тут многие спорят толи по незнанию, толи по доброте: вы ну оччччень свой труд цените, ну а других.................
ну а жизнь показывает видать такие и специалисты строят за 2 300 грн в месяц... (деревенский парень специалист для которого предел мечтания такая з/п)
и потом говорим что мол ищите лучше зарабатываемые места... лицемерие.
интересно есть ли у Вас сын?
или Вы наверное считаете его гением и его з/п наверное оцените в другом эквиваленте?
а когда у него будет жена и двое деток з/п 2 300 это просто награда!
да и он наверное мечтал жить в доме за 5 000 баксов (боюсь представить эту халупу и местность в округе).
прошу прощение за такие сравнения но вы живёте с двойными стандартами.......
chiy

Повідомлення Додано: Пон 27 гру, 2010 20:32

Ви у нас економіст здається :?:
Фахівець по міжнародним економічним відносинам якщо не помиляюсь
Намалюйте мені будь ласка схемку згідно з якою людина яка будує і отримує гроші за будівництво за 30% отриманих грошей в стані викупити все що збудувала :D
Я знаю слідуюче
1 В квадраті який коштує 700 доларів - 200 доларів гроші які нараховуються працівнику , так як я оптимізовую оподаткування , то з нарахованих 200 мій працівник отримує 170 ( а не 100 , як отримував би згідно чинного законодавства )
2 Мій працівник в місяць будує 2-3 кв м ( а не 1,5 як в середньому по державі ) , тому його заробітна плата становить 350-500 доларів в місяць.
3 Тепер самі прикиньте те що пропонуєте Ви
За 6 років мій працівник збудує 200 кв м і отримає за це 34 000 доларів , Ви хочете що б за 30% ( 10000 )від отриманного він зміг купити квартиру нехай в 50 кв м

Вас нічого в цій схемці не тривожить :?:
А мене наприклад тривожить , бо за будівництво 50 кв м , я нарахую своєму працівнику 10 000 . з яких 1500 забере держава , а 8500 отримає працівник і за цих же 10 000 я повинен віддати своєму працівнику квартиру :?: А матеріали які затрачені при будівництві цього житла куди зчезли :?: А я працював за що :?:

Так в кого з нас подвійні стандарти :?: Чи може Ви економіст паперовий :?:
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
  #<1 ... 3334353637 ... 46>
Форум:
+ Додати
    тему