За лютий мінчани в середньому заробили 5,854 млн рублів, що еквівалентно $678
Дивися повний текст Середня зарплата в столиці Білорусі на 100 доларів обігнала київську.
|
|
Середня зарплата в столиці Білорусі на 100 доларів обігналаПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Середня зарплата в столиці Білорусі на 100 доларів обігнала київську. И вы еще верите (судя по количеству дорогих машин и заторов), что в Киеве средняя зарплата 586 долларов?
Это враньё! Ложь чистейшей воды! Пусть кто-то попробует за них прожить! Если квартира не арендована и нет автомобиля, то этих денег хватит только на еду, проезд и коммуналку, а что останется - на носки и труселя. (Чтобы нормально одеться, уже не хватит). Недавно на финансах активно обсуждалась статья, что студенты после ВУЗов согласны работать на з/п 4000 грн в месяц. А специалист, человек с опытом работы??? Согласится? Если да, значит он лох.
И вы еще верите (судя по количеству дорогих машин и заторов), что в Киеве средняя зарплата 586 долларов?
Это враньё! Ложь чистейшей воды! Пусть кто-то попробует за них прожить! Если квартира не арендована и нет автомобиля, то этих денег хватит только на еду, проезд и коммуналку, а что останется - на носки и труселя. (Чтобы нормально одеться, уже не хватит). Недавно на финансах активно обсуждалась статья, что студенты после ВУЗов согласны работать на з/п 4000 грн в месяц. А специалист, человек с опытом работы??? Согласится? Если да, значит он лох.
Напевно, слід зробити "незначну" поправочку. І по Мінську, і по Києву представлені дані Деркомстатів. От тільки формуються ці дані по різному. У нас Держкомстат показує офіційну статистику. Наприклад моя зарплата в комерційній компанії у цій статистиці рахується як 1800 грн, я не дотягую навіть до середнього.Моя дружина в бюджетному інституті отримує аж 2500 (хоча і вона реально приносить додому понад 6000). Навіть бюджетна сфера різними підробітками знаходиться в тіні, або ж у всяких СПД, ФОП. Що вже казати про бізнес. Тому в статистику по Києву я НЕ ВІРЮ. Чи вірити білоруській статистиці - питання. Однак, думаю, у бацьки трошки більше порядку з підрахунком доходів. Звідси й різниця.
p.s. Однозначно, якщо взяти реальні доходи київських мультимільйонерів і поділити на загал, то ми переплюнемо Мінськ. Там розподіл доходів трохи більш рівномірний - немає таких перекосів. Уже несколько месяцев как. К тому же, рискну предположить, что реальная разница для обычных людей еще больше, так как у нас с 2010-го года изменилась методика и происходит манипуляция псевдостатистикой - учитываются только конторы от 50 человека, от 10 до 49 - выборочно, а до 10 - не учитываются.
Не у тому напрямку мислите таварісч. Думаю, різниця може й більша, тільки в нашу користь.Читайте пост вище. Re: Середня зарплата в столиці Білорусі на 100 доларів обігнТам все з/п "белые" просто
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||