Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 914915916917918 ... 1543>
Повідомлення Додано: Суб 07 тра, 2011 18:41

1 Ви не знаєте скільки реально коштувала квартира рік тому назад, бо тоді Ви її не купили.
2 Ви не знаєте скільки реально коштує квартира сьогодні - бо Ви її і сьогодні не купили .

Таким чином Ви знаєте що вивіска ціни на квартиру - змінилась , але які будуть дії власника коли Ви спробуєте реально купити квартиру - Вам не відомі , а ці дії можуть бути аналогічні діям які ми постійно спостерігаємо в АН
Те що Ви хочете вже продано , але у нас є аналогічне - трошки дорожче.

У вустах безпосереднього власника ця фраза може бути трішки іншою
Ми хотіли продати свою за 53 і купити іншу , але та що ми хочемо купити - вчора подорожчала на 10% , тому й ми піднімаємо ціну на 10% , але спеціально для Вас робимо знижку і згодні продати за 62
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 07 тра, 2011 18:42

budivelnik написав:
Дефолт создаю не я,

А де я казав що ти взагалі хоч щось в стані створити ?
Я взагалі маю певні сумніви щодо того що ти собі на хліб в стані заробити і на 70% впевнений в тому що сидиш на шиї як не в держав так в батьків.
А под обломками дефолта хоронятся создатели причин дефолта.

І тут я з тобою згоден.
Я роблю все що в моїх силах для того щоб дефолту не було .
Ти кричиш дефолт в будівельній галузі - я спокійно не звертаю на твої крики - будую
Ти пінишся - Україні гаплик через рік
Я вкладаю гроші в нові обєкти які будуть готові через два роки.

Так хто з нас створює умови для дефолту , а хто бореться з дефолтом ?
Ти з своїми визгами , чи я створеннямз товарної маси.
А ціна на цю масу нехай цікавить не всіх а тільки тих кому вона потрібна і в кого є можливості її купити.
Таким чином житло яке тобі потрібно - я створюю , а те що його встигає швидше викупити хтось інший по недоступній для тебе ціні - так це не моя головна біль - а твоя.

Это еще вопрос кто у кого на шее сидит. А сопляки твои по цеху только и ноют, чтоб получить помощь с бюджета и чтоб помогли ихней строй отрасли.
Если ты не ноешь, то просто мелкая сошка. Была б у тебя возможность бОльшими оборотами крутить, сидел бы и ныл как сотоворищи...

Ты будуй себе тихонечко, можешь по ходу подъехать в Киев помочь добудувать своим сотоварищам.
turbina

Повідомлення Додано: Суб 07 тра, 2011 18:49

sashaa250174 написав:ЧУЮТ ЧТО ЛЕТОМ БУДЕТ ТОРБА

100%
Сегодня попался адекватный риелтор, который услышав сумму и сроки, сказал - "Сделаем"!
(Сроки - лето/ Цена - минус 30% от хотелок).
Будем посмотреть, но тренд НА ПОНИЖЕНИЕ - однозначно :!:
ТЧК

Повідомлення Додано: Суб 07 тра, 2011 19:00

А сопляки твои по цеху только и ноют, чтоб получить помощь с бюджета и чтоб помогли ихней строй отрасли.

1 Не звинувачуй сам і звинувачуванним не будеш
2 Твої сопляки по цеху обвалістів - соплі розмазують - куди там будівельникам
3 Почитай скільки коштів обіцяли і що виділили :
http://news.finance.ua/ru/~/2/0/all/2011/05/07/237470
...пытается и Кабинет министров, который с 2009 г. начал реализацию программы "Доступное жилье".
...Суммарно государство направит в 2011 г. в отрасль только 1 млрд. грн.
...В 2010 г. сумма, предназначенная в госбюджете для стро ительства жилья, была урезана на 650 млн. грн, до 390 млн. грн, а обещанные 625 млн. грн кредитов Ощадбанка и Укрэксимбанка так и не были выданы
.....
В начале 2011 г. финансирование снова урезали - с 340 млн. грн до 150 млн.

Що знову лаханувся.
Чи настільки молодий , що не бачиш різниці між :
обіцяти дати
і дати ?
Обіцяла держава на всю Україну в 2010
- дати 1 000 млн грн ( це всього 2,5% від обєму ринку )
- дала 390 млн грн ( це всього 1% від обєму ринку )
В 2011 в першому кварталі - та ж ситуація
Обіцяли 340 млн - дали 150 млн .

Так що збийся з теми про великий дерибан державних коштів зажравшимися будівельниками і подумай так як пропонував Єльцин
Проснувся зранку і подумав
А що я сьогодні зробив для України.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 07 тра, 2011 19:01

budivelnik написав:1 Ви не знаєте скільки реально коштувала квартира рік тому назад, бо тоді Ви її не купили.
2 Ви не знаєте скільки реально коштує квартира сьогодні - бо Ви її і сьогодні не купили .

Таким чином Ви знаєте що вивіска ціни на квартиру - змінилась , але які будуть дії власника коли Ви спробуєте реально купити квартиру - Вам не відомі , а ці дії можуть бути аналогічні діям які ми постійно спостерігаємо в АН
Те що Ви хочете вже продано , але у нас є аналогічне - трошки дорожче.

У вустах безпосереднього власника ця фраза може бути трішки іншою
Ми хотіли продати свою за 53 і купити іншу , але та що ми хочемо купити - вчора подорожчала на 10% , тому й ми піднімаємо ціну на 10% , але спеціально для Вас робимо знижку і згодні продати за 62

не неси пургу,это относилось к РН ,но года три назад,не меньше,а сейчас слыша такой разводняк чел развернется и уйдет,а за ним побегут эти самые клоуны разводящие :!:
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Суб 07 тра, 2011 19:09

budivelnik написав:
3 Почитай скільки коштів обіцяли і що виділили :
http://news.finance.ua/ru/~/2/0/all/2011/05/07/237470
...пытается и Кабинет министров, который с 2009 г. начал реализацию программы "Доступное жилье".
...Суммарно государство направит в 2011 г. в отрасль только 1 млрд. грн.
...В 2010 г. сумма, предназначенная в госбюджете для стро ительства жилья, была урезана на 650 млн. грн, до 390 млн. грн, а обещанные 625 млн. грн кредитов Ощадбанка и Укрэксимбанка так и не были выданы
.....
В начале 2011 г. финансирование снова урезали - с 340 млн. грн до 150 млн.

А куди поділись кошти отримані від інвесторів? Кошти отримані від інвесторів на жвавому ринку, в достатній кількості?
А що щодо спрощення умов для будівництва? А що щодо звільнення від ПДВ? А що щодо впровадження законодавством модливості не виконувати в передбачені договором терміни зобов"язання по інвестиційним договорам / по сдачі об"єкта?
Ще допомога подрібна?
Тобто при тому ринку шо був до 2008 року - ще коштів не хватало? "Не конкурентні умови були? Мішали мабудь іноземні будівельники? Конкуренція була/ є такою що просто жах, наші не витримують?

390 млн грн з податків. Тут недавно вчителі бастували за 20 грн доплати. Це якраз одні з тих 95% що мають більше половини активів країни згідно з Вашим рівнянням, що вирівнюється за рахунок загальноукраїнської вартості нерухомості.
Востаннє редагувалось Kolop в Суб 07 тра, 2011 19:16, всього редагувалось 2 разів.
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 тра, 2011 19:12

ТЧК написав:
  sashaa250174 написав:ЧУЮТ ЧТО ЛЕТОМ БУДЕТ ТОРБА

100%
Сегодня попался адекватный риелтор, который услышав сумму и сроки, сказал - "Сделаем"!
(Сроки - лето/ Цена - минус 30% от хотелок).
Будем посмотреть, но тренд НА ПОНИЖЕНИЕ - однозначно :!:

а что хотите купить?
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 тра, 2011 19:32

А куди поділись кошти отримані від інвесторів? Кошти отримані від інвесторів на жвавому ринку, в достатній кількості

Тут якраз все просто.
На сьогодні - купують тільки готове і з документами .
Давайте розглянемо таку собі теоретично-спрощену ситуацію ( максимально наближену до Києва )
Отже на сьогодні в Києві в стані будівництва
400 ( для простоти округлюю) будинків по 10 000 м2
Так як будівництво будинку процес тривалий то:
100 будинків в стані готовності 0- 25%=12,5% середня
100 будинків ___________________25-50%=37,5% середня
100 будинків ___________________50-75%=62,5% середня
100 будинків____________________75-100%=87,5% середня
Отже кожен рік до продажу надходить 100 х 10000 = 1 000 000 м2
Давайте порахуємо , а скільки є збудованих квадратних метрів в будь який момент в Києві ( по формулі відсоток готовності х кількість)
100 х10 000 х (12,5 +37,5 + 62,5 + 87,5) = 2 000 000 м2
А тепер згадайте , що маса так званих інвесторів розраховувала на момент добудови на недостаючу сумму взяти кредит , будівельники добудували , а кредит - не дають.
От Вам і відповідь чому затягуються терміни здачі ( просто швидкість будівництва не може рухатись швидше ніж надходять необхідня для цього будівництва обєми коштів)

Останнє
Я не володію інформацією про те скільки в % відношенню до загальної маси будівель з протермінованними ( до 6 місяців - це нормальний термін був і в 2004-2008 роках) , але виходячи з того що в Києві щорічно здається в експлуатацію близько 1 млн м2 , не думаю що таких обєктів більше 10% . Це звичайно неприємно і багато ( як мінімум 1000 сімей ) , але ніщо в порівнянні з кількістю вкладників родоводу чи надр.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 07 тра, 2011 19:41

budivelnik
я не с капота,а с раскладушки,не уважно читал,как впрочем кроме себя ты никого не слышишь...
ну как ты не можешь понять,что торба,доходы падают,надо идти навстречу покупателю,рассрочки организовывать,цены слаще делать,маркетинг - слышал о таком?

это очень плохо,что вы пригрелись на бетоне с наваром ,который был,сейчас знаю,что уже не те прибыля,но нужен дефолт,что бы и ты осознал кое че в жизни :wink:
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Суб 07 тра, 2011 19:49

budivelnik написав:
А куди поділись кошти отримані від інвесторів? Кошти отримані від інвесторів на жвавому ринку, в достатній кількості

Тут якраз все просто.
На сьогодні - купують тільки готове і з документами .
Давайте розглянемо таку собі теоретично-спрощену ситуацію ( максимально наближену до Києва )
Отже на сьогодні в Києві в стані будівництва
400 ( для простоти округлюю) будинків по 10 000 м2
Так як будівництво будинку процес тривалий то:
100 будинків в стані готовності 0- 25%=12,5% середня
100 будинків ___________________25-50%=37,5% середня
100 будинків ___________________50-75%=62,5% середня
100 будинків____________________75-100%=87,5% середня
Отже кожен рік до продажу надходить 100 х 10000 = 1 000 000 м2
Давайте порахуємо , а скільки є збудованих квадратних метрів в будь який момент в Києві ( по формулі відсоток готовності х кількість)
100 х10 000 х (12,5 +37,5 + 62,5 + 87,5) = 2 000 000 м2
А тепер згадайте , що маса так званих інвесторів розраховувала на момент добудови на недостаючу сумму взяти кредит , будівельники добудували , а кредит - не дають.
От Вам і відповідь чому затягуються терміни здачі ( просто швидкість будівництва не може рухатись швидше ніж надходять необхідня для цього будівництва обєми коштів)

Останнє
Я не володію інформацією про те скільки в % відношенню до загальної маси будівель з протермінованними ( до 6 місяців - це нормальний термін був і в 2004-2008 роках) , але виходячи з того що в Києві щорічно здається в експлуатацію близько 1 млн м2 , не думаю що таких обєктів більше 10% . Це звичайно неприємно і багато ( як мінімум 1000 сімей ) , але ніщо в порівнянні з кількістю вкладників родоводу чи надр.

З вкладниками Родоводу і Надр розраховуться. Поступово. Но розраховуються. Сумми включають відсоток по вкладу за весь термін. Тобто розраховуються з відсотком. Надра взагалі той хто повинен був купити - вже купив.

По аналогії: А що з недобудовами? Коли?

Шо це за бізнес такий, коли я почав продавати / брати зобов"язання на себе, хтось вже купив і "в прольоті бо комусь іншому кредит не дали"? Це нормально?

Інвестори кредит брали і купляли вже на етапі зведення. Не на момент добудови, а на етпі будівництва. Щоб інвестиційний договір укласти або цінні папери купити - платити потрібно. Якщо б наші будівельники добудовували - а потім люди придбавали збудоване в кредит / за свої - проблеми небуло б з недобудовами. А так та причина яку Ви навели після розрахунку готових метрів по своїй суті є чистим шахрайством.

Це нормально що затримка до 6 місяців це вважаеться нормальний термін? Тобто 100 штук отримати потім, коли зведеш, це ненормально. А до 6 місяців здачу затримати після того як вже гроші на руках - нічого потреплять коли хтось інший не принесе бо свої не дам.
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

#<1 ... 914915916917918 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор