Здача в оренду проти депозиту в 2011 році

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1213141516 ... 87>
Повідомлення Додано: Пон 07 лют, 2011 11:35

А может глубокоуважаемый будівельник ответить на простой вопрос:
ЕСЛИ ВЛОЖЕНИЯ В НЕДВИЖИМОСТЬ - "НАШЕ ВСЕ", ТО ВСЮ ПРИБЫЛЬ СЕЙ КРУПНЫЙ СПЕЦ БИЗНЕСА ДОЛЖЕН НАПРАВЛЯТЬ В СКУПКУ КВАРТИР. ЭТО ТАК? СКОЛЬКО КВАРТИР ВЫ УВАЖАЕМЫЙ УЖЕ НАСКЛАДИРОВАЛИ???
ЦИФРУ И МЕТРАЖ - В СТУДИЮ
.
если этого не будет - закрываем тему и извиняемся за демагогию, ок?
козерог

Повідомлення Додано: Пон 07 лют, 2011 12:55

budivelnik написав:А тут два фактори
1 За 10 років долар обесцінився в 5 разів ( і це добре видно по цінам на золото-нафту на світових ринках)
2 За тих самих 10 років населення в доларах стало багатшим.
Просто порівняйте ВВП держави ( один з трьох рівноцінних варіантів обислення ВВП - це варіант обчислення витрат населення , а як Ви прекрасно розумієте витратити більше ніж маєш можна тільки у випадку наявності друкарського верстату , у населення такий відсутній )
Отже

рік____ВВП грн_________ВВП долар
2001___204 млрд_________40 млрд
2010___1000 млрд________120 млрд
На лице збільшення в три рази доходів населення в валюті при практично незмінній товарній масі в державі ( ціна товару= обєм грошей/обєм товарів) , тому:
Беремо
4950 доларів(Ваша ціна) х 5 разів( інфляція долара) х 3 рази ( збільшення середніх доходів населення в доларах)
=75 000 доларів(600000 грн ) - так що явно видно що сьогоднішня ціна не переоцінена а недооцінена.

Доллар не обесценился в 5 раз за 10 лет, максимум в 2. Обесценивание всего в Украине в 5 раз - это с учетом роста ВВП. Не было бы роста, не было бы и подорожания.
С Ваших слов ВВП 2001 г - 200 млрд
ВВП 2010 г - 920 млрд ( в 4.5 раза больше)
То есть Вы сами подтвердили, что за последние 10 лет даже ВВП вырос всего в 4.5 раза. И лишь недвижимость в 13 раз. Это объясняется никак не сумашедшей долларовой инфляцией, а притоком спекулятивного иностранного капитала в 2005-2007 годах, который уже 3-й год не могут вывести. И если посмотреть ситуацию в любом крупном иностранном банке то 10-40 % проблемным кредитов и есть та избыточная ликвидность, которую накачали, когда надували пузырь недвиги. И если бы банки могли выселить из заемных квартир всех должников, которые уже давно не платят кредиты, и продать эти квартиры по рыночной цене, то цены бы нас приятно удивили.
Для Вас недвижимость - это бизнес, Вы строитель-бизнесмен, но не инвестор. Любой бизнес, если им занимается профессионал - прибыльный. Но для инвестиций я пока недвижимость не рассматриваю, да и Вы наверное не для себя строите, а на продажу, т.е. чтобы получить прибыль за свой труд. Будеттолькодорожать - никогда не аргумент.
l_s_v

Подякував: 1 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 лют, 2011 13:14

козерог написав:А может глубокоуважаемый будівельник ответить на простой вопрос:
ЕСЛИ ВЛОЖЕНИЯ В НЕДВИЖИМОСТЬ - "НАШЕ ВСЕ", ТО ВСЮ ПРИБЫЛЬ СЕЙ КРУПНЫЙ СПЕЦ БИЗНЕСА ДОЛЖЕН НАПРАВЛЯТЬ В СКУПКУ КВАРТИР. ЭТО ТАК? СКОЛЬКО КВАРТИР ВЫ УВАЖАЕМЫЙ УЖЕ НАСКЛАДИРОВАЛИ???
ЦИФРУ И МЕТРАЖ - В СТУДИЮ
.

Хочете мене спробувати загнати на слизьке ?
Так от
Відразу видно що Ви не читали мої попередні повідомлення де було написане слідуюче
1 Будівництво для мене , це в першу чергу засіб збереження зароблених коштів і тільки в другу - засіб заробляння.
2 Я постійно заявляв і заявляю далі , що всі мої неактивні кошти - замість депо чи долей в чужих бізнесах . я складую в себе в виробництві в вигляді квадратних метрів.
На сьогодні в мене в нерухомості
60 кв м - комерційна нерухомість ( магазин )__приблизно 0,5 млн грн
240 кв м - три квартири де проживає моя сімя__приблизно 1,2 млн грн
400 кв м - три трьохкімнатних квартири і 7 гаражів - в будинку який я будую ( ще потрібно добудувати три двохкімнатних)_______2 млн грн

В депозитах - 0 ,
в прикрасах , автомобілях, побутовій техніці в порівнянні з нерухомістб в мене практично 0.

Отже відповідь я Вам дав + перевірити правдивість цих слів можна за рахунок моїх повідомлень написаних за рік до Вашого тут появлення.
Так що в мене зустрічна пропозиція.
Цікавість Ваша втамована , значить Ви переходите від демагогії до конкретних дій, а саме
Продаєте своє житло , якщо не має свого - вмовляєте родичів - Окей ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 07 лют, 2011 13:24, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 07 лют, 2011 13:19

Доллар не обесценился в 5 раз за 10 лет, максимум в 2. Обесценивание всего в Украине в 5 раз - это с учетом роста ВВП. Не было бы роста, не было бы и подорожания.
С Ваших слов ВВП 2001 г - 200 млрд
ВВП 2010 г - 920 млрд ( в 4.5 раза больше)
То есть Вы сами подтвердили, что за последние 10 лет даже ВВП вырос всего в 4.5 раза. И лишь недвижимость в 13 раз.

А чому Ви порівнюєте нерухомість Києва , а ВВП - держави.
Ні для кого не секрет , що в 1990 році середня розбіжність в доходах була десь 2-3 рази між мінімумом і максимумом.
На сьогодні ця розбіжність становить напевно 20-30 разів і розрив в КИєві набагато більший ніж по Україні , як не прямий аргумент - депозити Києва становлять 20-25% від всіх депозитів України , в той час як населення становить 5% від загальноУкраїнського.
Тобто все як книжка пише.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 07 лют, 2011 15:01

budivelnik написав:А чому Ви порівнюєте нерухомість Києва , а ВВП - держави.
Ні для кого не секрет , що в 1990 році середня розбіжність в доходах була десь 2-3 рази між мінімумом і максимумом.
На сьогодні ця розбіжність становить напевно 20-30 разів і розрив в КИєві набагато більший ніж по Україні , як не прямий аргумент - депозити Києва становлять 20-25% від всіх депозитів України , в той час як населення становить 5% від загальноУкраїнського.
Тобто все як книжка пише.

Про Киев я ничего не говорил. Сравнивал цены на донецкую недвижимость.
l_s_v

Подякував: 1 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лют, 2011 12:57

budivelnik написав:60 кв м - комерційна нерухомість ( магазин )__приблизно 0,5 млн грн
400 кв м - три трьохкімнатних квартири і 7 гаражів - в будинку який я будую ( ще потрібно добудувати три двохкімнатних)_______2 млн грн

что из этого у Вас под арендой, за которую вы так палко агитируете???А продажа квартир служит диаметрально другой цели, нежели аренда

Цікавість Ваша втамована , значить Ви переходите від демагогії до конкретних дій, а саме
Продаєте своє житло , якщо не має свого - вмовляєте родичів - Окей ?[/quote]
- И в чем моя "демагогия"? Может я где-то призывал избавляться от собственного жилья? Жилье должно служить одной цени - проживанию.И вот тут мы с вами расходимся.
козерог

Повідомлення Додано: Вів 08 лют, 2011 20:10

козерог написав:
budivelnik написав:60 кв м - комерційна нерухомість ( магазин )__приблизно 0,5 млн грн

что из этого у Вас под арендой, за которую вы так палко агитируете???А продажа квартир служит диаметрально другой цели, нежели аренда

1 Як у Вас з логікою?
Мене особисто цікавить чи розумієте Ви значення мого ніка :wink:
Я будую , а не здаю в оренду, і при цьому знаю в рази більше від основної маси тут присутніх
Звідки і як ростуть ціни в будівництві.
2 Яке з моїх повідомлень може трактуватись як спроба когось загнати чи то в оренду , чи то купити/продати житло ?
Я навіть в цій гілці створеній табличці , спеціально щоб уникнути подібних звинувачень , придумав трьох віртуальних персонажів Бетон_ман , Депо_ман , Голд_вумен. Я просто показую як викрики сотень неадекватів спотворюють реальний стан речей і пропоную тим хто серьозно має цікавість до ринку нерухомості розглянути як його плюси так і мінуси.

козерог написав:
budivelnik написав:
Продаєте своє житло , якщо не має свого - вмовляєте родичів - Окей ?

- И в чем моя "демагогия"? Может я где-то призывал избавляться от собственного жилья? .

Ваша демагогія полягає в викриках
Всьо пропало шеф.
Тому , якщо Ви здурі хочете когось звинуватити , то будьте готові до того , що можуть звинуватити і Вас.
Якщо Ви впевнені що нерухомість це відстій і буде падати нижче плінтуса , то Ваша поведінка по утримуванню від продажі житла якою володіє Ваша родина - як мінімум не логічна. Якщо так сильно впевнені , то кидайте писанину на цих сторінках і займіться благополуччям власної родини . Чим швидше продасте , тим більше заробите. :D
Жилье должно служить одной цени - проживанию.И вот тут мы с вами расходимся

А чи можете Ви осягнути таку просту річ як :
Якщо хтось сьогодні має зайві гроші і вирішив вкласти їх в купівлю житла , то таким чином він грає за тих хто не має ні житла ні грошей на купівлю житла , адже від збільшив кількість збудованих квадратних метрів в державі і все одно куди він їх подіне ,
-Здасть в оренду - Ви отримаєте можливість ще не заробивши на це житло ним користуватись
- Виставить на продаж - збільшується пропозиція , значить буде зменшуватись ціна
- Милується ним і нікому не віддає - знову за Вас , адже в разі відсутності бажання купувати , це житло все одноб не зявилось + цим житлом він забрав з споживчого ринку свої гроші і таким чином не дав збільшитись цінам на інші товари.
..... і так далі.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 08 лют, 2011 20:26, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 08 лют, 2011 20:22

даже Любому ежу, риалтору, строителю, понятно, шо депо выгоднее)))

а ежели сделать корзину с доступными в Неньке инструментами, то вобще даже базарить ниачём

шоб сдача в аренду стала выгодной, бетон должон расти хотя бы в ногу с укринфляцией, а он показывает прямо противоположную динамику
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лют, 2011 20:30

Андрей_В написав:даже Любому ежу, риалтору, строителю, понятно, шо депо выгоднее)))
....

Ще до недавнього часу Вам було зрозуміло , що
- ціни впадуть в рази
- буд-матеріали подешевшають
- на ринку зявиться житло а-ля щитові будиночки по ціні в 100-200 доларів за квадрат.
Поки що цього не має .
Чи не говорить це про те що Ваш інтелект нижчий від Вами перечислених ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 08 лют, 2011 20:53

budivelnik написав:Ще до недавнього часу Вам було зрозуміло , що
- ціни впадуть в рази
брехня, я в начале прошлого года говорил шо -10-15% в 2010 и около того в 2011-12
- буд-матеріали подешевшають
брехня, в прошлом году говорил шо уже подешевели
- на ринку зявиться житло а-ля щитові будиночки по ціні в 100-200 доларів за квадрат.
"строитель", а не видит, на сколько во время кризиса возросло предложение построить дом по альтернативным технологиям (смотри скока рекламы по сайтам и газетам появилось)
Поки що цього не має .
Чи не говорить це про те що Ваш інтелект нижчий від Вами перечислених ?
похоже не с интеллектом проблемы, а с брехней у кого то (впрочем кохда на голом холодном непроданом бетоне сидишь то и не так раскорячишься :lol: )))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

#<1 ... 1213141516 ... 87>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Бетон і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор