|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 02 лис, 2011 15:34
RON написав: Tyler написав:RON нет, Вы меня неправильно поняли. Негативный прогноз на 2012 Вы уже озвучили ранее. А я спрашивал, помните ли Вы прогнозы, которые делались 2.5 года назад -весной 2009? Тогда, ЕМНИП, многие ждали полноценного дефолта, а не просто девальвации. Однако этого не произошло. Поэтому мне интересно, нынешние прогнозы/ожидания топовых банков мрачнее прогнозов весны-2009 или, так сказать, более радужные?
Очень похожи! Паники меньше. Риски учитываются. Переоценка залога в портфеле постоянно. Портфель почищен в большей степени (реструктуризировали, реализовали, и т.д.). Отработаны пробл. сегменты. Коротче готовы к худшему.  Но ГОТОВЫ. Дефолта ни тада ни сейчас у нас не ждали. Формулировка такая: "Вариант дефолта незначителен". Субъективно: тада да - прогнозы/ожидания банка мрачнее были, сча ни то что бы радужные, не такие скептические что ли... 
Я так и думал, спасибо.
-
Tyler
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 15:37
ostrovsd написав:Глупости не пишите. Какой может быть НДФЛ, когда юрлицо продает квартиру физлицу???
будивельнык говорил, что продавцом выступает юрлицо? может я и упустил, т.к. скролю его посты. если так, то вы правы, никаких 5% нет. но я думаю, там все-таки физик, потому что через физика все равно дешевле строить и продавать такие небольшие объекты.
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 15:44
Oven написав:budivelnik "Ще раз пояснюю Покупець платить гроші. З цих грошей 50доларів отримує держава/нотаріус/рієлтори , остальні отримую я Тому коли я описую свої доходи , то від суми виплаченної за житло відмінусовую кошти які до мене не доходять , тому : якщо покупець оплатив 550 , то я отримав 500 і 50 отрималв не я." С каждого метра $50 - получает держава/нотаріус/рієлтори???!!! Это как понимать? Лучше вообще тогда не отвечайте ничего....
Відповідаю втретє і востаннє . В ціні продажу будь якого товару є сумма яку отримує продавець і сумма яку він виплачує у вигляді оплати за отримані послуги + податки які виникають під час продажу . Таким чином , якщо сумма яку виплатив мені покупець становить 550 і по угоді всі витрати повязані з продажем включені в цю суму то з 550 я виплачу : - 5 % прибуткового податку за себе ___________________________= 27,5 - 1% пенсійного збру ( які повинен виплатити покупець за себе)=5,5 доларів - приблизно 1% послуги нотаріуса _____________________________=5,5 доларів - приблизно 2% послуги рієлтора_______________________________=11 доларів Всього_______________________________=49,5 долара з кожного м2 проданного за ціною в 550 доларів за м2.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 лис, 2011 15:53
Oven написав:budivelnik "615 м2 =368 500 = 600 долара за м2 в середньому оплатили покупці , з цих сум я отримав в середньому 550 за м2 Тепер в цій же першій частині , починаючи з середини 2009 була проведена реконструкція однієї квартири в 125 м2 на дві одна в 82 м2 і 1 в 42 м2 . 42 м2 в кінці 2009 була перепродана за 750 = 30 000 82 м2 в 2010 були перепродана за 680 = 55 700 і знову 42 м2 була перепродана за 950 = 40 000" Вы же их продали? Какая разница, что с ними случилось после этого?
Для мене - ніякої , а для Вас цікаво , адже це додаткова інформація по реальних двох угодах які були проведення з одним і тим самим обєктом на протязі одного року Для романа Я дійсно будую як приватна особа і здаю на себе ( до речі описував вже це не раз ) , так само описував що з прийняттям нових правил здачі в експлуатацію будинків до 650 м2 , моя схема буде дещо змінена , але по суті зміни будуть полягати в тому що раніше я будував для себе і потім ділив , а зараз буду збирати натовп родичів і кожен з моїх родичів самостійно  для себе збудує по 1 квартирці , все одно при продажу прийдеться виплачувати 5% . Так само неоднократно описував що моя схема позволяє зекономити до 20% ціни за рахунок меншого податкового навантаження , але при цьому її практично не можливо використати при будівництві багатоповерхівок , тому в Києві і великих містах ціна не зможе бути від 700 за м2 , як в мене , а як мінімум буде більшою на цих 20% податкового навантаження ( тобто 840 і вище )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 лис, 2011 15:54
RON написав: Реалист написав:На самом деле строителя жаль.  Ему этот форум, ветка нужна в первую очередь для самоуспокоения, ИМХО, бо застыл в бетоне, и всё - ни туды ни сюды... Пытается врать и себе, в первую очередь, и нам... Фиксить убыток и, пока не поздно, выпрыгивать из постоянно дешевеющего актива не может, мотивируя это тем что он: вЫробнык, входит в 1% найуспишниших ...
Зря вы его недооцениваете, и в жалости он точно не нуждается. Строит он на деньги жены. Деньги из стройки выводит в продуктовые магазины Пиарит свои стройки по полной в т.ч. здесь на форуме (может кто уже поехал и купил) ПС: jde - молодца, по полочкам разложил. +1500
-
kravchuk14
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 15:56
budivelnik написав:Для романа Я дійсно будую як приватна особа і здаю на себе ( до речі описував вже це не раз ) , так само описував що з прийняттям нових правил здачі в експлуатацію будинків до 650 м2 , моя схема буде дещо змінена , але по суті зміни будуть полягати в тому що раніше я будував для себе і потім ділив , а зараз буду збирати натовп родичів і кожен з моїх родичів самостійно  для себе збудує по 1 квартирці , все одно при продажу прийдеться виплачувати 5%
ну я так і думав, в принципі. але питання - ваші родичі отримують свідоцтво на право власності на індивідуально визначене майно (частка 1/1) чи на частку від всього будинку 1/10?
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 15:59
Oven написав:roman tr. вы видели акт на землю? Я нет. Покупать часть в доме на участке под застройку и не выделить свою часть в натуре, не очень умно. Ушлые парни ваш дом снесут в 5 мин., предварительно купив право собственности на землю. И таких вариантов при таком строительстве масса, лень клавиши нажимать. По этому я вообще сомневаюсь, что это продается. Под Киевом подобная застройка (принято называть гордым словом таунхаус) спросом не пользуется, хотя широко рекламируется.
Вам крім техпаспорта який я сканував і викладав потрібно відсканувати ще й акт на землю ? 1 До Вашого відома , з 2010 року , жоден нотаріус не посвідчить угоду купівлі/продажу житла не поцікавившись статусом землі на якій це житло знаходиться. 2 Ви володієте квартирою в багатоквартирному будинку . У Вас виділенна земля в натурі ? Тому є така форма як передача землі без виділення в натурі для обслуговування будинку мешканцям цього будинку в ідеальних частках які як правило дорівнюють часткам будику яким володіють ці мешканці..
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 лис, 2011 16:04
roman tr. написав: budivelnik написав:Для романа Я дійсно будую як приватна особа і здаю на себе ( до речі описував вже це не раз ) , так само описував що з прийняттям нових правил здачі в експлуатацію будинків до 650 м2 , моя схема буде дещо змінена , але по суті зміни будуть полягати в тому що раніше я будував для себе і потім ділив , а зараз буду збирати натовп родичів і кожен з моїх родичів самостійно  для себе збудує по 1 квартирці , все одно при продажу прийдеться виплачувати 5%
ну я так і думав, в принципі. але питання - ваші родичі отримують свідоцтво на право власності на індивідуально визначене майно (частка 1/1) чи на частку від всього будинку 1/10?
В зданій першій черзі квартири продавались в ідеальних частках з подальшим переведенням в реальні . В другій частині відразу реальні , тобто відразу людина стає власником квартири на 100 % а не співвласником всього будинку в 10/100 .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 лис, 2011 16:19
roman tr. Давайте называть вещи своими именами. Покупают, покупатели по договору купли продажи, и инвесторы тут не причем. Если вы на моей земле построили дом и оформили на него собственность - забирайте свою коробку и идите бродите. Я любой суд выиграю. Так, что если дом "нарезали", а земля в собственности не известно у кого - вы как знаток и специалист, сами это и покупайте.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 16:23
кстати, сегодня перезвонили из комфорт тауна, наверное выкроилась минутка у перманентно загруженного менеджера  предложили вариант лучше и дешевле, чем то, что парили при первой встрече  если я правильно понял, двушка 60квм на 3м этаже с видом на парк (то, что доктор прописал) - 85куе. а парили двушку 62 кв.м на втором этаже с частичным видом на супермаркет за 90. стращала повышением цен на 5% каждый месяц  срочно брать.
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему