Nokia втратила лідерство навіть у себе на батьківщині
Дивися повний текст Nokia втратила лідерство навіть у себе на батьківщині.
|
|
Nokia втратила лідерство навіть у себе на батьківщиніПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Nokia втратила лідерство навіть у себе на батьківщині. NOKIA - это символ качества и долговечности, эпоха. У меня почти 10 лет провалялся в шкафу толстенький NOKIA с антенной, ради интереса вставил SIMку, поставил на зарядку и он заработал как ни в чем не бывало. Ничего займет свою нишу, и будут жить долго и счастливо.
NOKIA, это NOKIA!!! Ну упали продажи ну... и в лично для меня это первый телефон первый сматфон после самсунга а навигация самая ЛУЧШАЯ В МИРЕ!!!!
нокиа есть нокиа, рынок операционных систем для компьютеров за microsoft, ну упустила нокиа рынок, здесь есть такой фактор как мировой кризис... а лично для меня лучше нокиа ничего нет, самсунги изначально не понравились, корея есть корея
Re: Nokia втратила лідерство навіть у себе на батьківщиніКстати, до электроники Нокиа выпускала презервативы (факт до сих пор приводящийся в учебниках по успешной смене направления деятельности). У чьих еще родственников они еще работают?
R2
Нокіа стала повним гівном Я теж вважав його колись найкращим телефоном, в мене їх служило дві 3120, 6230і і третя дослужує Х2. Якщо дві перші були якісні, і довго служили то третя (вироблена 03,08,10)повний капець, галюнить як має бути, звязок пропадає, серед розмови може вибити, якщо хтось подзвонить може сама виключитись короче повний капець. Хоча й сказати що дуже обережно до телефону ставлюсь не можна, але ж дві інші моделі служили І чесно кажучи навіть не знаю що далі купляти...
Nokia для настоящих ценителей сотовой связи, все будет хорошо.
я бы прикупил акций.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||