|
|
![]() очень дискуссионно ... все что написано в договоре и противоречит ГК - считайте что там нет .. молчаливое согласие - это не норма ... т.е. есть к чему придраться .... юридически плозхо выверено ... самое правильное - это право банка на досрочное расторжение договора - тогда нет вопросов ...
![]() очень дискуссионно ... все что написано в договоре и противоречит ГК - считайте что там нет .. молчаливое согласие - это не норма ... т.е. есть к чему придраться .... юридически плозхо выверено ... самое правильное - это право банка на досрочное расторжение договора - тогда нет вопросов ... честно и понятно
![]() Получил письмо с КР с ПРЕДЛОЖЕНИЕМ о снижении валютных % с 11 до 10. Не очень приятно конечно, но спорить с банком не буду и соглашусь. Ставки по прежнему выше среднерыночных... хотя конечно значительно меньше Дельтовских пополнений. Но нельзя же ВСЕ отнести в Дельту с ее сумасшедшими %.
100% гарантии нигде нет, все кругом постоянно колеблется. Когда-то у Укрпрома у одного из немногих были фиксированные %, а где он сейчас? Можно допустить и такой ГИПОТЕТИЧЕСКИЙ вариант, что в СЛЕДУЮЩИЙ РАЗ ВОЗМОЖНО Дельта или ей подобные через 2-3 месяца опустят % до 6-8, при среднерыночной ставке на тот момент 4-5, а в КР ВОЗМОЖНО будут все те же 10... Кто, где и когда больше выиграет? Поэтому учитываю поведение КР на будущее, но в соответствии с политикой диверсификации никуда не убегаю ![]()
![]() Аналогічно, не буду з банку забирати депозити й картковий рахунок цілком влаштовує, навіть зі зміненими тарифами. Але, ноу-хау, Київської Русі зі зміни незнижувального залишку по діючим рахункам ШОКУВАЛО. Зниження % ставки чекав, адже вона по карткам перевищила % по новим депозитам, що пропонує Київська Русь. Сподіваюсь цю ганебну практику не переймуть інші банки...
![]() Mirax
У реальності на жаль далеко не всі банки звертають увагу на "воплі" на цьому форумі... Ще більший галас був на гілці Фіників, коли вони відмовилися поповнювати, майже всі збиралися тікати... Але за звітністю АУБ кількість вкладників-фізосіб так і пре у гору... Ще більший галас був на гілці ВТБ щодо 12%, але і досі всі не повтікали та банк не "засудили у суді"... Тому варто бути прагматиками всім... Якщо інші банки будуть вважати, що для них вигідніше знизити %, ніж зберегти "любов" вкладників - то він їх знизить. Відповідно і якщо вкладника задовольняють навіть знижені %, він нікуди "з принципу" не втече. Се ля ві ![]()
![]() Все вірно. Тому мене ні Фініки, ні ВТБ своїм клієнтом більше ніколи не побачать, навіть якщо відсотки по депозитах встановлять захмарні. Для мене збережені нерви і спокій дорожчі за тих кілька процентів заманухи з наступним кидком. Ну а ви підставляйте другу щоку. Се ля ві.
![]() ![]() Mirax
Ви мене трішки не так зрозуміли... Я "другу щоку не підставляю", а ПОСТУПОВО (без зайвих емоцій і галасу) закриваю "ПЕРШУ щоку" у залежності від СИЛИ удару банку по неї та закінчення строків депо: з початку наполовину, потім на дві тритини, потім на три чверті, а потім можливо і повністю... У залежності від кількості інших банків-хуліганів на ринку та сили ЇХ ударів ![]() А Фініки з КР з одного боку та ВТБ с другого - це принципово різні речі. Перші діяли неприємно для вкладника, але у ПОВНІЙ ВІДПОВІДНОСТІ до договору. Для ВТБ ж договір - це не більше ніж туалетний паперець. Тому повний бойкот ВТБ повністю зрозумілий. Для інших ПОКИ вистачить і пониження рівня і ОБСЯГУ майбутнього "співробітництва"
![]() Каким он (банк) был - таким он и остался! я уже ранее писал - запуталась КРуся в ипотеке аки муха в паутине. он реально не платил строителям в конце 2008, начале 2009!!! - это нормально??? ставка была на разыгрывание админресурса, загон местечковых бюджетников в Крусю и пр и пр. "новаторские ходы" Но эффект это если и дает, то краткосрочный. Ведь и продуктовая линейка - жиденькая, и персонал (руководящий) убогий и умных маркетинговых ходов нет Я могу привести пример - вчера зашел в магазин, выяснилось, что клиенты Круси, типа банк кредитует их покупателей. Вопрос - а сколько реально выдано потребкредитов за 1,5 года усердных трудов? Ответ - да ни одного!!! - это нормально??? Второй сюжет - нагромоздили недвигу в Киев.области - продать не могут!!! ни квартиры ни офисные площади! (куча недоделок, качество никакое, лифты не работают - не хотите на 20 этаж пешком с коляской прогуляться?, ) сначала пыжились - никакой аренды - мы токо продаем! сейчас вывесили капитулирен-плакатен - "аренда!" - и все равно, никто не берет... Отаке воно - життя в Крусі ![]() кто-то за это должен заплатить и я даже знаю кто - вкладчики! ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|